30/12-11

2011-12-30, 03:45:10 / Kategori: Allmänt
Ja idag är det 3månader för alle och siid hihi :) jag va så seg på att vakna tack vare denna jävla stormen och jag ville inte upp. så jag ringde alle men vi köpte sprit ändå och drog till stan då åt vi lite :) kollade runt fick köpt varsin bh , efter åkte vi hem till henne :) tog bilder som alltid + snackade om våra killar (A) vi gör alltid så men nu var det mysigare på hennes rum :o as snyggt och det såg ju större ut ^^ imorgon ska jag träffa henne , malle , jonte & emelie :) .







19/12-11

2011-12-29, 03:29:52 / Kategori: Allmänt
fasen nu har jag glömt att skriva igen och ny månad om 2dagar + nytt ÅR!!!  Jag har inte skrivit för på julafton var jag med älskling och hans familj sen annandagen var jag med min familj så aa :) jag skriver senare när jag har allt som jag fått av alla , då ska jag lägga in bilder och på nyår ska jag med med älskling , alle och jonte :)




24/12-11 LILLJUL för mig..

2011-12-24, 23:56:52 / Kategori: Allmänt
hahah aah jag var med älskling igår och idag på (julafton) för imorgon är det med min familj. skriver allt sen

22/12-11

2011-12-22, 23:59:41 / Kategori: Allmänt
vI stressa till stan när vi kom dit bytte vi mina linnen , käkade på mc :) sprang runt för att hitta något till pappa och farmor.. pappa ska få bekham parfym och farmor en stor chocklad jag kan nog ta kort sen (A)  efter allt var klart träffa vi mattes syster och sen åkte vi till malle. tog massa bilder  nu är jag hemma så sköönt va^^






Skyndaskynda...

2011-12-22, 16:56:53 / Kategori: Allmänt
stress stress hahah , jag och malle vaknade sent och nu är hon påväg jag måste städa undan lite till på govet och sminka mig... sen ska vi till affären sen åka till stan snabbt dom stänger ju sent idag så ska knuffa på alla ooof...:d

Ojoj ...

2011-12-22, 05:13:12 / Kategori: Allmänt
Klockan bara försvann :O redan såhär mycket och jag kollar film än ..:o den är skit skit bra , får bilder och tar bilder med min cam :) men tror jag snart ska nana kudde.



varit med malle :)

2011-12-21, 23:52:31 / Kategori: Allmänt
jag soooov då meenar jag att jag SOOOv verkligen länge haha. jag la mig ju halv 6 och gick upp halv5 på dagen :O waa då tog jag på mig stack till malle , hjälpte hennes mamma med påsar och sa till malle att skynda sig. jag sa ta bort sminket , ta denna tröjan och vi hann ta 2bilder sen körde hennes pappa oss ::) vi sprang runt i affärer och köpte lite sen åkte till matte 1timme och hem igen hallå eller? =/ jag hatar när det blir så , han tog hennes godis och hon sa själv att hon ville att vi skulle umgås alla inte bara ta godis av oss... =7 jag känner samma.


vad gör hon haha?



21/12-11

2011-12-21, 04:36:55 / Kategori: Allmänt

snart ska jag sova^^^ igår hade vi julavslutning det började med att vi kom till skioaln jag fick julklapp av ubii och alle som jag hoppa runt för och alle fick hjälpa mig med mitt linne :) så när hon drog upp det hängde hela bhn med hahah . lärarna tjatade så mycket på oss att jag blev galen, helatiden om film film film så vi kollade på en julsaga den va rolig men jag blev trött. Tog massa julmust hehe ^^ och hade chips med mig. när den var slut åkte vi till stan för att käka på en kina sak det var sådär jag gillade mest den starka curryn ^^ vi åt och skratta massa men det kändes jag ve´t inte , ingen snö och allt.. efter åkte alla hem och sov , runt 8 mötte jag malle och åkte till matte i hjällbo en stund haha det var längesen hade massa att säga :) malle busa med han ;) tog bilder och käka godis ^^ vi var fan hemma 23:55 :O hahah !!!











sen ska vi kolla gymkort till mig ...:D


19/12-11

2011-12-19, 23:50:49 / Kategori: Allmänt
Tjohej , idag i skolan var man trött.. när jag kom till stan träffade jag på killarna från innebandyn hahha ganska kul sådär :D sen åkte jag och ubii till skolan snacka om segt jag va sur och allt vet inte varför eller jo jag vill fan ha mina studentsaker ... jag ska fan beställa dom .. På rasten fick jag julklapp av malle en gullig pyjamas men såklart glömdej ag den i skolan jag fick panik den måste vara KVAR!!!! efter bamba kollade vi på någon "julteater" så pinsamma va dom ... usch vi satt med dom roliga också (A) när den va slut kom teddy till skolan med jag fattade iingenting hahah :o så vi åkte samma buss med han till stan senare kom malle vi JULHANDLA massa ^^ jag har slösat för mycket runt 3500 till vänner :O haha menmen .. nästa månad blir det inte lika mycket kan jag säga. och imorgon blir det LOOOOOOOV!!!!







 aaw , vi är alltid med på bild nu ^^

18/12-11

2011-12-18, 03:59:31 / Kategori: Allmänt
Nu är det 3år och 1dag haha .. men aa vi hade 3årsdag och vi hade inga pengar så åt lite mat + så hade han lite pengar till godis såklart.. ^^ medans vi åt snackade vi om massa jag berättade om mina dagar i skolan och att jag kommer sakna alla mina vänner nu när studenten kommer.. då sa han att han saknar sina i sin gamla klass med men han hälsade på en gång :P vi satt och åt typ 1timme och när vi skulle till vagnen frös vi loss jag tog tag i han hårdare så sa han ; hihi så sööt du håller mig hårt som att jag inte får gå , du släpper inte.. <3 efter vi köpte godiset åkte vi hem till honom så fick jag kram av sväärmor :) vi kollade tv och myste , drack lite jäger och busa en massa ^^ när jag skullle hem hängde han med mig så vi snackade om lägenhet och såå ..



 käärlek..<333



17/12-2011!!!! 3ÅR MED ÄLSKLING!!!!

2011-12-17, 23:54:36 / Kategori: Allmänt
IDAG ÄR DET 3HELA ÅR MED ÄLSKLING FLER SKA DET BLIII!!!!

15/12-11

2011-12-15, 23:55:30 / Kategori: Allmänt

igår hade vi bandy-tunering hahah asså så roligt det var va haha :D vi kom lite sent jag , ubah och malle alla va där jag ba " shiiit vad många.. :o vi fick värsta dåliga lagen tyckte jag så jag byte och hade mig men till slut va jag glad jag hamna med tjejerna :D:D då vi kolla på alla kom många vi kände hahah bea kom och sa " jag ska knulla dom alla aaaaaaa komigen nu. så vi skratta , första matchen som vi spelade så gick det sådär varje gång andra laget fick mål såå kastade vi nästan klubberna så arga blev vi... malle va duktig när man sa "komigen då .. vi skulle dricka lite efter man blev såå varm jag sa till tjejerna ; asså detta är för killar ddom är ju mycket bättre.. så klart så var det en kille där som tjuvlyssna på mig hahahhah så han sa : jag vet vi killar är bra på annat HAAAh... :D jag baara skratta , sen kollade den killen på mig helatiden .. när jag sprang in igen sa han ; hur gammal är du , ofta du har tatuering.. och blabla, jag ba hmm ja!:P hahhaa han var bara 17 men jag trodde attt han va 15 ihihih då kollade han bara. och när jag spelade kolla han , när jag skratta kolla han + när jag messa ^^ jag fick typ in en stöt;) när vi skulle käka frågade jag han om jag fick hans plats för jag va hungrig då sa han ja men ändå stack han in hahahha. och så var det 3andra som stirra dom fick jag damp på dom kollar jämt.. så fula.. jag måste ändå erkänna vi hade ROLIGT detta kunde inte bli bättre , när vi satt ochh åt så sa vi hur roligt vi hade. :D alla skratta alla kriga för att vinna och skiit ^^bästa saken . när vi slutade duschade några och andra åkte hem då fick jag denn skitens nummer hahah så rolig han va , men varje gång han titta på mig blev jag blyg.. han kollade rakt in. På bussen till stan så va vi trötta alla , hans bror åkte med oss ^^ ockkså rolig ju. :D


 haha rolig bild där.





 det köpte malle efter..:)


+ idag va jag hemma .. jag fickk en hård boll påå armen igår shiiit vad rött det va så jag vilade förut och har plockat undan lite på golvet (a)


13/12-11

2011-12-13, 23:59:30 / Kategori: Allmänt
idag när vi kom till skolan va alla där vi fika åt lussekatter och drack julmust jaam :) där satt vi typ 1timme alla skratta och allt , på rasten va det lika roligt vi tog massa bilder och bara flumma ^^ men i bamba var det gröt och ingen blev mätt jag var massa hungrig på lektionen blev jag klar med 4saker :) 3tomtar och en lampa ^^ innan vi sluta busa alla runt vi tog klementin för vi va hungriga och drack te efter skolan hängde malle med oss till stan hahah vad roligt när ubii retade henne hahah så jag skratta . vi kolla smink jag åt lite sen träffade jag på min syster som jag inte har sätt på 1ÅR!!!! hon är sig lik smal och lång :) hoppas vi ses snart (A)












och imorgon är det innebandytunering från 08.00 - 12.00 :D

12/12-11 MITT HJÄRTA FYLLER ÅR!!!

2011-12-12, 23:52:27 / Kategori: Allmänt

japp min fru fyller år hihi hon blir hela 20år.. :) det får vi fira på något sätt (A) men nu kommer helgen!


Fredag ; när jag kom till sskolan med ubah och virre så stog malle såklart där hahah så söt med sin tröja (A) klart ville jag ha bild på det hon passade i den fan och så ska hon bara skratta jämt :)  sen kom jag på att jag ville ha mer bilder på oss det fick jag dom blir bra , jag vet inte vad jag fick iderna ifrån hah. (: vi hade ljus och så när vi jobba vi jobbade mycket jag hann klart med 3tomtar hehe och i bamba fick man kyckling samt chockladpudding ^^ då skolan va slut skulle vi gymma asså fyyyfan vilket väder , stoooorm och regn. vi lämnade av virre vid en bil först sen letade i gym i vädret fyffan säger jag man va så kall . Vi hittade till slut såå vi var där 2timmar med ubah , skrattade och träna (A)  så såg vi att vi hade gått ner i vikt lite HAHAH! jag fick ett favvoställe DUSCHEn såklart sååå varm och go där ville jag inte gå ifrån. ;) efter åkte ubah hem , jag och malle åt på kina allt va lungt men när malle fasnade på toa undrade jag vad som hade hänt och klart hade hon .. spytt.. fyffaaaan .. så hon såg ut , tårögd och vi stackaren..:o jag skickade hem henne så väntade jag på hennes ex själv som skulle komma men han kom inte eller asså jag såg att han gick förbii mig hhaha jag vågade inte ropa ihih .. :$ jag vänta och vänta kom inte fram till han så jag stack hem var så kall... bytte om och vilade under täcket..





 dessa hann vi ta!!



Lördag ; var det också storm jag ville inte ut i detta skitväder ... det blåste sönder saker och regna men malle väntade ju på mig hemma haha (A) jag packade det sista sprang runt massa och sen åkte till henne. då ringde hennes ex som skulle vara med i luccecupen ^^ och då fick vi veta att han inte kunde vägen att vi fick åka och hämta honom uuusch vad kallt det var + vi fick en gubbe på köpet hahah . Han snackade somfan med oss om att han hade dansat ute och hade en tjej på 29 år hemma men inte hade knullat hahahh så vi skratta .. men aa när bussen kom mötte jag såklart min tjockiis där uuuff hon är överallt ju :O nä vi hade kul med hennes kille också det gick fortare med. hann satt vid termenalen när vi kom så kramade han mig hårt som han sa sen va det typ blyga stunden för oss . ^^ han babbla så mycket om massa va shiit , vi ba ok.. som att han hade druckit igen och precis innan han kom skäms på han ... jag sparka han! på bussen då då va han knass , vi satte på olika låtar och bara höll på för vi va ensamma malle lekte med min mobil. när vi kom fram va alla där igen i mölndal asså folk vi kände.. lillen och alla hahah beejtoo med ^^ jag fick 5pussar eeuu. jag och malle visade inte vad vi skulle göra så vi sprang ju rund där , alla kolla på oss alla sa till hennes ex dennis att vi va söta. :o för vi busa och höll om varandra mycket , som lilllen bar upp mig dennis med och en annan:o hatar det :O jag var så omringad av alla haha , dom spelade lite segt men vi va kvar. sen väntade vi på hans buss då beeeeeeeet dennis mig :O så aaaaaj skrek jag i hela mölndal sen åkte vi hem till malle åt mat och åkte hit för att hämta filmer. på kvällen satt vi med datan , tog riliga bilder och skratta som alltid!! :)

 dennis.





 älskar denna.. ¨^







Söndag ; fikade jag med pappa , mackan och hans mamma. det gick bra :) pappa snackade med mackan mycket frågade han saker och så men han snackade knappt jag pratade mycket med dom.. efter gick vi lite i stan med hans mamma sen körde dom mig till malle vi fick stressa med allt ladda mobilerna lite , åka till mig lämna allt sen ta tåget till lisse och gå bland alla tusen folk (A) vi tappa alle och sid sen såg vi dom innan lotta börja asså fyfan vad kallt det va ... regn reegn reegn och kallt kallt , vi köpte varm oboy + filt som vi dela :) aaas mys , så sjöng vi med sen när CHRIS MEDINA kom va alla galna.... han är så äkta , hans lååååååt. man grät ju , hans kärlek till sin tjej är så äkta asså hon va ju med i en bilolycka då gjorde han låten och allt han är så bra. så fort allt va sluut åkte vi hem mina fötter usch..:( sen va jag kall hela kvällen.













och idag ; har jag varit på ungdomsmottagningen sen hem och somnade till 6......:O då åt jag med pappa , duschade , lite data och kollade kläder tills imon plus städade lite lite..


6/12-11

2011-12-06, 23:55:13 / Kategori: Allmänt
Idag var dett skola igen ... puuh.. jag kom lite sent för jävla buss och snöskit. men vi alla skratta idag som vanligt , virre och malle kom till oss och när vi jobbade snackade alla med alla :) jag fick måla som jag ville sen hann jag knappt , skulle på möte skit (A) som jag var så nervös för det gick ändå bra tyckte pappa . Jag berättade vad dom hade sagt som efter skolan ska jag gå på massa som ska leda till ett jobb sen men jag ska typ ha praktik sak 1år så jag kommer ut lättare eller något. Vi ska ju på massa såna möten nu. hoppas det går bra på dom flesta (A) efter det åkte jag hem och somnade , sen köpte jag pizza till oss fick Martini med hehe ^^


 vi i skolan:)


Imorgon ska jag träffa älskling..:)

Torsdag ; gymma med malle (A)
Fredag..
Lördag ; sooova hos malle igen...:D:D
Söndag ; fika med älsk , pappa , och hans mamma .. ^^

5/12-11

2011-12-05, 23:50:12 / Kategori: Allmänt
ok nu ska jag skriva dagarna.. :)


Fredaag ; möttes vi alla i skolan i stan för att dra till lerum vi var så trötta och sega , jag var så suuur hahah ^^ när vi var på tåget filmade jag dom i smyg hihi och käkade lite lite godis jag var så hungrig. när vi kom fram fick vi veta att man skulle byta om med killarna det ville vi fan inte vi va ; men vaaaaaaaa hallå ... vissa fick panik haha , när vi kom in asså shiit vad vaaarmt man dog nästan fyfan och alla sprang runt så sen gjorde vi med det haha :P vi hoppade , busa , lekte och åkte rutschkana massa ^^ haha aaas kul vi åkte 3, jag ubii och virre sen kom malle hon bara skratta åt oss men liksom vi gapa och försökte få fart sen åkte hon skit fort mot oss hahah. och Virre knuffa mig och ubii så vi åkte på varann vi flög fan ;d den åkte vi la 10gånger sen kom ett gäng med massa killar som virre såklart ville kolla på mig men vi andra ville simma ut . vi hoppade i och simma malle busa med oss unge :p sen vid 11 åt vi och bubbla massa det var skönt vi hann inte med allt vi ville , ubbi var så söt när hoon skulle hoppa i hon höll min hand hih :) när vi duscha så hjälpte mig med att duscha av , fick i ögonen aaaj.. på tåget tillbaka somna typ alla och när vi ko till stan mötte mackans mamma mig vi åt lite och skulle till banken.. tiden gick så fort så jag hann bara lämna mina blöta saker sen åka med henne en stund och åka vidare till emelie som bor skit nära :) så åkte till henne vid halv 6 där var alle och massa andra vi skulle ha glöggkväll , det var inte så som vi hade sagt.. lite glögg och bara massa tvv , samuel hade sin data , alle och emelie ville fixa men det hände inget och jag ville ha lite mat men tog en jäävla tid..





1/12-11 :o

2011-12-01, 23:46:04 / Kategori: Allmänt
Shiiit redan 1december..:O herregud nu kommer allt rulla på .. lov om hm typ 3veckor :) JIPPI!!! så nu kollade jag och ubii på mer julklappar efter skolan vi gymmade innan så skönt men snacka om att jag doog när jag såg att jag väger 62....O MYYYGUD!! ska tappa dom fyfan. :( iallafall när vi kom till stan såg vi massa hon är ju så rolig att hon visa vad jag ska få hahahah .. sen ååt vi lite mat och snackade om massa i skolan :) när pengarna kommer ska vi handla tillsammans och kanske med malle :) jag tror jag vet vad dom flesta ska få och kanske kanske pappa ... hm :P


 vi i skolan :)



Jag skulle vara med alle och baka men jag mådde illa och var såå grymt trött , direkt när jag kom hem somnade sen vakna jag vid tio :O!