30/6-2010

2010-06-30, 22:52:48 / Kategori: Allmänt

Hemma från en bra dag/kväll, första gick det lite sådär sen när dom kom hade vi alltid kul igen. men uuusch vad kallt det var , vi klagade lite. När vi började spela minigolf var det massa kul hahha, det gick sådär för mig sen gick det bra :) Alle,jag och Nora i ett lag vi gick förre alla och bara hade kul hahah. Nora skrattade åt mig lite då och då när jag skrek lite menmen ^^ och alle bara tog mitt godis , buuuse ;) men det får hon för hon betalade golfen för mig :O . Jag kan säga att det tog verkligen tid shiiit, vi spelade två timmar för all folk. :o Mot slutet fick Alle bara i bollen i vattnet hur hon än gjorde HAHAHHAHAh då vi skattade, dom bakom oss skrattade också hahah det var bara så bäst. Sen hände ju samma mig :$ hööhöhöh PINSAMT..:$ när vi var klara bjud en på glass sen drog jag och malle till stan då träffade jag folk som vi snackade med , kulkul :) jag gör alltid det ^^ efter det ringde dom andra för det kom mer folk så vi mötte dom och satte oss på ett fik FAN VAD MYYYYYYYYYYYS!!!!! Vi hade det bäst där :) snacksnack alla snacka med alla (: när dom stängde stack vi ut och där satt jag och emelie då höll hon om mig , awwww.. vi satt så ett tag medans vissa snacka och vissa dansa hehe (: Vi ville inte dra , stack vi tjugo i tio , kvällen slutade mys (: vi hörs imorgon igen. ^^








Soooviis..

2010-06-30, 01:30:41 / Kategori: Allmänt
nu , träffa dom bästa sen.:)

Sköön kväll =D

2010-06-29, 22:05:48 / Kategori: Allmänt
Vi var och badade med massa folk i askim (: fan vad skön dag , först fick jag och Malle stressa fan. jag väckte henne vid halv tolv och så laddade jag upp alla bilder från igår sen åt jag lite lite och fixade mig. Sen vidare hem till mig och byta om , efter det in till korsvägen för att möta Emelie och Alle. när jag såg henne sprang vi på varsin väg mot varandra och bara kramade hahah MYYYYYYYYYYYS..:$ vi fick vänta på en grabb en stund då tog vi lite dricka sen kom han , direkt till bussen då. Shiit vad mycket vi all hade att snacka om :) alle gumman berättade en hel del på bussen haha shiit. När vi kom fram var det massa folk vi tog upp allt och satte oss , med massamassa tjat :) när vi hade solat ett tag sprang vi i vattnet alla hand i hand.:) det var grymt skönt fast att jag HATAR HAVET så var det sköööööönt..:O sen sprang vi upp och sola igen , åt lite med.:) och massa tjat hahha , vi har mest tjatat och snackat om vad som kommer hända dessa dagar. man blir alltid bokad hahha iallafall jag =D skönt sånt , denna sommaren ska ju äga så. ^^ Jag hade det kul med er , hörs imorgon :)











'



























jag ska vinna över er imorgon:P


29/6-2010

2010-06-29, 12:39:14 / Kategori: Allmänt
Liseberg igår då ja , vi hade kul med massa folk men gud vad jag fick stressa. först killen som bara höll på sen till stan och möta malle och emme och till lisse med fullt med folk shiit haha. det var ändå varmt och skönt :) när det var bingo BOOOOOOING då gick jag runt och runt hhahah , och nu ska man bada :d



Natttiii!

2010-06-28, 03:06:21 / Kategori: Allmänt
ne nu lämnade alle och malle mig på msn hahah :o så jag ska sooova, eller det är en bra film på femman.:) träffa älskling senare och sen lisse. ^^

27/6-2010

2010-06-27, 23:23:54 / Kategori: Allmänt
NU är man hemma från skåne , vilken vecka va..:) massa bra dagar , solsolsol och båstad med annat. Jag skulle bada men jag vågade inte hahah. :$ vi har cyklat och varit på massa ställen, cyklat varje dag plus fått skånska vänner hahah jag har deras nummer och msn. :) dom är så snälla, vi träffade en som jobbade med jordgubbar där var vi skit länge sen hade jag solbränna wa :O hon var massa snäll, typ dagen efter fick vi pengar till något att äta och dricka :o men shiit alltså vi hade så mycket snack redan dom dagarna :o nu vet hon mitt och jag hennes :) sen torsdags hittade jag några göteborgare där :O:O!!!! gissa om jag blev paff??? aaaa ::D jag sa bara "hejhej" till en tjej då sa hon "heeej" sen ; Kom och sätt er... :) fan vad kul vi hade till natten , massa snack med henne med verkligen massa, bra och dåliga... :( men hon gav bra förslag även om det satt hårt , hon sa "jennie du förtjärnar bra , du ska må bra jag har precis varit i samma som dig, jag har haft samma fyy jag känner igen mig gumman.. jag vill bara ditt bästa lyssna på mig .." sen fick hon tårar :O men hon drack lite med sina vänner hon kunde ändå vara normal. sen började dom dansa bugg hahahah, när vi kom hem vid tolv varjag rädd och la mig hahhaha... :$ men på midsommar ooooooooooh. så kul vi hade med alla dom...::D vi träffade alla hennes kompisar och hennes kille =D han var fan sträng trodde jag hah :o men nee sen på kvällen var han rolig =D=D och dom andra snackade inte med oss först men sen fick vi en boll och när dom flestade hade duschat fick vi sitta med dom , då snackade vi en del. :) på kvällen var det grill med dom hahahah dom dansade på en plata hahahah roliga.:) vi hade massa skratt jag vet inte hur mycket vi kissa alla.:$ runt 10 stack vi till en pub där var knappt några men utanför var ett dansgolv hahah kulkul, några trampade på mig och malle :O men vi hade massa kul , en av deras kompisar ville dansa tryckare med mig JAG DOOOOOOOG!!!! :O TRYCKaRE ALLVAR??? HAHAHAHAHHA, jag bara " eeem nee vi ska gå på tooa" när jag var där ryckte någon i dörren då trodde jag att det var malle men det var en annan mamma hahahha när jag var klar satte hos dig direkt utan att stänga HAHAHHAHA :O så jag skrattade och stack, dom andra snackade med alla vakter.:;P vi gick ut igen då ville en annan om deras kompisar dansa med mig men nee hahahha. och några skånska killar sa kom och kramade oss :O men den sista kvällen var bra , vi kom hem 1 på natten men vi hade kul fan...:)



och idag letade jag efter mitt busskort waaa :o jag var så rädd att det var borta så jag vände allt upp och ner här hemma i två timmar sen hade malle det hahahaha :O:O så jag åkte till henne sen till emme i stan och hade mys i solen senare vidare till matte. hm där var det sådär men hade bra med emme :=)







Skåååne!

2010-06-19, 12:35:18 / Kategori: Allmänt
När som helst drar vi mot skåne fan vad skönt alltså .. Finns det någont bättre eller?? bara komma ifrån hemmet och vissa personer fyyyyfan... Men jag vill tacka Emme och Mathias för snacket inatt, det behövde jag verkligen.. :) usch så jag mådde piss, som sagt jag får se hur det blir med vissa när jag kommer hem. Jag kommer lätt träffa mina närmaste kompisar som står mig nära. er ska jag skaffa minnen med <3 , Emme vi hörs när vi kommer hem , du får hade så bra här och jag hoppas att du kommer blogga vad du gör . jag skulle faktiskt vilja se eller läsa något när jag är hemma , för vi kanske inte kan blogga där :O hoppashoppas att vi kan .

....

2010-06-19, 02:38:25 / Kategori: Allmänt
Jag saknar livet jag saknar min mening , så många gånger som jag litar på ord som bara ger smärta... :'(



nu kan jag knappt blogga på en vecka , så hörs !

Jag blir så jävla pissoff på detta fan ....

2010-06-19, 00:23:45 / Kategori: Allmänt
Jag hade ingenting att göra så började städa , ska fortsätta snart .. När vi var i hamnen så visste jag att det var något skumt men ne det kom inte fram förän nu ... JAG HATAR ATT FOLK HELATIDEN SKA SÄÄÄGA ATT JAG UTNUTTJAR ELLER GÖR FEL SAKER!!! Alltid när man fan får kul så ska något hända ÅÅÅÅÅH.. jag vet inte vad jag ska göra snart , bara för att någon/några håller på så ska jag behöva vara hemma så alla slipper mig eller? För jag vet inte om jag kommer vilja visa mig för er mer.. Fan att ni ska vara där vi är , om någon av er kommer fram till mig kommer jag dra . och du BEcka? du??? Hur fan kan du säga något sånt om mig?? du som har känt mig hela livet fyyyfan ... När vi alla frågade om du hade sagt något så sa du nej och att du bara var full , mmmm visst.. alla ni bara satt och tittade på oss , vadfan är det som jag gör fel hela jävla tiden?? varför ska jag bli utsatt?? Seriöst jag vill bara härifrån , jag vill bara bli fucking vuxen så jag kan bilda en egen FAMILJ... jag vill bara skaffa jobb och egen lägenhet komma ifrån deeeenna jäääävla hååålan som alla känner mig i .. Jag veeerkligen hatar att dom flesta bor kvar här som alltid ska ta ut något om mig .. Idioter är vad ni är , att man kan sabba andras liv sådär . det är så jävla fult va, dom flesta säger med " du kommer bara till oss när du känner för det , då du vill ha hjälp med något " men shiiiiiiiiiiiiit .... Så man ska iinte hjälpa sina kompisar?? Ska man inte alltid finnas för varandra? ska man inte kunna förlåta?? Jag vet inte hur många chanser jag ger vissa men vissa aav er vet. aaaaja det är la bara att hoppas och bbbbbbbbbe på ett bättre liiiiiiiiv!!!!!!!!

Ännu skön dag (a)

2010-06-18, 20:28:45 / Kategori: Allmänt
SHiiiiiit på morgonen fick jag stressa hit till malle , vi fick fixa mitt pass pappa var så arg så vi var tvunga att åka hem och lämna det...:S sen in till stan för att mötta tjejerna och fixa våra saker. Vi var i cubus, stadium och ifk affärren på skit kort tid . efter till hamnen och ha massa mys. det var varmt och skönt , vi sprang runt massa hehe. :) att vi ändå hann allt detta, :o det är bra. Vi åker ju till skåne imorgon så får se hur det blir med bloggen ... :(
























åååh jag vill ..

2010-06-18, 02:13:41 / Kategori: Allmänt
Till lisse med massamassa folk nu =D=D snälla ta mig dit, bara åka massa och spela med sina vänner finns det bättre? ne tror inte det =D och killen då? hmmm... jag får ta med han sen gå själv med honom också. ^^ Det finns inget bättre än att ha vänner och en kille , jag kan hålla med om att jag träffar vänner mer men vaddå du frågar knappt och när jag frågar svarar du seeeeeeeegt... jag har ifallafall fått mer vänner nu och känner mig tryggare hos vissa . (: det är så skönt, får se hur dagen blir sen.

^^

Tjojo!

2010-06-17, 23:28:35 / Kategori: Allmänt
Tjootjoheej, jag är tillbaka klart som fan. (: När jag vaknade vid ett hahah så åkte jag till Malle, på vägen mötte jag en kompis som jag snackade med och en i mobilen haha alltid lika kul. ^^ När jag kom till Malle var hon klar så vi sprang till bussen, när vi kom in till stan mötte vi Emme på mc yeey. (: där satt vi ett tag sen gick vi till Cubus och jag fick mina tröjeeeeeer wiiiiiiiie. =D=D tacktack gumman, (: efter det gick vi mot hamnen för att hälsa på en grabb snabb men det gick la sådär , jag trodde inte att det skulle bli så. =/ Sen vidare mot femman då köpte malle en dricka och jag milkshake. Fan vad folk, så sprang vi till vagnen mot HJÄLLBOOO som vanligt vet ^^ när vi kom dit var Lull där aaa :) vi alla gick upp till grabbarna. Jag/ vi försökte göra så att Lull kunde vara lite ensam med hennes kille så vi satt i solen skönt var det, jag , malle och Emme. sen när jag gick in till lull och hennes kille satt dom två ute, malle busade nog med Emme hehe jag är bara glad att ni får mer kontakt. jag vill inte att du ska känna dig ensam nu emme för ni ska också komma nära. Jag stak in mycket till ´Matte med guuud så han ska hålla på. ^^ men vi alla hade kul , satt ute och dansade med hehe. , när jag kom hem började jag kolla på kläder till emme nu är det lite som jag hittade aa . du får dom imorgon , så får man hoppas på en iffk trööööja :D hahah nee förlåt menmen.




Emme du ska veta att jag alltid kommer finnas hos dig vad som än händer jag lovar, du är ingen som man bara kan släppa nene. det går inte , då känner man sig fan dum. Vi skrattar alltid, om jag skrattar skrattar du, om du gråter gråter jag .. jag kommer inte glömma den dagen i skolan då du blev sårad och grääät shit jag kunde inte hålla inne och började lipa själv , eller aa det var det med marcus också uusch. Men jag menar vi är nära varandra även om man inte alltid tror det. :) du ger mig alltid saker och pengar , det är så man ska jag menar, STÖTNING och TRYGGHET. därför jag ger dig kläder nu men inte helt NYA. :( men det kommer, jag ska kolla i turkiet och så . Vi har hela livet på oss hoppas jag, så undra om vi kommer åka utomlands någongång som jag har gjort med Alle och snart Malle. vi måste fan. ^^ när jag väl får en lägenhet ska du lätt komma hahah vi kommer ha så kul va. med filmer och allt.

blir att ...

2010-06-17, 03:17:23 / Kategori: Allmänt
sova nu istället hahah, han snackat i mobilen om massa kul hahahah wa så jag har skrattat. =D måste på toa nu , och så blir det ljust nu buuuh

ojoj..

2010-06-17, 01:38:40 / Kategori: Allmänt
När jag kom hem duschade jag sen började jag städa lite, och så snackade jag med emme runt tio till nu hahaha :O så det har jag gjort flera timmar , tittat på film med. Jag tror att dagen blir ganska bra sen (A)

hemma från en skööön kväll.......=D

2010-06-16, 19:13:36 / Kategori: Allmänt
Jag mötte upp pappa runt tolv då fixade vi mitt passkort sen stötte jag på en kille som hängde med oss till stan där mötte vi emme (: köpte med ooss mat och satte oss i hamnen. :) där var massa folk, och mina kompisar var där. dom tittade på oss sen mot slutet kom massa folk till oss det var verkligen kul. :) vi alla hoppade på varandra och jagade varandra hahah. =D fan att vi inte hade kameran fyyyyyy, men det var en lyckad dag. ^^ SOOOOOOOOOOOOOOMMMMAR!



16/6-2010

2010-06-16, 10:58:03 / Kategori: Allmänt
Uuusch redan vaken, ska möta pappa nere hos polisen och göra passsak inför turkiiiiiiiet =D=D=D efter det måste jag äta jag vet inte hur det blir med det.. =/ och så ska vi in till stan i detta fina vädret, jag kommer iallafall vilja vara mycket i soooooolen nu när det finns och inte mer REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGN!

15/6-2010

2010-06-15, 22:32:05 / Kategori: Allmänt

När vi drog till stan var vi där ett tag i solen det var skönt , massa folk. :) sen åkte vi till Hjällbo för att möta Lulls kille, det tog fan 2timmar :o så vi satt i solen ett tag sen gick runt lite.. När dom kom satt vi med dom ute dom höll bara på med sina mopeder så vi var med dom. :) Matte var fan jobbig han var kkaxig den skiten ^^ men det har varit en skön dag, pappa gav mig 2000 nu med =D=D





















14/6-2010

2010-06-15, 13:58:21 / Kategori: Allmänt
Shit vilken natt inatt , malle lyssnade inte på sin mamma så hon blev så arg och var såååå nära att skicka hem mig jäääävlar .. :O , jag sa till henne helatiden men neene .. =/ jäääävlar jag ska inteh me själv 1 på natten här nät det finns äckliga gubbar nnene .. när vi vaknade var det SOOOOOOOOOOOOOMMMMAAAR!!!! vi ska sitta uteute och duscha duscha sen åka till stanstan! =D=D








här igen.

2010-06-14, 21:10:12 / Kategori: Allmänt
det var både bra och dåligt kan man säga, han mötte mig i stan så åkte vi tillsammans till honom. Fyy vad han skulle retas igen waa, när vi kom till honom var det svårt att välja film sen hittade han en bra fan. den gillade jag , han hämtade cola och bulle. Så myycket han klagade på mig shiiit ... Att du orkar killen!!!








14/6-2010

2010-06-14, 13:02:30 / Kategori: Allmänt
Nu ska jag träffa älskling så skriiver ikväll hur det gick (Y)...

HAHah

2010-06-14, 01:16:37 / Kategori: Allmänt
Nu har vi bara varit vid datorn och massa har ringt mig , när vi satt här och kollade massa bildder lät det utanföör vi trodde att det var hennes mamma så jag stängde av datorn direkt men det var bara hennes bror hahahh fyyyyfan vad rädd man blev. =D och nuu verkar det vara bättre mellan mig och matte, det kommer baara hålla någon dag tro mig .. =/ han kommer träffa massa tjejer och hålla på jag vet det. han som har varit som en bror för mig .. =/ aja

nyduschad

2010-06-13, 22:40:17 / Kategori: Allmänt
Vi har inte gjort så mycket idag mer än varit i Hjällbo , först åkte vi dit sen in till stan med Lull och tillbaka då var hennes kille där. vi gick till något ställe och babbla massa kul var det. Matte var helt skum men till slut kom han och sprang när han såg oss då gick jag med , senare gick vi in i garaget då stannade han.:O och när lullie och hennes kille gick ut frågade han mig en enda fråga sen var vi lika tysta igen  , men när vi satte oss i grästet la han in massa i mina kläder och troser fyyyyyyyfan , jag ville bara hoppa på honom och göra tillbaka. jag gjorde tillbaka sen ångrade jag mig , så höll vi alla på ett tag. Sedan drog alla hem , jag vet inte om jag ska träffa honom mer eller inte. =/ det kändes bara inte rätt, vi snackade ju knappt ens. jag kollade inte på honom heller, sen kollade han på mig då sa jag " vad tittar du på" hahha. ^^ han kramade mig och gav mig dricka, han såg att jag var ledsen med och kramade om. jag bara la min arg på hans axel, allt bara kändes fel fan. Jag som trodde att vänner ALLTID är vänner, man ska kunna reda ut allt.... Aja jag är glad att jag fick se han iallafall, nyklippt och allt hahhahaha!







13/6-2010

2010-06-13, 13:44:31 / Kategori: Allmänt
Snart ska vi dra och möta Lull då sen får man se hur dagen ser ut, jag tror att vi kommer stötta på en grabb i stan och då kommer han fan inte slääpppa miiiig ... hahah oohgaash!

Tillbaka!

2010-06-12, 23:13:32 / Kategori: Allmänt
Vi hade det bra där, mat och var med mina kussiner hon yngsta är bara för rolig hahha. :) så hon snackade men man fattade juu inte allt då. Jag försökte göra så att Malle snackade med alla med senare på kvällen kom det hehe. Vi sprang bara upp ochh ner ,jag ville vara mycket med den lilla. HOn är bara för rolig när hon är glad haha (a) när hennes bror spelade spel så satte vi henne i soffan då kollade hon på och snackade på sitt sätt haha. Jag pussade henne helatiden. ^^ och gick efter, alltså hon är verkligen rolig. Hon skrattade när man tog henne till speglen på toa , och när hon inte fick gå dit skrek hon.:o hahah, då höll malle henne och sa " ta henne ta henne mamma" HAHAHH. jag gick runt med henne massa , hon tog sin flaska i min och malles mun hehe. så sööööt är hoooon, jag har skrattat massa . :)





12/6-2010

2010-06-12, 14:11:37 / Kategori: Allmänt
Vi vaknade som vanligt och tog på oss , sen satte vi oss bara är vid datorn och snart ska vi till bussen till min kusse som fyyller 7år haha .:) hörs ikväll!

soooviiis

2010-06-12, 02:19:56 / Kategori: Allmänt
inga roliga på msn,och börjar blii trött.

Hemma från fritidsgården. :)

2010-06-11, 23:53:48 / Kategori: Allmänt

När malle stack iväg på morgonen fick jag fan soooova.:) så snällt, sen runt elva vaknade jag då gick vi upp och fixade oss sen drog till mig för att köpa grejer och vidare till stan. men vi mötte upp en i mölndal och min mobil bara ringde och ringde waa..:o när vi kom till stan stack vi för att pierca malles navel wiiie hon vågade.:o efter det åt vi och väntade på alle, när hon kom mötte vi upp två andra vid en fritidsgård i majorna.:) vi hade hela huset för oss sjääävla så jääävla sooft vva.. =D så vi passade på att skrika och springa runt, dansade en del med på köpet hehe. ^^ även om jag var suuur , så hade vi kul. Alle är alltid lika rolig. Hon och nicco köpte dricka och chiiips jaaaaaaam, sen satte jag och några andra oss vid tvn massa mys :) det kunde inte bli bättre  , vi tog massa kort och robin dansade runt som vanligt då började vi.. =D sen satt alla på allas ryyyggar bara för att en började hahah , sjuuka är vi.;) när vi skulle hem sms:a pappa guuuuuuuuuuud , där rööök min kväll.......:(






































Livet bara suger ibland.....

2010-06-11, 01:53:01 / Kategori: Allmänt
jag var inte beredd på allt detta , jag visste inte att det skulle komma fram sen inte att du skulle säga det dära ii mitt öra ... :O Fyy säger jag , jag har sagt flera miljader gånger att jag inte trivs med mig lyyssna förfan på vad jag säger då!!! nu när jag väl har haft kul med mina vänner så neehee nu går inte det heller , för i helvet säger jag bara .... SLÄPPPPPPPPPPPPPPPPPPP MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG!!!!!!!!!!!!

HEMMA FRÅÅÅN EN ÄÄÄGD DAAG! :D<333

2010-06-11, 00:05:18 / Kategori: Allmänt
Jag skrev ju att vi skulle in till stan så vi drog dit och mötte några , det var en kille med som jag inte kände men sen så lärde jag känna honom. :) han var rolig hahha, i början gick vi bara i affärer och mötte upp Lull hehe. Sen gick vi till centralen med massa tjööööt kulkul :) när vi var ute tjatade bara killarna , waaa.:P sen gick vi in igen och vi visste inte vad vi skulle göra men den killen som var med han sa att vi kunde dra till honom. Vi gick mot vagnen då började killarna bära upp Alle , hahah det var bara för sött. :) när vi var på vagnen stack samuel men vi drog hem till mölndal luffa hahah, köpte dricka och den killen (robin) han fyllde på min moooobil faan :O sååååå söött , sen köpte malle dricka. :) då satt vi i mölndal sen stund , tjata senare åkte hem till honom då. ^^ fyy vad det regna så han gaav mig sin jacka.:o den var skön, vi gick igenom någon skog då dansade han haha. när vi kom fram var det såååå myyysigt hemma hos honom .:) shiit jag gillade det direkt , vi satte oss direkt ^^ ville stanna kvar, där var det bara lite tjaaat hahha och vidare till bussen. då dansade han igen när vi väntade, rolig han. (: när den kom var det lika mycket tjööööt på bussen hahahah med en liten kille , (mitt ex lillebror) dom var roliga. :) när vi kom fram till mölndal väntade vi på tåget , robin höll på igen hahah när den kom nöpp jag honom var det kul eller??? ahahah verkligen :) vi var tvugna att gooo till alle men jag ska inte klaga det var kul faaaan xD det regna men vi hade kuul , alla snackade med alla och robin bara dansade hahah :) då vi kom fram luktade det maaat alla bara " JAAAAAAAAM" hahahha, vi åt knappt bara alle, sööötnosen <333 jag satte mig i soffan med robin då kiklade han mig och råkade slå till mig men lugnt fan hahha. =D sen var det mest tjööööt och kulllis (: när vi skulle åka ville ingen ... :( han hängde med oss, och när alle åt fick hon en puss :) den blev såååå fiiiiiiin, på bussen hem var det segt men i mölndal med robin var det kul. ^^ bra dag , tankarna går inte bort menmen . =/






































10/6-2010

2010-06-10, 14:40:08 / Kategori: Allmänt
När jag vaknade var jag sååååå trött så jag låg kvar en stund sen ringde alle:) henne snackade jag med ett bra tag . jag tog på mig samtidigt och nu är jag med malle vi ska träffa fooolk.:) i detta vädret menmen =/ hörs ikväll!

9/6-2010 AVSLUTNIIIING!!

2010-06-09, 23:25:33 / Kategori: Allmänt
På morgonen städae vi mest sen skulle vi baka innan bamba hahah vad kul vi hade. Vi var ändå duktiga vi gjorde allt på mindre än 1timma.:O I bamba fick man CIIIIIDER jaamjaam mitt bort lurade mig fan, när jag snackade med Mackan så tog dom min dricka och allt. Han sa att jag var ful då sa jag att han var ful och han sa att han visste det haha. :) Jag fattar inte varför jag alltid ska få höra det NÄR JAG REDAN VET!!!Jag älskar för fan dig snälla ge dig nu, alla ord var kommer dom ifrån??? men till slut fick jag pussar på mun av dig men du började reta mig igen, jag som inte har träffat dig på länge... tur att vi ska träffas nästa vecka då båda kan, ingen kan i helgen .. efter spelade vi lite spel det gick skiit, sen hade vi IVAl fyyy jag ville bara sluuta. Så när vi kom ner till klassen satt alla på olika ställen, jag satt med dom som jag alltid är med nu. (: försökte spela lite på min gitarr och folk tog bort saker på den nu är den bättre. ^^ senare började vi fika då hade vi lika kul, men jag satt mest där och efter srang jag till daaaatan.. DÅ HÄNDE EN DEEEEEL.:'( fyyfy jag vet inte vad jag ska säga men mina tankar hit och dit.. nee hmm , Jag bara skrek på det mesta och ville sitta själv. Runt halv 5 åkte vi till en resurang fyyy vad mysigt det var där. :) man ville vara där länge, i början satte vi oss och tjööööööta med massa skratt sen när drickorna kom var det lite prat och när vi fick ta varmrätten hahahah jag sprang på alla. =D efter en stuund mådde jag illa , när jag åt macka och dricka.:S när vi fick ta vad vi ville hade jag det svårt, jag smakade på typ allas och dom gjorde tillbaka, där satt vi as länge mot slutet började vi sjuuuunga. :D Det var myyys , vi brydde oss inte att det var folk där. :) vi åt och bara hade kul , sprang på toa mycket (A) shiiit vad vi hade kul i slutet då, alla skååååla.:) vi stack halv åtta till hjällboo men fyyyfan på det säger jag!!!!!!!!!!!!!! Jag orkar inte med sånt, drog till stan med Lull och alle, alle gumman ååååh att du ska ååååka nu!!! baajs, men sen ska vi ta massa bilder igen.. nu vet jag inte vad det är med miiig såna tankar jag har.. =/ jag bara gråter men visar inte. jag måste iallafall säga lyckad dag med klassen, Puss på er alla får hadet så bra. :* juuuste hahahhaha UUBBIII PUSSADE MIG PÅ KINDEN OCH ALLE PÅ MUNNEN :O:O alle gör det ju hehe , men uuubii:O shiiit!

näääheee.

2010-06-08, 22:46:05 / Kategori: Allmänt
Nu svarar inte sin så kallade killeeee.. man får inga meddelanden längre... :( och nu när turkiet är bokat kommer han bli arg och lämna mig . men snäääällla, fan jag kom på med nu har malle sin kamera då kan jag inte fixa bilder..:( aja så kan det gå!

8/6-2010 , TUUUUUUUUURKIIIIET TUUUERKIET!

2010-06-08, 22:07:21 / Kategori: Allmänt

Morgonen började sådär men efter tandläkaren drog jag till stan och mötte Lull, vi gick runt en stund senare kom malle då åt vi efter det vidare till lulls kille. Fyyfan vad det regnade , dom sa att vi skulle in i garaget men såklart kom den jävla gubben och kastade ut oss.....:O han bara "snälla kan ni gå nu jag vill inte ha massa ungjäävlar här".....:O HALLÅ eller? vi kom precis dit då , och vi var tysta vadfan vill gubbjääääveln.... då stack vi ner en bit sen kom killarna med deras kompis men guuud vad dom var knäppa bara för att dom drack.. ååååh, matte vågade inte komma då ville inte Lullies kille heller komma men senare kom dom då det började regna som fan. dom tog oss till skogen hahah under träd fyfan vad blöta vi var , sen gick dom bara runt och Matte kunde fan inte stå upp.. =/ jag fick hålla honom helatiden. efter ett tag satte vi oss under ett tak vid ett hus hahah shiiit, dom drack och drack, jag smakade men en varnade mig innan. det smakade bara cola :S ändå var dom så, dom gapade och kastade flaskorna på mig hhahah fyyy jag fick damp och gjorde tillbaka. =D sen när jag skulle ta den ifrån Matte råkade jag luta mig fram för mycket så han,jag,Lull och hennes kille ramalde från ett dääääääck HAHAHAHHAH. jag råkade fan och det var änna kul =D där satt vi ett bra tag, jag fick massa smällar med flaskorna och gjorde tillbaka klart,matte och lulls kille (pierre) hämtade mer fyyy, då snackade vi med deras kompis som vi HAAATAR men han var snäll när han var full hahaha..:S när dom kom tillbaka blev det skrik igen då var matte,han och malle under trädet dom snackade massa och skrattade, jag , lull och pierre satt under taket och snackade hon gav mig hennes jacka wiiie sött. :) sen helt plötsligt sa pierre att den gubben stog och tittade på oss hahahhaha shiiiit vi var borta lika fort som vi hörde det hahhaha :O så vi sprang genom skogen och alla buskar hahhaha Lullie halka och malle hhahaha sen pierre och jag =D hahah fan skulle filmat =D jag tappade ju fan mina skor när jag sprang i det blöta, då drog vi till en mega stor skola.:o där gungade vi hahha , där var vi ett bra tag.:) killarna pissa och vi åkte på gräset hahaa wiiie. innan vi skulle hem var vi på ett annat ställe sen när jag kom hem hoppade jag in i duschen och åt lite bara. NU FICK JAG VETA OM TUUUUUUUUURKIIIIET ÄÄÄNTLIIIIIIIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!=D=D=D=D=D


ooojooj..

2010-06-08, 01:14:15 / Kategori: Allmänt
Nu ska jag nog sova, har snackat en del med emme i telefonen (: och städat lite plus musik men nu är jag trött och varm :O

7/6-2010

2010-06-07, 23:23:42 / Kategori: Allmänt
Dagen började med att jag kom till skolan tio , shiit.:o då var det lite smågrejer sen bamba och vidare till massa studenter. (: min kille hade visst dragit så jag satt med hans sjuka klass haaahaaa så vi garva. =D efter det var alla ut med dom som tog, senare drog jag och några till staaaaan fyfan vad min kompis skämde ut mig haha. ^^ där gick vi ett tag och jag köpte glass, då blev jag galen och dom skratta. efter drog vi till hjällbo och skulle möta lulls kille men han var sjuk så vi var med matte, haaahaaa han var full.:o waaa, han drack och drack, gick runtochrunt. shiiit, slängde saker sen skrattade åt det haaahaa sjuk.:O så gjorde han hela tiden jag fick verkligen passa honom och draaaaa i honom, jag gillar inte det. men det var kul, han sa att han skulle pissa men kastade grejer istället sen la sig på golvet och gick upp. och när jag och lull hade kissat var han fortfarande full, drog i mina kläder då drog jag i hans lull bara skrattade.^^ då la jag mig på golvet sen för var trött,alla vi var trötta. sen började han hålla på igen och sa att jag var full haaahaaa, det var ju han så jag härmade honom. så dom skrattade.^^ så höll denna kväll på, när jag kom hem började jag stäääda lite och åt litelite bytte kläder med.

Hemma från en underbar dag.:)

2010-06-06, 22:09:16 / Kategori: Allmänt
Det började med att när jag och Malle vaknade så låg vi kvar en stund sen gick vi upp och åt, jag sprang upp till datan efter.:) efter ett tag tog vi på oss och drog in till stan men vi tog fel plats så vi mötte upp Lull och drog till slottsskogen där vissa var . :) vi satt på gräste och väntade på mer , min kompis och hennes kille spelade mini golf dom tittade vi på när dom var klara gick vi in och mötte mera. (: det var lite rörigt men det gick bra till slut , när vi kom till platsen satte vi oss på alla filtar och tog upp allt, alle skulle tända grillen hahah hon var så rolig sen klappade alla händerna när den gick igång eftersom att alla var hungriga. hahah =D där satt vi med grillen i en ring och hade fett mys kan jag säga, värme med massa folk , kan det bli bättre? =D min kompis kille var så snäll han fixade maten till alla vi bara skrek JAGJAGJAG hahah och så fick vi. :) när vissa åt spelade andra fotboll ibland kom alla tillbaka och snackade, vissa spelade spel med. Jag,Lull och malle åt chips och kaka haha. Plus jag hoppade på en som heter Nicco hahah det var kul han bara skrattade , vi dansade på gräset med men det var så mycket folk. sen sprang vi runt och runt , alle jagade mig och hoppade på mig så jag ramalde bak. hon är för söt hon :) jag , lull och malle gick in och kissade i skogen hahah , det var kul jag ramlade såklart. sen kom en äcklig tjej gud hon var knäpp, frågade alle massa saker och sa att hon var söt hela tiden.:S hallå , att hon hade fint namn att hon var söt, gullig och blaaaaaa.. vi blev bara äcklade. ^^ en kille som heter samuel han satte sig på min fot hahahha sen vällte han ut min cola , och trampade på min fot hah wa. så jag hoppade på honom då kom alla killar bakom , oooh ;) Alle var rolig då , malle stötte ju på nicco lite då tog han filten över huvudet hahah =D min barndomsvän sandra var fett söt med sin kille ,han som sköte grillen mest.:) senare mot kvällen gjorde vi olika, jag och några hoppade på dom som spelade hahha som alle då. (: vi har massa bilder på detta. Nu när jag kom hem duschade jag och har plockat undan lite, slutar skolan på onsdag och kanske lisse på tisdag med alla eller slottis igen. denna dagen var verkligen myyyyys (: tack alla.!

5/6 eller 6/6-2010

2010-06-06, 00:19:18 / Kategori: Allmänt
När vi vaknade åkte vi direkt till stan och mötte upp två stycken men jag och Malle handlade grejer innan , sen tog vi vagnen med dom andra till Mölndal och där var det familjefest. Det var lite folk i början senare kom massa. Vi satt mest och snackade , efter ett tag ville jag grilla men då fattades en del och emme köpte det till oss så sött. :) då åt vi , waa man brände sig vid grillen höhö. ^^ det mesta har gått ut över att vi har snackat och sprungit runt där , kom massa man kände .(: keevinkeeevin bbb boooorg kom och några andra, Totte & zillah var fan roliga hahahhah ,totte wa han är rolig och kaxig. fyy vad vi skrattade =D kevin var snäll och söt , nanne var rolig med hahha. :) så vi dansade i slutet då shiiiit alla dansade och hoppade, tog upp händerna och sjöng fint med :) senare blir det slottis med en del :D









4/6-2010

2010-06-04, 23:38:06 / Kategori: Allmänt
I skolan städade vi och efter bamba satt vi ute sen fick vi glass. :) och efter skolan mötte jag emmefort sen vidare till slottis med ett gäng. Fan vad skööönt väder :D där satt vi med massa tjööööööööt och bränna haha. sen gick jag och ubiii upp till djuren då var jag tvungen att kissa med hahah sen när jag tittade så var hon nära mig wa.:o vi skrattade som fan där hahah ett djur skrämde oss och när vi lät som tuppar svarade ett får hahahha. ;Dvi hade skönt där , såg feeeeta sälar med hahhah. efter det sprang vi till dom andra och sola igen med chips , vi skrattade massa och satt med fötterna i vattnet så skönt. :) på kvällen kom en till kompis näär vi skulle möta henne gick jag typ över en kille då sa han " Tjenna vi har nästan lika lite kläder på oss ;) " HAHAH :O knäpp, men vi hade kul och det var skönt. massamassa folk igen ville gå egentligen, imorgon träffas vi igen och söndag. :)






























3/6-2010

2010-06-03, 22:21:56 / Kategori: Allmänt
Yeey , på morgonen bowlade vi med skolan det var ganska kul och jag VANN!! :D:D det trodde jag aldrig :o det gick så dåligt först och jag var lite sådär .. när vi kom till skolan åt vi sen satt vi ute. (: efter skolan drog jag till killen , det var la kul men sen vet jag inte vad jag ska säga... :( hmm. JAAAAAAAAAAAG KÄÄÄÄMPAR MED DIIIIG!

2/6-2010

2010-06-02, 22:18:56 / Kategori: Allmänt
Jaha nu är man hemma då... hahaha vad kul vi hade , på morgon var vi alla så trötta och vi hade as tunga väskor shiit. men jag mötte upp några när vi kom till skolan var alla där och alla kramade alla hahahah sjuka är vi. xd när vi kom på bussen diggade jag verkligen han som körde äkta finne han var SNÄLL. På bussen var vi värsta zooo eller något , så vi gapade och skrattadeh hahah =D  Vi alla satt bak , massa mat och godis ;) när vi kom fram fyy vad trött jag var , vi skulle på museum ojoj jag var pigg i början men efter maten så somnade jag nästan. Vi fick fan inte äta upp pizzan :o vi hade så lite tid och det var fullt , jag och dom ROLIGA satte oss ute det var kul fan =D HAHAHAH där gapade vi med , jag var nära på att kasta pizza på en :D när vi var klara där hoppade vi in i bussen till museumet igen och var där två timmar sen satte vi ute en stund sen in i bussen till en ko hage HAHHAHHAHAH det var massa får där som jagade oss HAHAHAHH mygad =D jag skrattade sönder , en av våran lärare sa NEEEEEEEJ hon slog till en =D jag skulle fan ha filmat. Där var vi ett tag med dom =D åt bulle med cola hii, efter det in i bussen vidare till vandrahemmet (: där sprang vi runt och runt , jag hade massa. När vi fick rummen bäddade vi och så , sen gick vi till vattnet så fint.:) och så skulle vi hämta pengar , vi delade upp oss lite, jag och ett gäng gick till vattnet hahahahha alltså jag skrattade så jag nästan dog. en av mina kompisar blev en tupp HAHAHHA (: wa jag kunde inte sluta skratta , shiit och det var varmt varmt , senare mot kvällen gick vi till en pizzeria och där var hela klassen :O då blev allt mycketmycket roooligare =D shiiit vi ägde ut , alla tog minst 6bord och satte ihop , dom som jobbade där var ass snälla.:) där satt vi länge , jag och dom andra köpte glass med :D när vi var klara gick vi tillbaka sen köpte alla godis och sånt då skrattade jag med.:$ ännu senare skulle vi bada så vi stack till vattnet men jag gick i lite snackade med massa (: då skrattade jag och var tvungen att gå på toa hehe , alla lärare väntade på oss så när vi kom där så gapade dom hahahahha shit :o jag visste inte att dom skulle bli så arga wa.. :O meen jag skrattade i trappan kunde inte hålla mig , sen in i duschen då skönt.:D men en bruuud var där innan mig såklart skulle jag hjälpa henne lite XD när jag duschade så hörde jag allt dom sa så jag härmade dom plus jag fick en killsak så jag bara ; MEN TJEJER SKA JAG LUKTA MAN NU ELLER???? så dom skrattade =D när jag var klar hade jag handduken i håret och kittypyjamas då sa dom söt hahah, jag sprang runt till alla rum fast det gjorde ju alla men vi älskade att vara hos killarna aafan =D där var vi ett tag sen vidare , jag vet inte hur mycket jag sprang tillbaka och aa =D vi fick inte men äääh, sen in till oss igen med massa godis och gaap =D=D sen tillbaka dit , hahah kul ju. Runt hmmmm tolv på natten så mötte en kille mig i trappan då var vi tvungna att viska men jag skratta och han krama :) han ville inte släppa , min kompis var rolig hon höll upp våran dörr med foten medans hon satt i min säng HAHAHAH =D jag stack till killarna igen med då drog en in mig för vi trodde lärarna kom så dom sa att jag skulle stanna där hahah :o fan heller. då jag sprang tillbaka till oss skrattade alla i mitt rum xD och idag på morgonen vaknade vi fan sex :O:O:O jag somnade om till sju och halv nio gick vi upp då gick vi till killarna alla :D sen åt frukost ute MYYYYYYYYYYS med alla =D efter det paka då tog en mig bak så jag ramlade fram hahah :D efter det ut till havet med alla =D hahahahhah vi kunde inte hålla oss , alla höll på med alla. MIg med waaaaaaaaaaaaaaa, vi solade och badade. massamassa tjööööööööt jag fattar inte , dom hällde vatten med och bråkade om platser hahah roliga =D där var vi länge  , senare vidare till maten åååh vad vi gillade dom som jobbade där. idag satt vi ute men det var lika mysigt fan (: dom berättade var dom bodde och så fick vi lite gratis :O sen var det bara att säga hejdå och dra till bussen där hade vi med kul ooooojoj =D ingen vågade gå på toa men jag tog chansen när jag hade skrattat för mycket fyyy klarade mig knappt, när bussen svängde HAHHAHAHHA så ramalde jag fram och aaa hahahhaha alla skrattade fan :O sen kom jag inte ut fyyyy :O:O jag fick panik , när jag kom ut skrattade dom och vi tjatade med all godis igen. när min kompis skulle in hände samma HAHAHAHHAAHh , vi ägde ut bussen så vi garva =D=D och kasta massa :D fan vill TIILBAKA!!!!! GOOOODA TIDER , inget bråååk :D:D men imorgon hörs alla igen <:D