I Loove You!!

2010-12-31, 04:00:46 / Kategori: Allmänt
Hur många dagar som än passerar så vet jag att jag har dig vid min sida, vad som än händer mellan oss så kommer jag alltid finnas för dig jag kommer alltid älska dig som jag gör . jag hoppas att vi inte kommer glida ifrån varandra det är en dålig ide , vi ska kämpa tillsammans som vi alltid har gjort vi har klarat oss i lite mer än 2år nu. :) för att du och jag är menningen med varandra älskling (: jag kommer kämpa med dig tills vårat sista andetag , jag kan inte vara utan dig vi svor på att vi ska ha mer år ihop. Det lär komma massa hinder för oss genom åren , tillsammans klarar vi allt kom ihåg det baby. du är hela min värld aldrig ett liv utan dig NEVER. Liksom efter allt som vi har gått igenom , allt som vi har byggt upp och alla dagar jag kan inte släppa dig. JAG ÄLSKAR DIG! <3 Julafton , 10.
 förlovade 14dagar nu , känns som en EVIGHET!
 looooove.

Varit med flickorna.

2010-12-30, 22:58:27 / Kategori: Allmänt
Jag la mig halv 7 och vaknade halv 4 .... :O:O det gillade inte pappa hahahah han vart arg skit länge , men nu är det över. jag åkte till stan där var lull sen kom malle då fick jag lite mat mig sen köpte vi cider och godis tills imorgon men vi behöver nog mer . ^^jag ville hem men ändå inte , när jag kom hem städade jag lite och nu ser jag en fin film ..


hoppas man får se sin älskling imorgon iallafall ...

30/12-2010

2010-12-30, 05:35:15 / Kategori: Allmänt
Vilken natt, jag snackade med pojkvännen tills 2 typ då snackade vi om våran framtid fan.:) att vi ska börja med att bo i en 2a tills han får ett bra jobb och jag går ju i skolan då , sen när vi båda har ett fast bra jobb kommer vi spara pengar tillsammans för att flytta till ett stort som vi båda vill. det är det som är bra med honom vi båda vill bo stort (: och vi båda vill ha stor säng och bra datorer haha , så sa han att vi kommer skaffa en familj tillsammans om runt 3år. :O SNACKA om att jag blev glad, han började snacka om ett konto till dom och ett konto som vi ska ha tillsammans och lägga in 500 varje månad , det tycker jag lät bra (: jag sa ja till allt han sa , först sa han att vi kommer skaffa barn om 20år jag ba ok.. hahah ^^ detta är på riktigt nu fan ååååååh...;D<33 en av våra första bilder!
 1allahjärtansdag <333
 2allahjärtansdag <3

får hoppas det kommer en 3a :)
 förra nyåret :)

fyfan vilken natt jag har då , har bråkat och bråkat och bråkat på sms... det va inte jag som börja så nu har jag kaxat tillbaka , nu denna TIDEN får jag ett " FÖRLÅT" och massa fett låna meddelanden som bara tar massa plats ..

29/12-2010

2010-12-29, 22:59:51 / Kategori: Allmänt
Idag har jag bara varit hemma , jag hade så jääävla ont i halsen inatt och va inte på humör så gick upp vid 3 :) då var det en ganska bra film på tv som jag kollade på och har bara suttit här vid datorn ^^ men vid 6tiden stack jag till affären sen ut med skräp och när jag kom tillbaka ville Becka ha med mig till affären hahah , jag ba men ååh (: jag hängde på , hon köpte 2filmer och dricka + hennes jääävla ostbågar:P vi stack till henne , snackade om massa NYTT som alltid hhahaha och bara tog det lungt. hon fixade en skiva till mig gulliiii (: jag fick lite saker också, (: ett bra slut på kvällen lik :)
tack^^
 till Nyår! :)

sjuk nu!

2010-12-29, 04:09:22 / Kategori: Allmänt
knarkar halstabletter!

bion ..

2010-12-29, 02:58:52 / Kategori: Allmänt
när jag vaknade blev det lite fel , jag åkte till stan men jag skulle väntat på malle hon sa fel såklart. :o så jag gick till mc själv sen kom hon efter 1timme. då träffade vi på två kompisar som vi snackade med , mest jag haha. Jag ville inte gå ifrån dom aldrig vi hade så kul och hängde med dom för att köpa saker (: hennes kompis son han va URgullig va fyy vad sööt :o jag snackade lite med honom höhö , precis när vi skulle kom en annan kompis hiih som vi inte har träffat på ett år fan:o där stog vi med ett bra tag , då slog en lillen på mitt huvud hah sen skratta fy vad söööt. ^^ jag ville inte gå , vi fick lite ont med tid till bion så fick skynda men vi hann. :) den va hur rolig som helst va , hahah easy , den ska jag köpa sen lätt. ^^johanna,nina & jag ^^
 denna urgulliga killen.
om bion senare

2010-12-28, 23:37:15 / Kategori: Allmänt
ser film nu

28/12-2o1o

2010-12-28, 04:03:03 / Kategori: Allmänt
Nu kan jag skriva, filmen är slut nu snacka om att den va grym. :) jag gick vid tio för att dra till tandläkaren det gillade jag inte men det gick bra, när jag kom hem vilade jag och vid 3 drog jag till stan där lull va vid mc. jag åt lite för min dumma mage igen , vi köpte lite saker för mina presentkort . jag blev ganska nöjd liksom sånt som man behövde :) efter det sa Malle att hon va framme då gick jag en tröja och så drog vi till äckliga hjällbo , där va det KALLT vi visste inte var vi skulle vara men jag hittade en svale , mattes kompis kom han kastade ut oss :O när han kom ner gick vi in där satt vi la typ 1timme , då kom en dum bitch och sa att vi ALDRIG mer får visa oss där nehe ellerhur det är fucking fritt land .. malle och lull sa käften jävla hora , hahahha jag skrattade .. jag va så arg för kyllan fyyyfan vad jag skrek och ville hem , vi hade chips och drickan men jag ville ha vanlig mat , sån tur va hann vi med bussen även om vi snackade med mickan i 4gott hahah rolig tjej det. ^^ när jag kom hem stack jag till affären sen bytte jag till pyjamas snacka om skänt (A) så nu bråkar en sak med mig IGEN!!!! jag skiter i dig med ska du veta , jag har gett dig för jääävla många chanser nu , vem fan bryr sig om den tjejen? lev med henne jag skiter la i det är fan förlovad nu och ska tänka framåt   , du vet inte vad du går miste om! ,)
 denna ÄLSKAR vi hahah ^^

Bio senare , (: det va inte igår ju!

telefon ,

2010-12-27, 23:59:41 / Kategori: Allmänt
hörs

L , M & J!

2010-12-26, 23:36:02 / Kategori: Allmänt
Sov ganska länge idag snacka om skönt , sen åkte jag till stan då kom M :o jag ville gömma mig hihi. jag åkte med honom till hjälle och hjälpte honom att gå så full och bakis han va . där va lull , hans syster kom så vi spelade "fotboll" hahah snacka om kul. ^^ jag blev varm och trött men vi hade kul och bra musik på xD hennes mamma ropade på henne så vi stack. Fyfan vad kallt det va då , massa snööö brr. då vi kom till stan va det stängt och så , en äcklig gubbe snackade med en tjej och frågade henne vad han ville hon sa att han frågade om hon väntade på någon jag HATAR såna ... så vi va med henne , snäll va hon (: efter stack vi på bussen hem , jag va så trött jag somnade i 20min haha!
 du är som en syster ju!


Kollar film!

2010-12-26, 03:58:16 / Kategori: Allmänt
Är inte på humör , vi kom hem runt halv ett typ. När jag vaknade drog vi till backa vänta på 37an hahah en äcklig gubbe satt med oss usch blää .. jag gillar inte den bussen det kommer för mycket minnen , när vi tog färgan kom mina kusiner fyfan vad kallt det va men fint med solen. då vi kom fram kom min andra kusin så stoooooor han är nu. :o jag baara shiiiit , hans lillasýster är med stor. Har inte träffat dom på länge , jag fick en stor kram av hans pappa och ett Grattis sen sa alla grattis och frågade när förlovningsfesten är haha .o hur ska jag veta? ^^ vi väntade in alla , jag och kusinerna satt vid datorn kollade bilder och åt massa godis , sen fick vi varsin cider (: och glögg , dom frågade om ringen och så :) snacka om att dom SMSA waaaa :o sådär va jag innan men inte nu , jag vill ens inte skicka så mycket nää .. det tog långt tid innan maten , passade på att ta bilder med två st. vi sprang runt lite hha , när vi skulle äta satt jag med dom , vi satt ett bra tag och efter spelade nästan alla spel (A) jag somnade i soffan lite, fyyfan för min mage va tvungen att gå ut lite det va bättre. vi skulle få våra prisenter när jag kom in , fick 2000 av pappa , 2parfymer, 200 av faster , 2presentkort och hum? pappa ska hjälpa mig med hemma bio och Lsd :D det blev jag glad över iallafall, vi fick lite gröt och skit sen va alla trötta hahah. i bilen somnade jag nästan , i stan va folk och poliser :o polisen kom in i 52an:O jag är lite sådär nu , fick ett samtal va en full sak detta gillar man inte ...
nyår lär bli bra!

Om julafton!!! <33

2010-12-25, 03:49:55 / Kategori: Allmänt
Jag vaknade flera gånger , vid sex och allt vet inte varför .. sen ringde pappa mig vid halv tolv då gick jag upp , skulle ju till stan fort för att köpa en mössa. :) fan vad fooolk shiiiit jag hann göra det ganska fort sen åkte jag till killen med hans mammas present hon blev glad :) jag hade med mig julmust och så , han satt med sitt jävla dataspel och jag låg i sängen sen satte vi på " Tomten är far till alla barnen" hahha jag visste inte att den skulle komma på tv :o där hade vi lite mys och skratt (: när den va sluta va vi hungriga så vi åt lite , då passade han på att sätta på en till film en LÅÅÅNG något om en saga. =/ den va med bra , vi åt vi lite godis denna dagen var bra våran första jul tillsammans och den kunde inte bli bättre ju. (: när jag kom hem drack jag glögg och vikte lite kläder , senare ska man till sina kusse ^^ massa ringer nu herregud , Goodjul! LOOOOVE!!!
 deras fina ^^

24/12-2010 JUUULAFTON!!!!

2010-12-24, 23:08:58 / Kategori: Allmänt
Jääävla skiiiiiit , goooodjul!

23/12-2010

2010-12-23, 23:26:37 / Kategori: Allmänt
gör massa nu hinner inte skriva ..

film nu.

2010-12-23, 03:09:44 / Kategori: Allmänt
ahhah sex and the city 1 tror jag , så rolig hihihi ^^

22/12-2010

2010-12-22, 23:26:18 / Kategori: Allmänt

Jag sov ganska länge idag med det behövs fan ibland eller vad säger ni? Jag tog det lungt , kollade efter kläder och åkte till stan för att möta älsk.. han svara inte jag började fan undra , till slut gick jag upp då skrämde han mig hah :o vi snackade lite och köpte dricka sen ville han se AVATAR , den va bra ju. vi såg det med massa mys mm (a) gooosa , när hans mamma kom fick hon sin present så blev jag bjuden till JUL!!!!! :D wiiiiie säger jag , jag ska få fina bilder det ska jag (: jag ska försöka med pussbild annars kommer jag sura det vet han :( det är ju våran första jul tillsammans :o det ser jag fram emot , så vi skulle köpa med lite och jag ska ta med en film. ^^ när jag kom hem köpte jag pizza.. så fint.
 nyss
Nu börjar min mage igen , jag vill vara i älsklings famn :(


FAAAAAN då!!!!! :( ska sova nu , usch ..

2010-12-22, 02:32:26 / Kategori: Allmänt
Måndag ; hade vi avslutning, när jag kom till skolan sa alla grattis och ville se ringen (: vi skulle städa men jag snackade mest och gav ubii sin present , sen på rasten satt alla och snacka.. när vi skulle till bamba åt vi alla mycket för att orka kvällen , shiiiit säger jag .. vissa hade pengar för att köpa med . sista lektionen hade vi bild då hade vi med kul , och en timmes rast innan vi skulle åka . på rasten hade vi kul med virre , åt lite godis och så . vi åkte till universeum , waa vad kul dom 2timmarna rullade iväg kan jag säga. :O ubii tog oss över allt men regnskogen FYFAN vad varmt jag tog va mig en heltdel kändes det som , fyyyfan och så lekte jag med aporna . sen gick vi vidare , jag skrattade åt allt typ , när vi kom till aporna igen va det kul och när vi kom till hajarna skrek jag hahahah :o jag och lull skrek virris med hehhee . dom spelade lite där också , jag tog mest bilder va för orolig över älskling .. dom sista minuterna kollade vi i affären sen åkte vi till resturangen , det luktade så gott vi va vilda. när dom sa att vi fick ta mat så sprang alla på mitt bord iväg hahah där skrattade vi med massa. jag tog ju massa bilder och ubbi spelade dum , hon skulle äta med pinnar gick inte bra sen gick det när vi var klara .. ^^ vi skulle sjunga för henne hon ville verkligen inte , alla vi gjorde det plus borden bakom snacka om att det blev roligare då .. :) efter det gick vi massa i stan eller vi hann bara en halv timme för vi slutade halv 8 , en bra kväll ...


kommer mer bilder sen


21/12-2010

2010-12-21, 23:25:49 / Kategori: Allmänt
städar nu , det går sådär jag orkar inte men det ska vara fint till um jul ..

20/12-2010

2010-12-20, 23:17:10 / Kategori: Allmänt
jäääävla data , igår gick det inte att skriva och idag hade vi avslutning ^^ wiiie!

sooova nu ....

2010-12-19, 02:33:15 / Kategori: Allmänt
aa snart , är skit trött. kollar på en bra film bilden kommer sen , städa lite lite lite och massa i mobilen . folk ringer mer och mer nu :O

18/12-2010

2010-12-18, 22:43:50 / Kategori: Allmänt
Nu så ...Torsdag , va det asvlutning på dansen faan jag ville inte det jag vill dansa mer ju .. :( så vi fikade lite och snackade massa med alla . Sa våran facebook och dansade hehe , efter det va jag lite i stan sen åkte jag hem och somnade höhöh ... 

Igår : ååååh jag va så nervös på morgonen kom försent och så . när jag kom dit hade vi rast alla snackade med alla och det blev senare lektion (: när vi skulle äta åt vi länge kan jag säga. på lektionen fikade vi jag visste inte hahah , vi jobbade ju lite när vi slutade va jag med alle , nicco en till. Alle skulle fixa mig , vi visste inte var vi skulle vara. men till slut åkte vi hem till henne , tog en cider och snackade (: hon började med mitt hår aaaaaj , sen snackade vi och så tog hon lite till det blev fint. ^^ hon sminkade mig med , vi hann inte allt det sista gick fort haha . Jag hann med tåget iallafall tur , åkte in till stan för att möta älskling (: jag väntade på honom , han tog mig på ryggen då skrek jag :$ vi gick tillsammans till resturangen fan <3 vi stog där ett tag med folket , kom in och satte oss så visade båda vad vi hade på oss hahah . Kolla på vad vi ville äta , snacka om att vi fick en STOR DRICKA!! jag va lite blyg och nervös men det gick bort , medans vi väntade FRIADE han :O:O:O fyyyfan vad sött det va , vi satte på varandra ringarna tittade på varann och puss :$<3333 den är så fin , jag kollade på hans helatiden den passar , där satt vi glada och åt. vi skulle smaka av varann vi tog armarna sådär i kors hahah sånt ät sött samma med drickan :$ jag berättade om min dag han om sin (: jag va så glad när jag gick på toa fick jag en kompis ahahha så jag skrattade hon va snäll :o vi snackade där satt vi 2timmar sen åkte vi (: vi delade på glassen med , han tog en sked till mig gulligt. jag va glad hela kvällen ville inte släppa honom då sa han " så är det ibland älskling" :( 
Idag ; åkte jag till stan för att möta killen (a) vi köpte lite saker till hans pappi , det gick bra och lite till mig . handi hand i hand i stan <3 efter det fikade vi (: och när han åkte åkte jag till lisse ..

Lite städning nu!

17/12-2010!!!

2010-12-17, 23:46:53 / Kategori: Allmänt

hemma , skriver senare bäääästa dagen!!!!!! <3


15/12-2010

2010-12-15, 22:47:40 / Kategori: Allmänt
usch vilken morgon , jag var tvungen att åka tidigt som vanligt så jag va så jävla trött och jag är inte på humör .. vi hade bild , jag satt bara där eller låg på bordet men dom fattade varför . när ubah kom började jag fixa med ett ljus som blev sådär jag kan fan bättre .. =/ jajaj , i bamba hade vi ändå ganska kul vi alla snackade . Där satt vi 1timme hahhah så kul , jag väntade fan på killen eller ... ACCEPTERA!!! sen skulle man åka en äcklig båt för att dra på en läsning snacka om att hon va rolig&bra hahah jag skrattade även om jag inte ville visa mig vissa gånger som folk kom och sa .. även träffade jag MASSA som jag kände wiiiie =D Jennie jennie jennie helatiden till och med när jag va på toa hahah :O herregud , när vi fick en kort bensträcka tog vi te och snackade , när det va slut hängde jag med Ubah efter det åkte jag hem jävla tåg som ska krångla som ALLTID!!!!! jag sov en 1timme innan saken här hemma väckte mig .... DUM!! Ville sova mer och komma ifrån detta som jag är så jääävla ledsen över som alla vill veta , jag orkar knappt det är alltid problem med mig , bråk med mig , problem med mig , folk som sviker , folk som sticker & blabla .. alle snackade med mig hela natten fyyfan vad bra ord hon sa va , jag blev så glad av dom och skrattade med tårar :''') hahah hon är för go , vi ska kolla om jag kan bo hos henne ett tag och hos killen ett tag jag behöver det mer än något annat nu ... allt är så JÄÄÄVLA begränsat!!!

Fanfan älskling har inte svarat på hela dagen och va inte i bamba :o .... nu börjar jag bli orolig .. :( jag vill inte såra dig på detta sätt som jag gör eller aa det är en annan person fan .. jag vill bara leva med dig , bygga upp allt med dig , skaffa familj med dig och lägenhet som vi ska köa början på nästa ÅR.:O det är snart , jag kommer vara så lycklig och mognare efter det . snacka om att vi ska göra ALLT tillsammans då .<3

14/12-2010!!!!! FYFAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!

2010-12-14, 22:55:03 / Kategori: Allmänt
varit med killen ,vi åkte tillsammans hem till honom lagade mat och sov en stund .. <3 han va med mig på RASTEN :O:O det va så skönt va?? men nu skriver jag fan inte mer är så jääääääääääääääääääääääääääääävla ledsen, jag gråter som fan får alltid ont i halsen då ..... SNACKA OM ATT JAG VILL FÖRSVINNA!!!!!!!!!!!! :'(:'(:'(

Idag!!

2010-12-13, 22:55:10 / Kategori: Allmänt
Skolan va hur jääävla seg som helst fyyyfan vad jag blev trött bara så ... för all jääävla lucia . jag va trött tills vi skulle hem då blev jag lite piggare .. =/ jag och ubah åkte till hjällbo då kom ella :O:O jag blev lika chockad som dom , så mycket folk. vi åkte dit och gick runt lite hon skulle till något dagis som vi hängde med till sen hängde jag med henne till vagnen och gick till m igen men neeeeeeeeeeeeej jag va ensam i 2TIMMAR i det kalla i fucking äckliga HJÄLLBOO!!! jag va rädd , det va mörkt och äckliga saker där , jag ville inte vara ensam. ringde honom massa fick bara samma svar , till slut hörde jag något men då kom hans kompis jag bara men vadfan ; jag som skulle komma ENSAm.. :S aja båda stannade sen stack den ena , vi snackade lite lite lite vi hann inte sätta oss typ och jag hann inte ta va jackan innan någon sprakade upp dörren och banka .. JÄÄÄÄÄVLAr vad rädda vi blev , han kastade alla mina saker och jag stack , jag hann inte ut det va hans pappa ÅÅÅÅÅh herregud ...... han va AAAAAAAARGGGG , vi va rädda ... efter det har jag inte ringt honom , bara 1gång .. allt känns sådär igen=/ liksom .. du dissar vissa som ringer inte alla , jag brukar vara en av dom som nu .. du får fan höra av dig själv tills du får pengar så kan jag tänka lite nu ialllafall .. sen hämtade e mig :S vi va hemma där hos den saken och snackade , jag ville bara hem så åkte hahahha. träffade beckabeck på bussen wiiie ^^^13/12-2010 OM HELGEN!!!

2010-12-13, 22:17:14 / Kategori: Allmänt
Fredag ; hade vi det bra i skolan , jag kommer knappt ihåg haha men alle hängde med oss till stan sen hängde jag med ubah hem . hahah hennes syster va för rolig fan , hon skrattade åt mig helatiden hehe. ^^ jag satt med henne , fick saft och hennes familj är ju söt. Hennes mamma är söt hennes pappa är rolig och syskonen hmm haha. Sen gick vi ut på en promenad det va skönt men jag gillade inte hjällbo , påvägen dit hade vi fett skönt varmt och så. När vi skulle ta bussen missade vi den för jag tappade byxorna och hon ramlade i snön HAHAH så jag skrattade fan vi som ville med den igen , det va bara att ta vagnen till stan sen byta . men waa då tog vi fel vagn hah :o och så kom det ett jääävla luciatåg i vägen , så vi kom lite sent .. då vi kom fram hittade inte vi dom andra , ringde och ringde och ringde men ne . sen ringde dom då va dom där vi hade kollat och vi kom in , vi kunde ju inte gå ut igen .. vi kollade efter dom , ändå hade dom kommit in på något sätt ... :S alle va inte glad i början vi väntade på Camilla alle bara " vi ska VÄÄÄÄNTA , väääääääää n ta " sa hon i mitt öra jag ba haa? då hon kom började vi gå på saker på liseberg uuusch vad kallt , det va så jääävla kallt och mycket folk. vi hade kul och snackade om allt , mina fötter va så kalla jag bara klaga hehe. Camilla köpte varm oboy som jag smakade på , så tog vi bilder när vi inte orkade gå runt sprang vi till spelhallen det va kul men dom tjejerna som hängde efter oss va där med och skulle ta kort.  det ville jag verkligen inte , vi spelade ganska mycket jag vann en liten elefant HAHAH ^^ där va vi ett bra tag , ubah skulle hem då tänkte vi äta men hon stannade. :) ÅÅÅÅÅh vad gott med min favvvvo kebab JAAAAAAAAAAM . Nicco åt nog för myket som vanligt och jag blev mätt vi satt där ett bra tag(: efter det åkte hon hem då åkte vi typ med det va så kallt men innan köpte jag klubba , jagfrös . Innan hon åkte fick jag låna hennes skor hahah =D jag&alle väntade på tåget samtidigt , vi snackade och tog en bild <3 va hemma lite efter tio.

 tack för denna dagen .<3

Lördag ; Sov jag ganska mycket , när jag kom hem från lisse hade pappa lagat mat och te vid halv elva det va så gott att komma in till det.  men när jag vaknade på lördagen visste jag inte vad jag skulle göra , jag låg kvar ett tag och tänkte så jag bestämde mig för att sticka och SMYGA på några hahahah det va kul.. malle kom med mig , vi kollade på er som fan , sparkade på dörren och drog i den hahah malle gjorde det hon va rolig. jag va rädd men gjorde det ändå , jag va arg på er och ville störa som fan (: hatade allt med er men aa jag lyckades hahah så kul vi hade när du skrämde oss så vi fick springa hahhah ^^ jag halka malle med , när ni kom ut då JÄÄÄÄÄVLAR vad du skrämde mig ... det kändes så jävla fel och dåligt att få se dig så nära igen usch jag mådde inte bra av det så det va bra att du stack upp medans hon gick uuusch ... att du kaxade på sms men inte framför mig shiit ge dig , du skrev " dra åt helvete JÄVEL" men du vågade inte komma ut det tog 1timme herregud .. jag ville inte slösa all min tid på dig .. när du kom frågade jag varför du kaxa det kunde du inte svara på du :S sen jävlar vad jag kastade snööööö på dig , brotta ner dig , mula dig och aa HAHAHHA . jag va så arg så det va rätt åt dig tro mig , jag hoppade på dig 5gånger med hahahh ;D där fick du efter allt hoppas du blev kall . men det roligaste var när malle skrek på dig hahahha du gick och sa ingenting sen kastade du in i mina kläder men jag arg ELLE?? som fan ,, fan att det blev kul till slut detta skulle sluta DÅLIGT inte bra .. :S när vi satt i svalen va du NÄRGÅNGEN ...:S:O du får ta det lungt , jag ville inte det märkte man jag kramade dig lite lite men du massa ... ta det lungt innan jag slår till dig igen . =/ ochatt vi skulle gå baara för dom tjejerna , ÖÖÖH!!!!

hemma nu

2010-12-12, 23:17:07 / Kategori: Allmänt
kom gör en 1timmesen , shiiit skirver allt imorgon LOOVAR!

11/12-2010

2010-12-11, 23:51:24 / Kategori: Allmänt
snackar i tele .... skriver sen

10/12-2010

2010-12-10, 23:47:40 / Kategori: Allmänt
Hemma nu , usch vad trött man är :o varit på lisse i kylan fyyfan mina fötter ... nu ska man äääta pappa va klar med maten precis nu och te , han väntade på mig :O

Skolan!

2010-12-09, 22:48:03 / Kategori: Allmänt
Japp jag va i skolan , jag ville inte upp så gick och la mig igen. Kom dit vid huuum , tio men då mötte lull upp mig så snackade vi och gick en SKÖn promenad .. (: min jääävla cepe mage börjar igen och bråk på morgonen ...:@ När alla såg mig i bamba hoppade dom på mig en efter en , jag va inte berädd så sa hjälp helatiden .. ubii blev skit glad fick 2kramar samtidigt hehe . ^^ vi satt alla vid bordet igen , då kom älskling ^^ han fick ju så urgulligt leende va :O när han såg mig , han kollade heltiden och gav mig en hård kram . Jag visste inte att du hade saknat mig så , du visar aldrig så .. :o det blev jag glad över . :) lärarna hade kul med mig hahah , satte glitter i mitt hår hiih . ^^ dansen gick skiiiiit bra som vanligt , ååååh ska vara där nästa år med fan . ella herregud kärring , du måste inte ALLTID kolla in min kropp eller ahha :O PORRIS, jag, ubbii och lull fixade en present till mitt hjärta i stan med fyyyfan vad folk och varmt jag ville bara hem hem . efter åkte vi alla hem , jag städade fan . damsög&skurra mitt golv hahah kulju , åka runt med strumpor fan haha ^^ och göra lite mys sen fick jag skit gott te (: älskling är jobbig på msn nu ...


9/12-2010

2010-12-09, 02:27:48 / Kategori: Allmänt
hhahaha vad roliga sms man får nu hahah , detta är fan då kul . =D snart fyller mitt hjärta år , måste fixa lite till dig .. <3


8dagar kvar .. <3

Jag älskar dig . <3

2010-12-08, 22:09:21 / Kategori: Allmänt
Det är dig som jag tänker på hela tiden , så fort jag inte får ett sms från dig blir jag orolig. Ingen kan ändra på oss mer än vi själva, det är våran kärlek för stark för . Det är för gulligt när du pussar mig på pannan och säger att du älskar mig , vad som än händer så kommer jag vara din hjärtat , och du ska vara min. Vi ska finnas för varann, finna det som försvann.. Du är min ängel som finns där när jag har något att snacka ut om <3 Du&jag!

8/12-2010

2010-12-08, 21:46:32 / Kategori: Allmänt
Idag har jag med varit hemma , folk smsar helatiden att jag ska komma jag kommer komma . ^^ va ute och handlade lite sen duscha , har sovit ganska mycket . Älskling vill att jag ska bli frisk , 9DAGAR kvaaaaaaar!!!!!

7/12-2010

2010-12-07, 22:54:25 / Kategori: Allmänt
varit hemma idag med , mår ändå inte bättre ...

älskling <3

2010-12-07, 01:26:21 / Kategori: Allmänt
Jag älskar dig av hela mitt hjärta , jag vill att det bara ska vara en saga med dig & mig ingen annan bara OSS. ett stort fint hus , en familj för oss. Jag älskar att få ta din hand , att gå hand i hand i stan framför alla , bara visa oss , nu är det 1år & 11månader plus 3veckor :O, jag hoppas på så mycket mer , jag trodde aldrig att vi skullel hålla såhär . :O vi är lika , vi kan bråka vi kan älska vi kan såra vi kan gråta , ändå finns vi för varann , baby tänk på hur vi har kämpat .. shit vi är duktiga , vi mognar mer än vad vi tror , jag skiter i vad andra säger om oss man tror på sin kärlek .. du är min pojke nu och alltid.<3 Detta känns som bara början , jag är alltid som lyckligast med dig du ska alltid skoja till dig , vi har alltid kul (: tänk hur förälskade vi va dom första månaderna shiiit , hångel i skolan i ett hörnoch allt hahah , hålla i hand i smyg men nu nu gör vi vad vi vill , jag tar din hand när jag känner för det var vi än är , det känslan är skön eller när jag känner ditt hjärta dunka emot mitt åååh .. :$<3
Jag älskardig och kommer alltid göra det..

6/12-2010

2010-12-06, 22:41:01 / Kategori: Allmänt
Idag va jag bara hemma , men så började bråååååååååååååååååk igen .. om jag inte orkar städa så orkar jag inte , jag är la inte hemma för det? :S

SNÖÖÖÖ!

2010-12-05, 22:45:05 / Kategori: Allmänt
Gud vad det snööööar , menmen . jag drog till stan en stund ganska sent då kom e dit =/ vi stack till mc snackade lite sådär , så kom lullie då va det inte samma stämning :S vi handlade godis sen åkte vi alla hem , jag duschade nu är jag halv sjuk igen .. :(5/12-2010 , FILM!

2010-12-05, 04:46:31 / Kategori: Allmänt
Jag mötte lull istan , vi fikade och kollade på några idoler sen gick vi runt lite där. Jag kollade på saker , det blev för varmt man kunde inte vara bland alla folk. Så precis när vi tänkte gå kom e till oss , vi fattade int var hur eller vad .. så köpte hon mat till mig :o jag ba tack , så satte vi oss i centralen för att äta lite, så klart kom p som vi inte ville snacka med .......... och Johanna , lika rolig som alltid hahah =D vi hade kul iallfalll , när vi skulle till tåget snöade det massa brrr , på tåget va vi trötta och så . men när vi kom till mig till affären hahah ellie skulle gömma sig över allt jag bara " men var fan är du" så hörde jag henne skratta & sprang fram , då vi kom ut fick jag en cider JAAAAAAAAAM!!! =D vi gick och snackade ,till slut blev det för kallt .. jag fick hem snacka om att jag har kollat FILM FILM FILM , först en skiiiiiiiiiiiiiiiiiiit bra på femman sen 6an och nu sex and the city ... (: så grrrrym , plus jag fick ett fett sött sms för älskling ; klart att jag vill komma hem för dig älksling, jag älskar dig så mycket <3 ... wiiiiiiiiiie vad glad jag blev , jag saknar dig mer nu ...Om IDOL 2010 då!!! =D

2010-12-04, 15:24:07 / Kategori: Allmänt
På morgonen i skolan målade vi i någon konst sak sen åkte vi till bamba , alla va hungriga och arga hahha sen hade vi typ 1timme rast. Redan där hade vi kul (: efter rasten skulle vi på någon teater , KÖTT! hahah ingen fattade va det va, men när den väl började HAHAHHA åååh vad vi skrattade . shiiit det va den bästa teatern vi har gått på sa alla vi , jag sa med dom bästa även fattades en del ..:( men a , dom berättade om Sex&kärlek snacka om att dom berättade bra. En och en helatiden , som sa ord. Ne denna va grym , när den va slut åkte vi till stan för att fixa lite då va KENZA där jag fick en bild WIIE!.. (: Snacka om att man inte orkade gå bland alla folk usch fy , så jag och lull åkte hem till Malle. hon hoppade på mig när jag visade en sak , vi snackade och så skulle hon duscha . När hon hade sminkat sig skulle vi äta , jaam vi va hungriga åt inte äckliga pannkaka uusch .. nu kommer vi till det roliga hahahha hennes bror skulle köra oss då sa Malle " SKYYYNDA SKYYYYNDA VI MÅSTE TILL GLOBEN AHHAHAHAHHAH" men hon menade ju Schandinavium hahahha ... Då vi va i bilen ville vi bara DIT DIT DIT , det va så mycket bilar . Malle blev galen när vi va utanför hahah och när vi kom in till alla , kläderna och allt hahah shiiiit jag blev lika galen jag ville ha allt , köpte lite iallafall. (: dom som jobbade där va URgulliga, ååh jag fick billigare och saker gratis dom va så snälla så fick jag en bild på dom med. Malle blev så arg på att den killen va så mot mig hahah , han log på min bild men inte hennes hahahah och att jag fick saker =D innan det började spraang alla runt , vi lämnade våra saker där inne tog bilder såklart och så fick man en påse med saker , jag och malle dansade då vann vi en trööja fan såklart , haha det va kul (: en mössa med ^^ sen sprang vi bara runt där mest , man fick en signal på sig då skulle man in ,det va kul innan ´det började på tvv hehe. vi hade massa kul , dom tjatade mycket bara jag filmade jag bara men nu får dom sluta tjata mina batterier håller inte helakvällen annars. Dom rapade för oss GÖTEBORG och 08 , våran va såklart BÄSt. Elisabeth kom dit innan också , men hon kom inte in hahaha. Vi skulle ju sätta oss och räkna neråt för att klappa till tvn , då började allt på riktigt Olle va bra men dom andra va la också det , när det kom Rock hade vi våra lampor och hade kul med (: ahah , det va så fint när den lugna låten kom alla hade lampa på och sjöng med det tog jag med bilder på och filma. det va för fint , samma med elvis hehe där sjöng jag med. På första pausen va vi tvunga att köpa dricka fan så jääävla varmt . vi fick en kompis hahahah en full sak han va fan rolig . han fick bilder på oss och vi på honom hahah. =D han va så full , men han frågade om vi hade kul jag sa till honom " hur mucket har du druckit då" han skratta bara hahah så aa =D vi skrattade som fan där , skickade till alla att vi hade kul det gillade ni ^^ då vi kom på tv igen visslade jag massa hehe ^^ vissa låtar va bättre än andra jag tog bilder mer än lyssnade hahah , jag gillade mest när jag hadem in lampa i mörkret. :) så när vi hade pause igen sprang alla ut för att ta luft fyfan vad skönt men kallt usuusch , vi kollade vad alla gjorde , man kunde knappt kolla fram. jag och lull skulle på toa sen köpte vi med chips men åt inte HAHAH :O baara sjöng och hade kul med fismalle hahahha. ^^ vi skulle klappa i takt och göra vågen det va kul (: så sa dom att vi skulle snygga upp oss innan v í kom med igen haha , roliga dom. ;D så kul va det , mot slutet så hade vi 1timmes rast , då stackjag ut lite jag snackade i mobilen alla köpte öl och mat , vi satte oss också på mc fyyyfan vilken kööööööööööööööööööööööööö.. fick vänta en halv timme , så hungrig som jag va, och va tvungen att dricka. vi gick långt för att hitta jävla mc hahah , så vi fick springa upp och äta där jag dansade mest =D det kom bra låtar , det va så jobbigt när man skulle se vem som kom vidare fyyyfan jag bara sääääg säääääg , så kom låtarna igen , jääävla olle du som va så bra.. :( skiiiiiiiit då .. minnah hon hade den fina låten ååååh så vi hade lamporna igen , alla stog upp vi med och jag tog bilder .. hon hade tårar i ögonen för vi alla stog och klappa , den låten är för fin. jag ville inte gå när det va slut , vi dansade och kollade runt mer , alla va där framme med bilder haha ^^ , vilket minne detta va åååååh. jag fick en hel hög med lampor av han snälla killen och så =D=D MINNE FÖRALLTIIID!!!!

 bääästa teatern =D


alla bilder kommer sen måste till bussen nu ..

4/12-2010

2010-12-04, 02:50:21 / Kategori: Allmänt

FAAAN VAD IDOL ÄGDE VA??? så vi har skrattat och haft kul som fan, guuud alla folk ... dom sa mer än 9000 :O tyvärr så orkar jag inte skriva om det gör det senare .. ^^


MOT STAN TILL IDOOOOL!!!

2010-12-03, 17:50:54 / Kategori: Allmänt
Malle ska bara blir klar sen tar vi bilen , (: hörs vid tolv ungefär =D

WIIIIIIIIIIIIE!!!

2010-12-02, 22:57:19 / Kategori: Allmänt
IDOL I MORGON I  Scandinvaium LIIIIIVE!!!! detta ser jag fram emot vadfan , från 20.00 - 23.00 tror jag .. snacka om massa bilder =D

2/12-2010

2010-12-02, 22:47:52 / Kategori: Allmänt
Kom sent till skolan igen .. sista lektionen hade vi dans fan vad bra det gick jag älskar det.. det går bara för bra , så synd att vi har så kort tid på oss men vi lär oss direkt och det rullar på som fan. (: efter var jag lite i stan bara lite och åkte hem för att vila. Städa lite lite , det syns inte haha. ^^


1DECEMBER!!!! :O

2010-12-01, 23:01:41 / Kategori: Allmänt
då kom jag sen till skolan igen , jag orkar inte alls .. men det rullade på , hade älskade bild då som jag älskar så det gick bra.  plus det var fett god mat hahah ^^ vi slutade 1 så jävla skönt , då drog jag , ubii och en till till stan innan pojken kom . när han kom fixade vi lite och jag köpte lite julklappar (: efter drog vi hem till honom jag va så trött , vi vilade lite (mys) <3 och kollade på tvv plus bestämde lite =D när jag skulle hem hängde han med mig även om han frös så sött , va lite i stan och fixade lite till . träffade den som jag är VÄRSTA ovän med , det gick ttyp "bra" :S snackade om massa annat men ville hem , hann bara äta lite och så. =/


 <333Väntar tills imorgon fan.. :)