31/3-11 ÄR SÅ GLAAAAAAAAAAD!!!!

2011-03-31, 23:34:22 / Kategori: Allmänt
Kom till skolan 11 tyvärr .... då mötte ubii upp mig vi stack till bamba satt där en halv timme sen när vi precis skulle upp så kom lull och malle SYSKONEN hahaahh ;D då fick jag lite saker men när vi gick upp för trappan dog ubii av skratt jag vet inte varför hahah ^^ lektionen var fett seg vi hade dans det var sådär pinsamma saker man skulle göra , ella kom åååååååh ... vi åkte till stan gick runt lite köpte lite att äta såklart träffade jag på mina kompisar men alltid lika kul fan :) lite skratt och så , innan vi åkte hem gick vi runt lite jag och ubii (a)  när jag kom hem ringde jag pappa och sa att jag började packa min väska för älsklingens heeelg och jag FÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!! :D:D:D jag får soooova där för fööörsta gången fyyyfan vad glad jag blev jag hoppade och ringde lull direkt YEEEEEAH :D:D så nu är jag klar , diska med och la kläder i tvätten :D jag kan inte vara lyckligare nu!!! :D:D denna helgen kommer äga med min KÄRLEK!!! <33


Jag skriver igen då jag kan !

30/3-11

2011-03-30, 23:37:07 / Kategori: Allmänt
Jag visste inte om jag skulle till skolan eller inte men stack ändå , ubii ville verkligen vad gör man inte då (: vi kom samtidigt hon sprang till mig i stan så snackade vi massa på rasten med och i bamba kom älsk med en kram :) han kom på rasten med wiie jag satt med honom i hamnen så mysigt ju ^^ då vi började kom virris snacka om att ENGELSKAN söööög men rasten var sådär , när vi slutade åkte vi till stan så kom lull vi köpte mat efter åkte jag till älskling :) myste i sängen , massa pussar aaaa ;D så nu kom vi fram till jag ska sova där hela HELGEN ........:D:D:D LÄÄÄÄÄÄNGTAR!!!!! men nu är jag mega trött känner jag :$


 här skrattade jag lagom! ;D

 hand i hand <333
Denna va då så fin :) nu ska jag snart nanna så att jag orkar med ungarna imorgon och orkar med älskling på bio på fredag , hans mamma hämtar oss kvart i 11 så är hemma halv 12 på natten där men jag bloggar senast på söndag :)

29/3-11

2011-03-29, 23:39:04 / Kategori: Allmänt
Idag blev det en hemma dag så skönt :) jag fick vara för mig själv , fick kappla av (: innan BB började gick jag till affären sen en skööön promenad snacka om att den var SKÖÖÖn för mitt huvud det är ens inte kallt ute nu :o så byte jag lakan , fixa kläderna som är för små och pakade väskan för ÄLSKLING i helgen :) ska vara där hela helgen därför ska vi träffas imorgon och torsdag ska jag träffa en som ska FLYTTA!!! :( måndag är jag med upptagen hahah ÄNGLARNA! så hela veckan ;D

-

2011-03-29, 00:42:45 / Kategori: Allmänt
En del av mig säger att det här är sånt som händer, folk gör misstag hela tiden. Alla förtjänar en andra chans. Men det finnas en annan del av mig också. Den delen som känner smärtan i att verkligen ge allt för en person, öppna sig, älska och lita på.  För att sedan känna kniven i ryggen när alla lönger kommer till ytan. Det gör ont att se den personen man tror sig kunna lita på mest, visa sig vara blott en illusion.
Hjärnan säger åt mig att bara skita i allt, dra sig ur så fort som möjligt. Men hjärtat säger en annan. Det jag känner för dig är alltför stort för att ge upp just nu. Vet inte hur det kommer lösa sig, det visar sig. Jag behöver tid. Det kommer bli svårt att lära mig lita på dig igen, men det vi har, eller rättare sagt det jag tror att vi har är starkare än det här. Jag tror det är värt en andra chans, även om jag riskerar att bli sårad ännu en gång.
 Antingen är jag stark, eller bara dum i huvudet.

X

2011-03-28, 01:13:25 / Kategori: Allmänt
Jag pallar inte mer, orkar inte vara här
för allt jag gör blir jämnt så fel
Kan ingen ta mig som jag är?
Varför händer allting mig?
Hela tiden,
fan jag orkar inte leva,
när jag lever här i skiten!!!

27/3-11

2011-03-27, 23:32:50 / Kategori: Allmänt
idag skulle jag träffat en men det blev inget så jag sov vidare , när jag gick upp ringde becka mig ville ses jag visste inte om jag palla i snön men till slut mötte jag henne så åkte vi för att möta en hiphop kille ;) köpte med lite godis och snackade sönder innan han kom, stack till henne poppa popcorn och film :) dom var för söta tillsammans hehe ^^ vi ska träffas mer i sommar kom dom fram till haha! så sprang jag hem till BB ;DOj klockan rinner iväg..

2011-03-27, 04:20:12 / Kategori: Allmänt
det blev en annan film istället en var verkligen väld att se ... fyfan i början fattad jag inte så mycket men sen gjorde jag att man ska bli så utmobbad för den man är? att ingen ska acceptera för den man är? att man är ful eller snygg, tjock eller smal?? herregud vi vet nog inte hur mycket konstiga saker det finns jag menar jag kände igen mig att man typ blir bjuden på något hos någon sen så är det bara ett "skämt" man blir sårad vill bara ta livet av sig och så det ska inte vara så ... jag fattar hur denna tjejen kände men jag blev med ledsen det rann tårar på mig som på dom flesta , jag har sätt vad ni har gett för kommentar.. usch jag har haft samma tankar om man inte passar in vet man inte vad man ska göra man vill bara nästa steg , fy ..

Orkar inte blogga nu ..

2011-03-27, 00:26:14 / Kategori: Allmänt
åkte till stan när jag vaknade mötte lull hon hade mycket att säga så skulle vi till matte , satt där i solen ett tag skit skööönt men han var jobbig som fan puuuuuuh... jag att han är jobbig helatiden för det är han ibland (a) herregud vad jag skrek och sprang , lull skrattade bara åt oss men aa så blir det när man är med honom vi har roligare på ett annat sätt än med mina andra killkompisar ... vi sprang runt , gick runt , satt i solen och aa ... efter då han skulle hem drog vi till stan handlade lite , åkte hem hit till mig köpte pizza och bara umgicks som vi knappt gör i skolan nu .. men det känner nog bli så igen. snackade med pappa om min present :D:D kanske kommer på onsdag då kommer bild på det ^^
 nu detta , duschade nyss mår inte bra!

25/3-11

2011-03-25, 23:36:25 / Kategori: Allmänt
fyyyfan denna dagen sööög .... kom till skolan vid 10 hahah ;D då var allt lungt ubii kom med alle och nicco jag hjälpte dom med sakerna så efter bamba åt vi våfflor jag hjälpte till men jääävla lärarna startade bråk .... allt blev fel , alla var arga alla gapa och va kaxiga ... :o nicoo stack , alle stack efter jag och ubbii letade men hittade inte dom var inne på toa snackade för han "grät" men innan det smiskade han mig på röven .. :O helt knass , vi väntade och vänta men nehe fick inte komma in dom skrek på ubii till slut åkte vi till stan ... vaaa arg knuffa på alla folk , så skrattade vi åt dom haahh ^^ kollade i affärer med , så knassdag!

24/3-11

2011-03-24, 23:44:44 / Kategori: Allmänt
Min morgon, jag kom försent igen hahah då mötte ubii mig vi åkte till idrotten fan vad hon babbla på morgonen waa :o när vi kom blev malle glad och vi stack hahah ;D gick en promenad tog bussen till bamba och hade det skönt sen kom alla jobbiga ... malle & lull har inte ätit på hela veckan för att jag inte sitter med dom hahaha så dom åkte hem idag .............:S äääh vi var på lektionen på dansen var det bara lite kort , jag åkte med alle till memme vi fick vänta typ 1timme :o jag var så nära på att somna när vi satt vid ett träd med jacka kläder och mössa jag somnade lite :o när det blev för kallt stack vi fan in i coop då kom hon sen haha , handlade med lite till henne jag hoppade i soffan av all värme så jääävla gött va (a) det blev lite mat , skratt och vila , satt vid datan och kollade för vi ska fan till Peace and love I SOMMAR WIIIIIE jag kan inte tro det!!!! vi ska tälta då 1vecka det kosar 1700 men det är så fucking rätt alltså åååååååh , alla som ska komma dit det kommer äga jag vill vi ska snacka mer ímorgon ;D;D;D dom köpte med glass , mer dricka så satt vi i soffan innan och jag alle drog till stan där satt vi och snackade massa vi hörde fest så tänkte springa av det var bra låtar lik ;D tack för denna dag! :)<333323/3-11 HAHAHHAH!!!

2011-03-23, 23:25:22 / Kategori: Allmänt
HAHAHAHAH min mage hahah jag har skrattat sönder den , alltså BB HAHAHAHH!! ;D Martin är för skön tjejerna är sådär jag vet inte vad man ska tro dom är fan jobbiga ändå ..:o putte är dum som "knullar" henne HAHAHAHHA ;D aja min dag , jag fick panik imorse så jag kom i TIIIIID PRICK SJUGO över 8 :o då klappade dom händerna hahahah mesar ^^ jag var så seg vi satt och snackade jag och lärarna jag var fett trött men när Ubii kom vaknade jag upp ;D På rasten satt vi med alle (: sen bamba fick jag kram av min älskling :o vi snackade lite <3 efter kom VIRRIS kulkul vi busade och jagade varann hihi sen kom alle till oss vi satt och skrattade en hel del , jag ska med henne imorgon wiiie (: hem till memme (: Sista lektionen gick ganska fort vi snackade och sånt , virre gick med oss i affärer vi fick en ros :) när hon åkte gick jag och ubii runt vi är ganska lika vi gör saker lika huum :o Aja jag skulle hem men stack till becka istället vi snackade också haha om massa under dessa veckor , åt lite och lekte med katterna men hennes MÖSS jag sväääääär jag blev rädd fan :O PUUUUH!!! :$ BILDER kommer imorgon!

22/3-11

2011-03-22, 23:35:13 / Kategori: Allmänt
Min dag ööööh?? kom till skolan halv 11 igen jag orkar inte ... ubah vet varför så denna dagen var IRITTERANDE!!!! hur fan ska jag palla detta i 1år till?? Fan att älsklingen ska sluta hur ska jag orka? aja på bamba rasten satt jag och ubii på en bänk och skrattade åt allt ;D roligt ju vi har alltid så roligt jag fick kramp i magen hah du är för rolig alltså tur att du började hos oss som alle säger :) på sista rasten var det samma sak då snackade vi om fåglar och skit hahhaha vi är knäppa ;D matte ringde mig , efter skolan drog vi till hamnen satt där ett tag men det blev för kallt innan vi stack kom 2negrar HAHAHHAH dom var så roliga jag skulle ta en bild på dom med mig bredvid jag sa ALDRIG så fattade dom inte vad "shooshoo" är hahahh ^^ jag tog en bild som snackade med ubii jag fattade det visste vi inte :o så dom blev chockade alla 3:P när vi skulle in til femman hade hennes fot somnat HHHHA jag skulle hjälpa henne jag sprakade på hennes fot hahahah roligt ju då slog hon till mig och frågade vad jag gjorde :P, denna dagen är min suuuuuuuuuurdag ..... VISSA är för JOBBBIIIIIGAA!!!!!!! jag tappar mitt humör dra ifrån mig ,stiiick .... låt mig vara vadfan!!!


 kolla trött efter vissa man ser det!!
blå himmel fan :d

21/3-11

2011-03-21, 23:37:12 / Kategori: Allmänt
Dagen? jag kom försent jag glömde typ allt hemma och var så jääävla jääävla seg somnade 4... efter bamba var jag då pigg kan jag säga redan nu jag skrattade jag busade men klart jag hade min fru , ubii och virre där vi snackade så vi fick skäll hahahah ;d men äääh , vi snackade om klassresan fan heller att vi ska åka till DANMAAAARK nejnej neeeeeeeeeeeeeeeeeej...:S jag , ubi och lull ska säga ett annat ställe hoppas det blir då kommer jag gå till havet med dom ta massa massa bilder på kvällen och på saker som vi gör sen ska jag fixa dom i album så jag måste kolla upp ett USB (:: detta längtar vi efter vi snackade som fan om det , efter skolan köpte vi lite ubii var med oss sen åkte vi med henne till hjällbo hahah jag skrattade med mig mat jag kunde inte sluta ubii tog massa och så kom tess, sen lillen och bejjto , massa kom <=/ jonte med fick en kram , bamse med fick en till hehe då vi kom till hjälle åkte vi fel HAHAHAHh vi fick gå tillbaka .. så klart var tess och jessi med matte , vi skrattade tess dansade cpdans hahahh ;D mot slutet blev det bilder , nu i veckan måste jag träffa malle och hennes kompis som ska flytta jag vill inte detta det ska inte hända!!!!!!! DU FÅR INTE FLYTTA!!!! :( våååran dag måste bli bra , vi ska göra detta till ett bra sluuut ... :( jag kommer sakna dig , vi har träffast 1gång men jag vet hur underbar du är .. <33 fyfan<!nyvaken

 haha mina sköna tjejer!
<33Jag gillar er 3syskonen så mycket , jag ska ta en bild på alla er!:)20/3-11

2011-03-20, 23:14:59 / Kategori: Allmänt
nytt :)
Idag orkade jag ingenting jag ville bara ligga i sängen men nä det blev att dra till stan en stund och köpa detta sen åt vi lite , lull åkte med mig jag fick tacos med (: när jag nästan somnade började ju BIGBROTHER , coolt att katarina klarade sig igen .. skola imorgon buuh!

19/3-11

2011-03-19, 23:49:37 / Kategori: Allmänt
åkte till älsk förut , vi kollade 2filmer drack cola kollade på resa och snackade mer om bio (: detta kommer bli bra , dom körde hem mig jag satt bak med älsk när jag kom hem gjorde jag mat och städade lite snart ska jag kolla film..


Nu är jag trött =/

ÄKTA kärlek??

2011-03-19, 04:00:46 / Kategori: Allmänt
Jag måste då säga jag såååg världens sötaste film nyss jag skojar inte , den GILLAS (Aaa) att en gammal tjej letar efter sin kärlek efter 50år ger inte upp och till slut hittar honom , jag kollade helatiden jag kunde inte sluta titta inte nog med det den farmorn är hur gullig som helst , barnbarnet kunde snacka med henne om allt och tjejen som har gjort filmen fick bra kontakt med henne jag vet inte om filmen är SANN om den är det så säger jag GRYMT GJORT!!! där ser man man ska aldrig ge upp , kanske fan därför jag inte ger upp hur mycket ni tjatar i mitt huvud jag har/vi kämpat 2år & 3månader nu varför ge upp?? säg mig det , det skulle varit skillnad om detta hade handlat om annat , om han hade slagit mig om vi hade tagit känslor om vi hade bråkat dag in och dag ut men det gör vi inte .. :) vi träffas inte lika ofta men och? nu har jag varit på praktik och han i skolan plus vi alla vet hur han är , vi behöver inte ta upp allt dåligt mellan oss visst? jag vill se allt framåt nu :) dessutom ska vi träffas SEN HAA fick ni ..... :D jag kan säga jag get upp då jag mår dåligast av detta , jag tycker själv att det är skönt ibland att ta en liten paus jag menar då känner man SAKNAD man kan tänka genom allt o.s.v (: Mackan är då min STÖRSTA FÖRSTA KÄÄÄÄÄRLEK!!! <3 brun och fin från TURKLAND 2010 (: MINNE!!!!

Näää nu ska jag käka min kräm sen träffa min käääääärlek(: hoppas på en ny bild!

NYSS BIGBROTHER HAHAHAH :D

2011-03-18, 23:18:45 / Kategori: Allmänt
Ja dom är så roliga haha GURKISH ;D idag mötte jag lull i stan vi köpte massa massa kläder gick runt lite och fixade med pengar (a) så skulle min dumma pappa ha pengar och jag till mitt sparkonto , emme kom efter åkte vi alla hem jag började städa och rensa mina skivor som jag inte vill ha jag ska städa lite mer innan film tror jag och dricka min cider (a) imorgon blir det att träffa älsklingen min ;D<33
2år & 3månader med älsk

2011-03-17, 23:30:37 / Kategori: Allmänt
Idag var det med en vårdag :) skönt skönt har suttit på balkongen i solen sen tagit det lungt ^^Städade förut med , imorgon ska jag få kläder av lull (: ska hjälpa henne med billiga saker! A()

-

2011-03-16, 02:04:52 / Kategori: Allmänt
Jag kommer aldrig låta dig gå aldrig
Jag kommer aldrig lämna dig,jag vill att du ska vara en av dom som verkligen betyder och är älskad av mig .. <3

VÅRDAGEN kom idag ;D

2011-03-15, 23:37:29 / Kategori: Allmänt
Åkte till stan mötte lull , åkte till matte snackade lite han höll på igen gud skulle bära upp mig jag HATAR det verkligen HATAR ^^ så det gjorde han massa och kramade mig skit hårt jag ba ååååh shit.. ^^ fast det känns alltid bra när han gör det man känner sig älskad av en vän då liksom :) hans lillasyster kom ner kramade mig typ hoppade på efter det kom hans andra syster och hans ex..:o jag visste inte vad jag skulle göra jag satte mig i solen en stund snacka om SKÖÖNT (: vi snackade lite till lite mer folk kom till slut skulle vi möta plutten i hjällbo då hängde alla dom med roligt hahahh fyyyfan vad JOBBIG matte va WAAAA lull skrek på honom HAHAH sen jag med ;D tess bara skrattade , när malle kom sa tess " vem är det Jennie , hon skämmer ut sig" jag ba ; hahahah tess ge dig det är Malle ... då sa hon ; aha men ser du inte hallå .. jag skrattade så jag doog så kan man ju inte säga .. .:o hon hängde med oss på vagnen hahah fan vad kul det var hon som fixade stämningen ;D kanske
skullee träffas på fredag :o vi hade skit bra kontakt innan , du är för goooo tycker jag ^^


När vi kom till stan bjöd malle på mat (: nyss kollade man bb-huset skrattade som fan :D13/3-11

2011-03-15, 01:19:15 / Kategori: Allmänt
NU är det såhär när jag duschade kom jag på massa om mig och älskling jag vill att jag ska kunna sova där , kunna umgås som ett vanligt folk så jag tog chansen att kaxa mot pappa sen sa jag " alltså mackan fyller år snart då ska jag vara med honom LÄNGe sen ska jag sova DÄR såärdet" då blev han tyst haha innan har han alltid sagt emot men nu gjorde han inte det hahahh .... :o så jag kom på att jag ska städa oftare så att jag kan vara där helger nu kommer detta gå så så bra nu kommer vi göra mer ihop vi kommer åka på mer ihop jag kommer ta bilder och allt till mina vänner jag vet att ni vill se alle vill verkligen och lull (: då när jag var på såhär gott humör kom en jääävla sak ivägen ..... malle säger att hennes mamma säger att jag måste ge henne 500 för jag fick en sak i present ... :O vad är detta??? en present hallå? fyllde år?? så nu kan jag inte köpa mina skor som jag behöver för att ta när jag vill ut och springa eller komma ifrån saker!!!! NÄÄÄ DETTA SÖÖÖÖÖG!!!!!!

Ska bara säga ...

2011-03-14, 01:40:23 / Kategori: Allmänt
Jag hann inte skriva att jag hade det så grymt trevligt hos sandra med alla :) jag och alle sov tillsammans fyfasen vad varmt det var under täcket du var så jäääävla söööt du tog dina armar runt mig typ min mage eller hur man säger .. :$ jag kände det så jääävla söööt är du , jag älskar dig... <3 när vi skulle upp orkade jag inte jag hade sån huvudvärk så jag låg kvar en stund sen kom hennes mamma då hoppade jag upp hahah tog frukt och gädde ;D vi satt nog 1timme med hennes mamma snackade om gott och ont att man ska ha ett sånt liv man har? att du gick igenom allt det? usch jag kommer ju ihåg det mesta men dettaa visste jag inte efter alla år .. :o så jag sa ja till att vi ska till stan en dag nu och snacka mer om detta sen dra på bio med alle och sova hos dig igen , då tycker jag att vi alla köper med jag förlorade mycket pengar kan jag säga .. din mamma är så goo jag tror att detta kommer lösa sig mer , ni gav mig råd fy vad arga ni skrek efter det jag sa jag kan fatta . jag ska försöka med detta!

13/3-11

2011-03-13, 22:21:25 / Kategori: Allmänt

Hejhej kanske? :) min dag började med att jag gick upp halv 1 fick åka fort och handlade en ros till sandrii ^^ jag tog fel tid fan eller hon sa lite fel :o men jag hade tur jag snackade med lull tills dom kom , det regna usch jag var hungrig köpte något litet efter jag hade varit inne i systemet (: gick runt lite till slut kom sandrii då fick jag en blombukett :o så sööött och fint (:: vi gick och mötte dom andra sen kom michael där bara :o han hängde med oss till bowlingen , först var vi galna sen blev det segt jag och alle hämtade en cola och så ringde jag matte när jag spela hahah idiot som drack fyfyfy ..... vi spelade 1timme och snackade , dansade ^^ för att vi fyllde år så fick vi DISCOBOOWLING!!! :D Jag och alle kramades hela tiden jag och memme snackade om massa , fick sitta nära då när det var slut kom sandras mamma och sa " grattis till förlovningen du vet att alltid finns en öppen dörr" :) vi gick hem till sandrii på vägen snackade vi om hur våran student ska se ut (: vi 3 ska träffas på något sätt jag är bjuden till alle och någon mer hahah men det går , hon sa med att vi ska åka till stan någondag nu så ska jag få välja en present fan vad glad jag blev!!!! ;D sandra är snäll , vi snackade om massa dom andra gick bakom , jag och alle hälpte henne att ta upp sån madrass till dom efter började vi ta fram mat det var gottgott , kyckling ;D cider och allt ^^ vi var hungrig kan man säga och så kan jag säga vi kom in i allvarliga samtal där , om våra liv och mitt och sandras liv , men det var kul att höra lite igen efter alla år som gått , dom ville se melodifestivalen med alle fixade mitt hår hela tiden vi tog massa massa massa cider och chips då vi kunde inte nå dom gav allt hahah skönt sånt ;D när vi var klara dansade vi det var skit kul hahahah dom var så vilda jag ville filma glömde det ... :( tog massa bilder , men hahahah alle rocka loss ;) sandriii var på soffan och dansa memme sprang runt med ölen som tog ibland ^^ ringde matte massa han var helt full och borta :@ vi hade så kul , vi häjjade på samma killar , eric och danny ;D;D på natten tände vi ljus tog in mer cider och mer chips , där satt med massa snack och skratt , jag skrattade så jag tog upp mina ben man såg rumpan men aa man bjuder på sig själv när man dricker så jag var inte full men memme hahahah började dansa tryckare med mig HAHAHA så sköön .. :$ sa skål tjejer helatiden , senare började dom sköna för mig och sandrii det var så sött på spanska gumman ;D

Imorse ^^
VEM LÄÄÄMNARR??????????????????????????????????

 så SKÖÖNT väder ..

 tack för helgen tjejer , detta var skit mysigt :) FAANFAANFANAFAN ATT SANNA ÅKTE FAAANFANAFAN!!!!!!


12/3-11

2011-03-12, 03:05:58 / Kategori: Allmänt
Hann inte skriva förut kom hem 10 typ så ringde min fru , sandra , lull och några till (: när jag slutade jobbet stack jag hem somnade vaknade av massa sms så fick ta första bästa buss till stan för att möta lull där fick jag en stor kram hehe (: vi hämtade ut min KAMERA väntade på alle så hann vi äta lite när hon kom åkte vi till henne jag snackade med hennes mamma fick en kram och berättade lite (: så satt vi på hennes rum hon visade massa kläder, smink , filmer och aa (A) sen snackade vi om allt , skrattade och tog lite bilder det blir mer senare ^^ vi satt och åt det var trevligt jag fick ett sms om att det kanske blir GREKLAAAAND :D:D:D: alle ska också iväg och lullie åkte på läger för att jag ändå inte är hemma hahahah det var roligt och bra jag är borta helgen kommer hem söndag kväll (A) vi ringde memme och sandra memme är så gooo sa att vi  bara ska ha så kul som möjligt och umgås , sitta långt in på natten men det är klart jag ska upp typ 12 för att hinna till systemet och fixa lite till sandra fan detta kommer bli kul vi har känt varandra så länge så detta ser jag fram emot :) hon är också en sån go tjej vi båda är 20 nu ;) hörs på söndag ska packa det sista!
 i stan!du berättade att vi ska ut och äta att jag får välja för att jag har varit med er i spanien och fyllt år :o så glad jag blev sen snackade vi om att dra utomlands tillsammans nästa år du och jag :D:D:D du sa JAAAA , det kommer bli minne det med jag menar vi var så småååå i spanien :o och så ska vi till frölunda.. <3

10/3-11

2011-03-10, 23:51:33 / Kategori: Allmänt
Varit med mackan idag (A) det gick bätte än vad jag trodde du retade inte mig för tandställningen :O:O så chockad jag blev och när du sa " I love you so much " :O jag VAA!!!! :O du sa älskling med :O vi busade igen , kollade film , myste (: du ville sova hihi så hängde du med mig på vagnen så söt ^^ dessutom snackade vi om att åka till danmark med din familj i sommar lätt att jag vill , alle , malle och lull tycker det är bra :) så har min LADDARE typ paajat igen!!!!!!!!!! gud inga bra ens , mina tabletter är slut med ....men ska få lite av lull imorgon innan jag drar till mig fru för att laga mat och snacka massa :D:Daja måste sova ska upp 6 :O:O:O

-

2011-03-10, 03:11:05 / Kategori: Allmänt
Vad ger dig rätten
att hela tiden hacka ner på ig
Du gör mig till ett offer nu
Något jag varit under hela min uppväxt och nyss kommit ifrån
Kallar du detta vänskap eller kärlek ?
Då kan jag med bestämda ord tala om för dig att detta är varken eller
Det är inget kul med någon som låtsas att älska en
som kallar en för kompis
och som sedan håller på så som du gör
Det gör bara så ini helvete ont.
men ditt beteende säger något annat än dina ord
annars är det vädligt slut på våran vänskap.
Jag hatar att det ska kunna bli så här
Att jag har gett dig såpass mycket plats i mitt hjärta så jag kan ta skiten
För det är faktistk vad jag gör , jag tar åt mig
Tror du på fullaste allvar att du är min kompis efter allt du har gjort
Tror du att jag kan lita på dej , om ens i en sekund
Jag skulle aldrig i mitt liv våga berätta en hemlighet för dig igen
För du har svikit mig
gång på gång
och nu får det vara stopp med det
Du behöver mig för att vara stor
du behöver någon att trycka ner på
Du behöver ett offer att gömma dig bakom
Det största misstaget var att du valde en så kallad kompis
Det är du som förlorar på det här i längden sötnos , inte jag!


Hann inte med???

2011-03-10, 02:10:41 / Kategori: Allmänt
Först var jag så glad och allt för jag ha tandställningen nu och marcus vill träffas grejer hamnar på plats... ? men nu är jag inte sån förut var jag det skämtade med lull och malle , nu är jag typ huh ok...=/ jag hoppas att detta nu sätter sig på plats jag har denna och ska få grymt fina tänder sen ta hål och marcus vill träffas om han inte har ändrats vet jag inte vad jag ska göra ... om du inte accepterar detta för jag är en tööönt jag vet så hmm ... aja snackade med becka nyss hihi och lull men nu sover dom båda tror jag :* jag äter KÄÄÄÄM mumma!!

9/3-11

2011-03-09, 21:33:16 / Kategori: Allmänt

Shooo bloggen! :)
det var inte igår som jag berättade om min dag bara texter ,
men aa igår var jag på jobbet jag fick så jävla bra kontakt med en kille där vi snackade om hans privat liv :o jag lyssnade och berättade lite som jag tyckte (a) vi hade det bra , tog hand om barnen tillsammans så vill han ha min facebook och gyma tillsammans:o jag ba visst , han bor här jag har sätt han i mölndal , så snäll :) efter åkte jag till stan med lull vi satt i solen och snackade om masa som alltid skiiit SKÖÖÖNT , men nu? SNÖÖÖÖÖ!!! så SKÖÖNT!!!
Idag var man hos tandläkaren det gick skit bra , men jag har ont i munnen får tandställningen jag ska kämpa nu (a) när jag kom hem somnade jag haha (A) lull ringde jag tog min pizza och nu städar jag undan men nu får jag ladda för imorgon!!!! ska ÄNTLIGEN träffa marcus , lull ville men hon sa " klart att ni ska träffas vi behöver inte ses" jag ba TAAAAAAACK!!! så får se hur det går jag är lite spänd fan shiit ....=/


Men åååååh jag vill ha sommar nu ÅÅÅH!!!! ;:D jag saknar turkland jag skulle kunna göra vad som helst för att få åka med malle till grekland som vi sa jag kommer göra det som behövs om vi ska träffas mer för det så gör jag det lullie sa att hon också fattar det och att vi ska ta ännu mer bilder då det ska vi fan , jag vill komma ifrån igen ha mer färg än andra hahah ;D vi ska det , året hahah! <:Ddetta ska gå igen vi ÄR BÄÄÄÄÄÄÄST PÅ ATT TJATA TJATA som förra året hahah! ^^ SAKNAD!!!!!

Boookad igen , fredag min fru och lördag min fru igen med sandra , sen några andra då ska vi fira oss hon ringde mig igår vi skrattade tillsammans igen hehe underbart , vi kom vi sagt på att vi ska börja träffas igen du bpr ju över gatan hallå? det var du , jag och alle förr malle med fan det var tider det :o men aa vi ska träffas tidigt på lördag kväll för att busa I SYSTEMET HAHAAH jag bara aaa aaaa det ska vi hahha aaafan gumman , det måste vi detta kommer bli så roligt jag ska ha så kul som det går som du sa och så ska vi sova över (:: NU TAGGAR JAG BB-HUSET!!! :D


-

2011-03-09, 19:29:14 / Kategori: Allmänt
JAg hatar dig så jävla mycket du får tycka att jag är en billig hora du får tycka vadfan du vill för att jag tar inte åt mig av vad du säger du är så jävla omogen för din ålder , om jag nu är sån hora låt mig vara det då!!!!!
Om jag nu är en fjortis låt mig!!!
För mig har du inte kvar snart du har satt din jäävla KNIV I MIG NU!-

2011-03-09, 16:33:51 / Kategori: Allmänt
jag ska visa mig stark, i stunder av smärta.
jag ska visa att jag klarar detta.
jag måste!!!


- du börjar detta igen ååh shit jag vet inte hur jag ska ta det jag vet inte hur jag ska tänka ... jag fick bara en sån CHOOOOOCK.... :O

7/3-11

2011-03-07, 23:19:14 / Kategori: Allmänt
Jobbet shiit vad mycket var att göra , gå ut med dom måla med dom spela med dom byta på dom busa med dom jaga dom och allt känns som om jag jobbar där och jag måste försöka sova nu fan ska upp 7 :O:O uuusch , jag har såna tider nu .

Nu är man 20år !!! :)

2011-03-06, 23:11:47 / Kategori: Allmänt
Japp inatt kom min pappa in och sa grattis sen snackade jag massa i tele (: jag sov länge varför inte liksom? sen åt jag lite snackade med lull , duschade och fixade mig för att åka till stan snacka om att massa ringde och messade grattis shiiit .. :o min mobil dog nästan av alla samtal då jag kom till stan var lull där vi satte oss på mc med en dricka sen kom emme och malle då gick vi för att äta hahahah vad vi skrattade där det var en sån jobbig gubbe som hosta typ shit han skrämde oss så lull spillde soppan hhahah ^^ vi gick bara skrattanfall så ihih men det avr roligare än vad jag trodde (A) det var vi 4 men ändå roligt (: vi var la där typ 1timme för vi ville ta det lungt coolt att emme var med att hon inte stack eller något .. :o det var väl för du hade din mobil hahah ;D Lilla malle hon är alltid som hon är med sitt skratt och sina händer hahah ^^ då jag kom hem ringde lull gråtande :o  men det löste sig sen frågade pappa vad jag önskar mig , han har en plan !!!!! :O OOOOH!! BB-hustet då hahaha bra att chilla (cilla) åkte ut hon var ganska rolig men nae jag vill ha Tuttelisa kvar ,D

-

2011-03-06, 04:05:40 / Kategori: Allmänt
Jag försöker stå emot jag försöker lyckas ...
Jag måste stå emot jag måste lyckas ..
Det är inte värt det verkligen inte.
Men tyvärr finns det ju patetiska ungar som inte kan något annat än att klanka på andra för dom vill leva livet själva (A) och för att dom är så svartsjuka så låt mig vara den jag är jag kan inte ändra mig mer ... JÄÄÄVLA AAAS! Annars kan ni gräva ner er ....

6/3-2011!!!!! 20årffan!!

2011-03-06, 00:01:47 / Kategori: Allmänt
20ÅR NU FAAN!!!!!! ;D
Nytt liv , nya minnen , nya förhoppnigar?

5/3-11

2011-03-05, 23:34:58 / Kategori: Allmänt
Igår åkte jag till stan för att möta lull vi köpte något att äta sen gick vi runt och runt , malle kom senare snacka om att vi var trötta vi satte oss u centralen jag fick en Youhurt skit gott när jag såg några vänner spillde jag ut den i centralen :o haahah dom skrattade jag fattade ingenting stog och snackade med ett gäng alla var sköna dom var snälla min vän Carro var där , gumman då får mig alltid att skratta du såg vad Malle skrattade vi ska träffas igen hahah (: jag gillad din stil hela du är för sööööt du skrattade massa och sa att vi var sööta du är SÖÖT jag vet att du är rädd om mig och vill mitt bäästa men jag tänker inte KASTA RINGEN ... AAAAALDRIG!!! :( så kom tess med hennes kille alla var där efter åkte vi till Matte men nehe han kom inte vi frööööööööööööööös hans tjej var där någonstans eller aa " ex" vi var rädda ... hahah vi smög runt det var så kul och när ni kissa HAHAH roliga ^^ till slut åkte vi till stan så kom emme (A) fick mat vi alla snackade du åkte med oss när vi gick av bussen hos mig var det mycket mycket lugnare :o vi skratta vi snacka det kunde inte bli bättre ^^ busade också och i affären blev det lite seriösare , du såg ledsen ut när jag berättade vad som hade hänt :o eller såg ut som om du hade tårar :o på vägen till din buss fick du kläder där snackade med massa med , du fick mig att skratta (: bra att du hängde med!


 jonna ;D
när jag var med lull

<3333
Idag , sov jag en bra stund för jag va vaken länge jag kollade ut och OOOH måste ut i SOOOLEN ^^ så åkte till lull vi köpte mat satte oss i solen (: det var bara solglasögon som fattades där satt vi ett tag försökte ta bilder som inte blev bra (A) så åkte vi till matte men han åkte med sin pappa då så vi gick runt på promenader så skööönt vi gjorde alltid detta innan det kändes som förr jag saknar det mer än något annat ... :( åka till dig varje dag efter skolan och snacka om våra dagar i solen <3 vi fröööös sönder åkte tillaka till stan hon gick till toan sen till Matte igen för att ge dricka då fick jag en kram men du var dum .... kalla mig tjock och lull smal , jag vet inte varför alla ska klaga jag pallar inte jag gillar inte att folk tar på min midja alla säger tjock ... eller något annat inte konstigt att man inte äter .. men jag gillar dig ändå matte det ska du veta vi två är dom som kan busa och skojja om allt vi har alltid kul vi ska alltid slå varandra eller något (a) om vi busar slår vi alltid till varandra vi snackar seriöst sen säger någon något kul så vi skrattar! vi ska inte sabba detta ....


 så stååår vi lika med:o

-

2011-03-04, 01:16:13 / Kategori: Allmänt
- Jag vill ha tillbaka våra gammla tider, var tog dom vägen?? våra skratt tillsammans?? :( fan vad jag kan sakna det .. Kommer det aldrig bli som förr eller? Jag saknar verkligen då allt var bra det kunde inte bli bättre men aja alla förändras ... Vad händer? får inget svar? är förvirrad vad ska man göra? mitt huvud är tomt , ska det vara så?? :(

3/3-11

2011-03-03, 23:10:01 / Kategori: Allmänt
Kom till dagiset hade inget att äta tog macka där och te , satt med dom få som var där målade lite ^^ drack lite mer och hade fett ont i halsen jag somnade nästan men mot maten blev det lite bättre på rasten snackade jag med massa messade folk och så dom sista timmarna var jag seg åkte till stan för att möta lull vi kollade på kläder så kom malle jag fick lite för min dag (; snygga ju , vi skrattade med henne igen hon är för rolig och galen så stog hon med oss vid vagnen trodde matte kom men nej jag ringde ringde ringde fick inget svar blev förbannad vi stack jag bomba så vi köpte mat till mig från malle då fick jag " vad vill du  , vem är du bajs på dig" jag ba" haaaa vad fan vill du" .... sen skulle jag ringa honom då sägs det att det var hans tjej som skickade att han var tvungen att åka med henne , det var sant han kom till oss ...:O:O han kommer aldrig ens inte i stan ... :O vi stack med till vagnen sen till hjälle köpte dricka snackade om tjejen , hon är knäpp slår honom och tvingar till saker :S aja efter hem , så skööööönt!!!!

 hahaha sött


Jag ser ut attt må bra på bilderna men nej det är bara då man är med sina vänner sen när man kommer hem blir jag deppig igen ... :( har stress och tomhet i mig blödde igår och idag näsblod igen ... JIPPI!!!! slutar 5imorgon med..

-

2011-03-03, 01:43:04 / Kategori: Allmänt
Varför fan var jag tvungen att födas? varför är der tvunget att bli såhär? varför måste jag må så dåligt helatiden? du har funnit helatiden men nu , nu då? :( nu önskar jag att detta aldrig hade hänt att jag inte föddes alls .. jag vill ingenting med denna skiten mer är så jävla pisstrött på allt ... :(

Ma. A...

2011-03-02, 21:50:51 / Kategori: Allmänt
Jag försöker bara hjälpa?! Jag försöker att få dig att fatta att jag dyrkar marken du går på och att jag vill vara här för dig.. Jag har aldrig ens försökt tänka på annat jag vill att du fucking ska fatta att jag är här för dig att du betyder ALLT för mig och att ingen kan ta dig ifrån mig .. JAGÄLSKARDIG jag är förvirrad nu!!! :(

-

2011-03-02, 18:48:07 / Kategori: Allmänt
du tar exakt alla mina krafter
du förstör mig psykiskt
jag orkar inte mer snart!!! :'(

 


Nyss BIGBROTHER!!

2011-03-01, 23:27:02 / Kategori: Allmänt
Usch vad kallt det har varit idag jag har varit så trött och aaah plus en spydde där idag fyfan vad rädd man blev jag kunde inte äta klart usch ... slutade 4 mötte malle fick hennes kamera¨åkte till stan för att möta upp lull och matte igen han ville snacka såg ledsen ut så varför inte ... =/ men trött är jag jag kramade honom då var han glad fy vad han tjöta :o jag trodde aldrig att vi skulle få kontakt igen jag vet inte om detta är sant eller om du spelar men tack för att du lyssnade på det jag sa förut tack (a) jag trodde du skulle byta ämne :o lull säger att vi är busiga igen för att vi hoppa på varann om han går på mig går jag på hahah jag ska också vara jobbig , synd bara att jag inte lånade dina byxor som du sa ^^ det skulle varit kul för det var KALLT lull är så förkyld. :( vi mest umgicks och snackade om mattes tjej som är sådär =/ ni är söööta men ni vet verkligen inte vad ni vill =/... till mig och mackan????? HMMMMMMMMMMMMM!!!!!!! du har inte svarat eller skickat sen i fredags vadfan håller du på med??? :O:O vad ska jag tro? vad ska jag tänka? vad ska jag vänta på?? :'( VILL INTE dETTA!!!!1/3-11 :O:O

2011-03-01, 00:42:29 / Kategori: Allmänt
Shiiiiiit 1MARS jääävlar jag fyller på söndag .... (: aja jag var på praktiken jag kom lite lite sent var så jääävla trött som nu då (A) det var segt i början men dom hälsade på mig igen sen var det en kille med han och jag snackade om massa :o familjen och allt det var trevligt ingen av oss var blyg jag ska inte tro för mycket men vi kom bra överrens (: .. jag skyndade mig hem då jag slutade med mobilen i örat som matte var i jag letade och letade och letade efter ett annat papper ringde runt och skit ... SÅ FÖRBANNAD jag blev fyyfan jag städade LITE LITE LITE sen stack vi till matte jag var för argg men aa då var jag kall som fan och gnöllig till slut kom han då gick vi runt lite för det var kallt snackade om massa , hans tjej hade gjort slut han hade tårar i ögonen då kramade jag men aaah han skrattade med mig busa med oss krama massa igen det kändes ganska bra sen började han kolla mycket igen på mig jag vet inte vad jag skulle tro så kollade han sin mobil då blev han litesådär slutade snacka och bara kolla .. =/ men hängde med oss till vagnen det var snällt med ett leende jag kan bara säga tack för dessa 2dagar det kunde inte bli bättre det har gått 2fucking MÅNADER äntligen fick man träffa er igen har alltid varit vi 4.. fick ett sms då jag kom hem " vi är tillsammans igen" då bad jag lull ringa hahah så arg jag fattar jag vet inte vad´jag ska tro nu kan jag säga jag kan bara tacka för oss och se om du nu vill ses mer ändå jag menar du sa " ääh jag skiter i henne nu du är här" jag ba ; mmm sure .. Juste malle kom till mig hahahha får låna hennes kamera (: fick lite pengar :o hahaha vi åkte samma buss , måste nanna nu slutar 4!!!

Se dina möjligheter, tackla dina motgångar. Ducka inte för vinden när det blåser.? ja hm ..