30/10-11

2011-10-30, 23:54:58 / Kategori: Allmänt
Varit med älskling , igår åkte jag dit vid 5 men det var massa jävla trafik och skit jag blev galen men jag messade honom att jag kanske skulle bli lite sen ändå hann ja :) när jag kom dit skulle vi bära ner lite saker till lokalen och vänta på alla folk jag kände inte många kan jag säga men alla va roliga hahah (A) senare kom hans kusiner vi satt med eva mycket hans ena kusin :) så skålade vi lite älskling blev påvärkad hahah så roligt.. :p man visste inte så mycket vad man skulle gö så det blev massa massa snack tills maten och gå ut lite då och då med eva :p förrätten va något med räcka och massa skit sen någon sallad :P varmrätt va ris & någon köttsak :) sen körde dom äldre sprit tävling ;) jag sprang upp och ner för hans andra tjocka kusin va uppe hos dom , hennes mage kunde jag inte låta bli hihi hon bara skratta åt mig :o men sånt är så GOOOOS!!! det blev lite bråk jag grät och så sen blev det lite bättre... mot slutet va vi med eva och dom fulla som va kvar haha en tjej som sa DARLING till mig hon va då full och rolig hahha jag dansade med henne :D så rolig så sköön.. ^^ vid 03:00 slutade det så kom deras taxii och vi städade undan lite , jag tog chipsen som va kvar ;D när mackan satt och snackade med sin kusin så satt jag med bara jag kollade vad alla andra gjorde då tog han min hand bara så så sött :) jag kände hans saknad. vi somnade ganska sent alla va trötta , två sov ju i soffan .









när jag skulle hem ville jag inte men älskling ska jobba och jag behövde vila , jag somnade sen haha (A)

28/10-11

2011-10-28, 14:59:14 / Kategori: Allmänt
HÖÖÖÖÖSTLOOOV!!!!! nu har man städat , diskat och rensat lite mer kläder som man inte vill... :( menmen det måste rensas någon gång.. så man kan ha nytt (A) snart ska jag möta upp emme hon fyller år så vi ska väl på bio ikväll men nu ska vi nog vara lite i stan (A) :)





26/10-11

2011-10-26, 23:57:23 / Kategori: Allmänt
Dagen idag , hmm jag stack till praktiken med alla ungar (A) så trött jag var , jag va trött och på dåligt humör men jag kämpar med detta.. jag vill vara gladare igen det vill ju alla. så på rasten gick jag hem och gjorde lite mat sen stack jag tillbaka och väckte några av dom små satt och målade lite innan mellis. När jag slutade kollade jag upp tatueringen på armen vi ska fixa den om typ 2veckor .....:D jag älskar ju den!!!! efter det mötte jag emme i stan efter alla dessa veckor..:o vi gick runt och runt snackade om allt som har hänt (A) åkte hit till mölndal för att lämna rebeckas saker... så länge vi väntade det regna och va kallt så vi bestämde oss för att käka pizza..:) när vi änddå satt där så sa emme ; detta satt fint.. hahah så skönt att höra ^^ nu har jag lämnat hennes saker och ska inte skicka mer till henne... tagit bort henne över allt utom mobben.... ;/




25/10-2011

2011-10-25, 01:27:30 / Kategori: Allmänt
så kan man inte sova igen...:( försöker och försöker men går inte jag har la för mycket tankar..:( om malle , killen och massa annat. men nu har jag gjort min 2a tatto som blev felstavad på ett ord shiit vet inte vad jag ska ta mig till...:( herregud , alle och ubah va med efter åkte vi till stan snabbt sen hem för att äta nu ska jag bara vänta på att filmen ska ladda klart här.



 kolla; NEVER GIVE UP ska det va inte UPP!!!!:(



FAN att man inte kan ändra sånt alla kommer ju se detta.!

17/10-11

2011-10-17, 01:13:44 / Kategori: Allmänt
Helgen var jag hos malle ..:)




Fredag: slutade hon tidigare så hon kom hit till oss medans jag packade väskan och bråkade lite med pappa .. då vi kom till henne tog vi upp allt satte på våra datorer och tog lite bilder sen kom vi fram till att åka till stan en sväng. :) men det fanns inte så mycket där så vi gick runt i hamnen satt där ett tag och snackade om turkiet och tog lite fina bilder ^^  efter 2timmar åkte vi hem igen åt lite och tog med godis upp till oss så kollade vi film halva natten.. hon somnade innan mig igen (a)





Lördag ; vaknade vi runt 2 , åt lite kyckling. satte på oss lite sådär fina kläder för att åka till alle påå kvällen. vi var lite sega fan vi åkte vid halv 7 men tur var att hon kom på samma buss (a) hon vaa lika trött som oss vi gick hem till henne snackade om hur vi skulle göra och åt kräm , sen fick vi en ide om att gå ner till Willy och köpa cider, chips och lite hon behövde ^^ precis när vii kom tillbaka var maten klar, det var så mysigt tända ljus och cider till oss ^^ gott kött och bröd vi snackade massa om marcus och om malles dagar , efter gjorde vi lite god chockladdricka med banan , chockad, glas , bär och något mer snacka om gott....(A) malle var jätte konstig hahhaha slog på golvet och snackade med mitt treo rör vi ba haa hahaha ;D så snackade hon lite med min kamera och med sin stol medans alle dansade till låtarna som vi hade ;) vi tände mer ljus så alle snackade skit mycket om SIIID wa.. det börjar bli lite kärlek där tror vi.. mackans syster rinde oss med vi skrattade alla , han hörde mig som jagg inte visste och efter ett tag var alla vi trötta vi låg bara i soffan , malle sprang på toa massa.. (A) på bussen hem vid 00.00 var vi så trötta så vi gick en liten liten promenad innan vi fick hem sen satte på en film .











 tack för denna natt <3





sen måste jag säga innan vi åkte till alle , så bråkade jag med mackan somfan på fredagsnatt jag ville inte snacka med honom eller ens träffa honom men så sa han ; jag kommer åka till dig och be om förlåt krama om dig hårt .. men det trodde inte jag på när jag vaknade lite då och då såg jag ett sms som " brr kallt" vid 9 på morgonen men jag somnade om.. så gick vi upp vid 2 och åkte för att köpa en sak.. jag trodde han va hemma hos mig men vadfan han stog bakom oss precis när jag skulle på bussen ;O jääävlar vad rädda vi blev... vi var tysta , han kollade bara på mig =/ så sa han att han hade gått , jag ba VAAAAA... han va hos mig , över allt där jag bodde och uppe i möllycke.... för jag var ju inte hemma shiiit.. vi gick en promenad så berättade han var han va , var han såg oss och kramade mig skit hårt pussade på pannan med.. han kollade på mig sa att jag hade fina ögonn.. (A) han saknar skola och han saknar oss , vi ligger lite sådär .. men han höll min hand , vi satte oss på en bänk och snackade om hans jobb då höll han om mig hårt , min hand och pussade på min mun.. kollade in i mina ögon ville ha mer pussar men jag vände mig så det blev på pannan hihi.. ^^ han ville pussas massa...:O så vill han ha med mig på jul ,att vi ska fira att vi ska ha en mysig midda och om 2månader på 3årsdagen kanske bio sen senare USA!!! lätt att man vill nu visar han ju sin kärlek men , hmm.. alla dessa bråk då?? =/   men vi hade en mysig stund... ingen har GÅTT HEM TILL MIG FRÅN LANA OCH LETAT ÖVER ALLT SEN GÅ NER PÅ KNÄÄÄ SOM HAN!!!!! detta kan man inte släppa det var så sött och starkt gjort..


 Plus idag är det 2år&10månader!!!

15/10-11

2011-10-15, 02:35:22 / Kategori: Allmänt
Nu är man hemma hos malle igen . (A) vi visste inte direkt vad man skullle göra när vi kom hit med datan och väskan så vi åkte till stan. gick till hamnen satt där och snackade om turkiet (a) och massa om sommaren fan vad man saknar den..:( när vi kom tillbaka hiit la jag in dom fina bilderna från hamnen med alla fina ljus och sen åt vi. precis när jag loggade in på msn skulle killen bråka igen .. jag blir såååå jäävla galen snacka om att man inte kommer orka snart mer.. fan heller att jjag gör och jag tar inte emot alla smällar mer nu jag ger tillbaka nu .. (A) nu efter alla dessa månader så står jag på mig.. det ska jag bara ha ett + för det vet jag . mina vänner säger det till mig , vi nästan skrattar för jag kan kasta ut såå kaxiga ord utan att jag vet var dom kommer ifrån ibland det är nog för jag kommer någon dag att ge upp.. det märks.. efter vissa ord som han sa så brydde jag mig inte mer när jag skrev jag har haft så svårt med det ockkså att svara hela tiden eller att skicka hela tiden , kolla mobilen hela tiiden , tjata på honom och allt..  allt detta har varit svårt för mig men nu går det soom på en dans .. =/ det kan jag inte fatta.. =/ ska föörhållande vara såhär? jag vet att 2månader är MYCKEt att vi inte har träffats på det , det beror på saker med..



så hur ska det nu bli??? :(




NU kommer en bild innan vi drog till stan!








12/10-11

2011-10-12, 23:26:18 / Kategori: Allmänt

Segseeg dag idag (a) kollade 4filmer i rad på tv haha efter det började jag städa lite , la undan kläder tills imorgon nu när det är kallt fy.. jag vet en jacka jag ska köpa :) sen slängde jag mer skräp och köpte grädde ^^


10/10-11

2011-10-10, 02:37:16 / Kategori: Allmänt
idag kom man hem då (a) i lördags visste jag inte vad jag skulle göra .. så jag åkte till stan för att möta alle, vi åkte hem till emelie gjorde lite pasta och drack cider :) tjöta som alltid , fundera hur vi skulle göra på kvällen ^^ istället började vi alla duscha , och sminka oss ;) jag kollade på en bra film medans dom fixade klart sig sen när jag sminka mig tyckte jag blev skit fin (a) :o det passade sådär.. vi väntade på dom andra så seeeega shiiit. dom kom vid elva så jag fick sova däär , när dom kom sjöng dom lite karioke :D jag filmade . halv 1 var vi inne i stan så sprang vi till sticky :D:d jäääävlar säger jag bara vilket öööööös massa massa folk hög musik .... jagg kunde inte stå still jag började dansa och alla hoppade , så jääävla varmt ^^ då vi skulle köpa en drink sa en tjej "snygg du är" jag ba : ee tack :) jag hoppade runt vid baren hahah många tittade , så fort det kom en bra lååååt alla HOPPA och gapa :D:D så göööööööött vi var där till 4 på morgonen . så varmt varmt varmt och massa ragg men detta var så roligt minne så jag ville ha mer bilder... jääävla kamera som typ dog :(:( mot slutet skickade marcus elaka saker jag blev så arg men fortsatte dansa ;D det var ju sånt öööös. när vi var på vagnen hem somnade man nästan.























 SÅÅÅÅÅ ÄÄÄÄÄGD NATTT!!!!! :D:D:D

7/10-2011

2011-10-07, 23:32:42 / Kategori: Allmänt
Ååååh vad jag får damp på m ... helatiden bråkar vi nu .. ibland små saker ibland sånt jag verkligen blir sur för. varför ska vi hålla på så när vi ändå inte har träffats`?? ska det sluta såhär? är detta slutet? kommer vi inte orka mer?? jag vet ingenting.. vi ska träffas när pengarna kommer .. ska på bio om det ens funkar då.. =/

6/10-2011

2011-10-06, 23:47:09 / Kategori: Allmänt
då har man varit på praktik 1vecka nu , det går sådär det är segt för min deel (a) alla barn ska skrika , bråka , jaga varann , kasta saker och allt.. då jag är ensam med dom så passar dom på att vara extra jobbig hahah ^^ jag har gått hem på alla mina raster och vilat , sen har jag varit hemma alla dagar idag sov jag länge det var skönt..