29/11-09

2009-11-29, 14:20:09 / Kategori: Allmänt
Morgonmorgon nej skoja hahahha  , men vi har bara ätit tacos och suttit och lyssnat på musik nu . Jag chattade med min killes pappa hahhaha det kan man inte tro (a) Messar med killen nu han är bara för söt , ska se när vi ska träffas igen. :) men imorgon ses vi i skolan iallafall . NU äter vi pepparkaka och dricker saft.



Snart sova.

2009-11-28, 23:17:04 / Kategori: Allmänt
Japp snart ska man sova då va , vi är lite trötta inte jätte. Malle snackade med sin kille som jag också snackade med. han var snäll och rolig (A) men synd om honom ändå , jag snackar med min älsk nu! <3







Film!

2009-11-28, 21:52:11 / Kategori: Allmänt
Jag har duschat nu och så tittar vi på heartbreak hotell igen . den är så rolig, sen blir det någon annan film och imorgon kanske lisse. (: så vi hörs . puss






Nu är vi hemma igen! , idol 2009!

2009-11-28, 20:06:18 / Kategori: Allmänt
Vi drog in till stan och tittade på kläder, sen köpte vi lite Mc och jag snackade med älsk (a) efter det mötte vi en kompis (: senare stog vi länge och vänta på att Idolerna skulle komma ; Toove,erik och calle. Men det ska vara Toooovetooooove (aaaaaa) det blev brååk som vanligt HAHHA. , vi stog med Mickan och amy.














 Detta var i onsdags <333MIN MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

25/11-09 - 28/11-09

2009-11-28, 13:56:54 / Kategori: Allmänt
Onsdag : Då åt jag mat med älskligen och hans mamma (a) sen hängde han med mig till vagnen då pussades vi som vanligt. <3


Torsdag : Träffade jag också honom , då småbråkade vi :( när vi kom hem till honom så tog vi macka med cola hahah. Efter det skulle vi titta på film då hände något, han var inte där jag var . jag låg i hans säng då var han på golvet,sen var han i soffan sen toaletten och aa. jag fattade ingenting, han började banka sitt huvud i väggen då grät jag för att han inte snackade med mig. :( vi är liksom ett par.. när jag åkte hem hängde han med mig till vagnen båda var ledsna..


Fredag: Ville jag snacka med honom i skolan , men han bara töntade sig. fan det gick typ inte , jag frågade varför vi hade såhär då sa han bara att vi bråkar mycket men det har ju gått några månader sen vi gjorde det! :( och så sa han " jag vet inte hur vi .... aa ska göra" fyfan då började jag lite men jag höll inne det, han tittade på mig och sa att jag såg gråååtvärdig ut.. men klart liksom , när vi gick till klassen sprutade allt ut! :O men senare skrev han att jag är den bästa tjejen och att han ska ge mig den bästa 1årsdagen :O det måste han med fåå. på kvällen var jag bara hemma och tittade på idol. jag träffade lillen med:P


Och nu är jag med malle.








Med Malle nu med :D

2009-11-24, 18:06:17 / Kategori: Allmänt
Nu har vi bara tittat på Riverside , och så springer vi på toaletten ofta haha ^^ åt lite mat med . snart ska man väl hem men vill inte , jag är så trött. Jag lär väl somna typ direkt sen , och imorgon ska man träffa älsklingen igen. (: det kan tyvärr inte bli bilder på oss :( men kanske nästa gång. så jag kan skriva på fredag här igen då är jag med lillan (A)



23/11-09 - 24/11-09

2009-11-24, 17:02:40 / Kategori: Allmänt
Igår var jag med älsk igen hemma hos honom och tittade på film , det är alltid lika skönt och ta det lugnt i hans säng. ^^ hans mamma är bara för söt , och jag vill aldrig åka ifrån hahha. Det var kul i skolan med , hahah shit alla var som apor. :D rasten var rolig, (: och vi bara töjade på lektionerna så dom flyttade på oss hhhah cepe  .

 JAGÄÄÄLSKARDIIIIG! <33

Är fortfarande med Malle (A)

2009-11-22, 20:02:15 / Kategori: Allmänt
Vi började titta på en film som var ganska bra sen har vi bara lyssnat på massa musik. (: Jag har skickat till älsklingen med som jag älskar så mycket. Vi ska träffas imorgon igen :D Nu har vi 11månader och 5dagar det är en bra början (a) jag hoppas på fler månader , för det är den största kärleken som är såhär stark för oss båda. Man går igenom så mycket, svartsjuka,tårar,skratt m.mm som man verkligen måste kämpa med. Jag är en tjej som har lätt för att bli svartsjuk , det ska jag jobba med annars kan det gå fel. :( som när han tittar på tjejer så blir jag lätt sur =/ det är nog för att jag älskar han så mycket och för min svartsjuka. Han blir också lite så när jag säger , vi ska alltid härma varandra. Om han retar mig så retar jag tillbaka då skrattar vi men ibland kan vi vara sura ett tag hahah. Jag hoppas att vi inte kommer bråka så stora bråk som vi hade en gång fy vi ska sluta småbråka. Fast nu har vi det ganska bra (: Jagälskardigså <33



19/11-09 - 22/11-09

2009-11-22, 16:13:11 / Kategori: Allmänt
Ja då har man inte skrivit på länge igen då ;O Shit men det blir så ibland tyvärr. eftersom att jag har sån jääävla comviq sak som internet. I torsdags träffade jag älskling igen , vi åkte hem till honom och kollade film (: i fredags köpte jag min nya mobil som är ganska bra. :) Och igår (lördag) var jag också hemma hos älskling , då tittade vi på hundtricket sen fick jag lite mat där , det var mys med hans mamma (: hon var så söt för hon sa ; nu har du världens sötaste flickvän och mamma. så sött sagt ^^ efter det åkte jag hem och fick flipp på min data , jääävla comviq skit...

Vi kom nyss hem från stan , vi åt på Mc sen köpte vi en sak , fy vilket väder .. men nu är man med lillen och ska kolla film.





18/11-09 , film!

2009-11-18, 19:07:50 / Kategori: Allmänt
NU tittar vi på film och bara skrattar åt den  , fy vad söt man kan vara då (A) och så försökte man snacka med älsk i telefonen men det var ju inte så bra :( när filmen är klar så måste man hemåt åååh , juste ja jag köpte en klänning till min och killens dag. (:




 den kan man bara inte tröttna på . dom är så söööta hahah.

17/11-09 - 18/11-09

2009-11-18, 17:16:27 / Kategori: Allmänt
Igår var det min och killens dag (a) det började bra på morgonen sen började vi bråka igen fy :( När jag såg dig gå mot mig i stan då grät jag som fan shit . det bara rann och rann då kramade du om mig så söt. Men det är ju då det rinner mer , jag är glad över att vi kom nära varandra igen och snackade om våran framtid . <3 vi åkte hem till dig och tittade på film sen myste , och en tant skrattade åt oss hahahha ;D du är så blåst. jagälskardig <3 och idag så var det skolan med bråååk ooooooooooh ^^ jag slog en cooolt , sån damp jag fick hahahha.




15/11-09

2009-11-15, 14:45:25 / Kategori: Allmänt
Vi vaknade typ 12.15 då låg vi kvar i sängen sen stack vi ner och käkade tacos ^^ efter det satte vi hos här och började titta på film - heartbreck hotell. Dom är så roliga hahah och den kommer nog ikväll med :P nyss duschade jag men nu tittar vi på den igen.



14/11-09

2009-11-14, 22:50:51 / Kategori: Allmänt
Nu har jag och lillan tittat på Män som hatar kvinnor (: den var grymt bra tycker vi. När vi vaknade så åt vi bara frukost sen åkte vi in till stan och tittade på mer kläder , åh vi hittade verkligen saker som vi vill ha. Det var fullt av människor i stan men alla ska ju köpa julklappar nu hahah . Oj vi såg han Peter jäback.  Just nu ska vi nog bara sitta här och dega tills vi ska sova , imorgon vet jag inte vad vi ska göra .





13/11-09 , Nu är jag med malle.:)

2009-11-13, 22:39:34 / Kategori: Allmänt
Haha vi är lika flum nu som vanligt det har man ju saknat (a) :D Först kom vi hem och fixade bilder här sen åt vi mat och nu äter vi massa godis. tittar på riverside,skriver i bilddagboken,lyssnar på musik och aa :) Klockan bara tickar på nu :O känns som om man ska sova snart haha. Nu chattar man med älskling på msn också ;D





6/11- 09 - 13/11-09

2009-11-13, 19:33:23 / Kategori: Allmänt
Ja förlåt för att jag inte har svkrivit här men jag kan ju typ ingenting :$ jag skulle vilja ändra press eller hur man säger och så , Dessutom har jag inte varit frisk. fy så jag har hostat hela veckan och s¨å var jag så förkyld. Men förrafedagen var vi på fest hos våran kompis som fyllde 21 , det var ganska okej (: segt i början sen efter maten började alla sjunga och dansa ;D vi var helt galna , nu sitter jag med Malle här och fixar med alla bilder. Jag har varit i skolan hela veckan sen har jag dragit hem och somnat varje gång hahahha .  sen ska vi bara ta det lugnt tror jag .





6/11-09 ,detta var fredag-söndag

2009-11-06, 16:59:19 / Kategori: Allmänt
Oooh herregud jag har inte skrivit på fett länge här nu? :O Det är för att först var vi på 2halloweenfester , den första var rolig i början sen var det segt i slutet. Men vi lekte någon lek den var ganska kul , sen satt dom flesta och snackade,vissa kastade godis. :P mot slutet så sov jag,malle och en som heter mickan över hos bruden som hade den. Runt halv tolv satte vi oss och snackade massa minnen när man var liten , så vi la oss runt halv tre. men det var mys faktiskt :) när vi vaknade åkte vi hit till malle för att duscha och fixa oss till andra festen! Den var okej i början men fyy vad jag mådde illa i slutet fyfan jag sprang ut utan skor och så,vi lekte någon hm lek om vem som var läskig. :P mot slutet var det 2skräck filmer , brabra ochefterrätt. PÅ söndagen var det bio ; This is it. :) fiiiiiiiiiiin.