31/7-11

2011-07-31, 05:23:13 / Kategori: Allmänt
Ligger och äter min bulle hihi ^^ jag vet inte hur jag ska börja äär så jääävla glad.. jag tog chansen att träffa mina kusiner som jag aldrig trodde att jag skulle göra shiit.. :o jag ringde min moster så kom dom 3 ochh mötte mig .. shit min moster grät för det var så längesen och kusinerna bara log och kramade om mig hårt. där kände jag verkligen deras SAKNAD. jag kände hur mycket saknad vi alla har/hade , vi snackade påvägen till dom och mamma och dom såklart... och om amanda , dom vill verkligen träffa henne jag ska väl se om det går är lite osäker jag menar detta handlar la mer om oss än henne? =/ då vi kom hem till dom satte vi oss vid bordet drack saft och kollade på gamla bilder hihi roligt ju , så små vi var jag och amanda var lika redan då.:O malou var så söööt hahah och robin med , dom syskonen är för söta. vi kom in mycket på hur jag bor och mycket om mamma även om jag inte vill ha med henne att göra så vill jag veta var hon bor om hon ens har ett boende haha. Jag kan inte beskriva denna känslan seriöst, jag blev så glad dom grät för mycket då jag berättade massa jag ville inte att dom skulle ta det så hårt även om det är så jag har det..jag koollade på kusinerna hhelatiden dom är så sööta , doom busar , dom kramas , dom skrattar tillsammans och massa. helt underbar känsla man hade (a) så fick man mat där , pasta och någon baconsås mumma (: sen vattenmelon gottii!!! :) efter blev det mer snack om vad vi ska göra om vi träffas mer , inte för ofta men ändå börja sakta jag är för fan 20.... skulle gjort detta TIDIGARE!! menmen. Alle var med oss så efter åkte vi till henne en stund  , satt ute i värmen :) alltid jag och alle...<3

Yeey!!!

2011-07-28, 06:26:00 / Kategori: Allmänt
Snart sticker vi , jag lägger ner det sista tog en tjocktröja och ska snart till bussen så HERE WEE COME DANMARK!!!

28/7-11 SNART DANMARK!!!

2011-07-28, 01:14:06 / Kategori: Allmänt
Yepp jag mötte upp alle på bussen åkte den till älskling,jonte,emelie och en annan så bokade vi biljetter . (a) så vi åker vid 08:00 . jag måste sova nu då om jag ska upp 6:00 :O shiiiit herregud jag kommer inte orka fyyfan pappa kommer ligga och sova då med haaha det kommer kännas så sjukt och jag mår illa nu igen..:( jag vet inte om jag är nervös eller så är det problem igen..:( efter allt åkte jag med älskling hem vi snackade om framtiden och allt , han sa att han inte är redo att bli pappa än men jag finns där då , det är ändå jag som tar det mesta i början och sen skulle jag bli så glad om du gjorde saker som jag skulle kunna ta kort på (a) jag vill detta , det är klart om typ 4-5år hih , jag ska kolla jobb och allt innan. men att du sa kanske det gjorde mig glad , att se dig leka med barnet eller klä på :o naaw^^ men ska sova snart.

27/7-11

2011-07-27, 03:57:12 / Kategori: Allmänt
idag skulle man möta upp lullie och matte som vanligt , jag fick lite bråttom med att duscha och äta något så skyndade jag mig men ingen av dom svarade .. jag ringde dom som fan , när jag kom till gamle sa lullie att hon inte kommer och när jag var där sa han att han inte kommer....:S så aaaarg jag blev , detta är då inte första gången fan .. :@ jag har min gamla mobil nu med som inte håller länge , såklart skulle den dö så jag åkte hem med värsta huvudvärken ..:( åt lite pasta och somnade en halv timme . snart måste jag sova , ska upp halv 12.

Möta älskling och dom andra sen , beställa biljetter!

26/7-11

2011-07-26, 06:35:34 / Kategori: Allmänt
Nu är det lika svårt att sova igen , folk tror väl att jag går upp nu haha men nej jag har väntat på att pappa ska åka till jobbet igen. der känns skit skönt att vara ensam känns som jag bor själv nu , jag har bara varit hemma .. skulle ppanta burkar då såg jag alle i affären haha:o så jag var med henne , vi gick runt lite här jag bor ooch snackade massa vad hon skulle göra sen när hennes kompis kom så skulle dom snacka i 2timmar hon ringde mig och sa " jennie jag behöver dig nu" jag sprang ner till henne hon kramade om mig och berättade allt dom hade sagt så gick vi till några gungor , snackade massa försökte ta fina bilder men gick inte så bra :p vi gungade haha roligt ju , sen hängde jag med henne till bussen vid halv 11 och gick hem.


 så söt haha.<3
<3


24/7-11 1MÅNAD TILL SKOLAN!

2011-07-24, 04:29:07 / Kategori: Allmänt

Då har man precis snackat klart med alle i tele , vi snackade 4timmar hihi:o om allt som finns så kollade vi på samma film och snackade om vad vi tycker haha (A) vi har sagt att det ska bli danmark , grilla & lite annat innan skolan börjar. fyyfan skola jag vill inte ingen vill , men ääh sista året så bara att ta i (a) på dagen åkte jag till stan till apoteket sen kom lullie då åkte vi till hjällbo var lite med jessica så kom såklart matte och frågade "vadfann gör ni här idioter fan" snacka om att jag blev arg jag sa till honom , herreguud har ni inte växt upp sen vi var här liksom plus och om din syster är 13 snart vi är inga som ska "skada" heheh så vadfan är det med er allvar.. :o vi var lite med henne , jag orkade inte mycket busade lite och snackade om massa , men matte han kom in till oss igen kramade om mig :S sa fruntimmer , skrattade åt oss :s han höll på med lullie med jag fattar inte mig på han .. så skrattar han om man sääger till han , han tar alltid vårat godis..:@ hela min dricka typ.  När jag skulle med åkte lullie med till mölndal.


23/7-11

2011-07-23, 04:40:50 / Kategori: Allmänt
Nu rinner klockan ivägen igen och jag är inte så trött IGEN..:o ååh guud , jag vakna ganska sent då fick jag diska lite , laga pasta och bacon goottgott :) efter det väntade jag på att lullie skulle komma hit så det gjorde hon då köpte vi pizza jag skulle ha pastan till ikväll men nej jag kuunde inte äta mycket pizza eller pasta för jag har inte ätit sen i måndaggs.. mådde illa direkt , dricka kan jag nu iallfall. efter åkte vi och lämnade ett par filmer och köpte muffin + powerking så kollade vi på några Gothia. Nu har jag bara kollat på lite filmer och chattat med folk. min hosta tar kooll på mig...


21/7-11

2011-07-21, 06:02:41 / Kategori: Allmänt
shiiit klockan är redan6 på morgonen..:o då har man snackat med sitt ex om allt som har hänt det senaste , det var då skit längesen vi snackade såhär kan jag säga.:o och han har inte hört mig när jag är sjuk på länge han hörde knappt vad jag sa haha och vi skrattade tillsammans igen det var då inte igår...:o jag får ser hur jag gör med allt du måste förstå att detta är jobbigt för mig med jag vet inte var jag har alla ibland jag vet inte var jag har mackan ibland nu frågar han hur jag mår massa för jag är så dålig och när vi ska till danmark med alla , det blir nu nästa vecka nog:) sen vet jag inte hur vi har det vi träffas fan knappt , 1gång i månaden bara ok jag har accepterat det men ändå..=/ man har inte sånt förhållande... mitt huvud blir snurr av allt..

20/7-11

2011-07-20, 03:26:17 / Kategori: Allmänt
jag skulle skrivit igår men blev inte så för jag köpte ny data..:) och har haft det så jobbigt fyyyfan....spydde 3gånger inatt och imorse , sen har jag haft så oooont har sagt aaj aaj aaj helatiden :S känns knass. jag har knappt sovit , gick upp vid halv 6 på kvällen tog lite luft och la mig igen. jag har så jäävla ont mest i huvudet och magen :( är skit tom i magen men innan jag blev sådär var jag med alle och emelie hos henne med några (A)


 dessa kom innan , hahha älskling då.14Juli 2011!!!

2011-07-14, 03:33:15 / Kategori: Allmänt
Ojoj hhihi nu har denna hamnat åt sidan igen men jag vill ha hjälp med att fixa allt nu ... vill låsa upp den och att den ska bli finare (A) nu har massa hänt igen sen sist , några pubar och mer lisse :) igår var jag bara med becka hemma hos henne och tvätta lite så åt vi och snackade igen ^^ men idag var jag med alle vi träffade hennes killvänner på en pub det var då mysigt där kan jag säga, vi drack mer och mer , skrattade och snackade om TURKIET!!! det gillas (aa) efter åkte vi hem tillsammans och när jag vaknar ska jag träna sen ska jag till henne jaaao (:
 gott :)

3/7-11

2011-07-03, 03:10:13 / Kategori: Allmänt
Ojoj ett tagsen igen ... jag orkar väl inte skriva när jag ändå inte kan så mycket här ^^ mitt sommarlov är mycket bättre än förra kan jag säga , nu har man hunnnit , bada,festa,lisse,umgås sent på kvällen,mer fest,shoppa men det finns mycket mer som väntas.. :) jag har bara inte träffat killen mycket :( Idag var jag med becka vi had sån ansiksmask och snackade massa , satt ute och åt i solen :) fyfan vad varmt , så drack vi lite gott och snackade mer ute hihi (: jag ska väl starta denna igen om någon kan hjälpa innan jag blir ååh...