30/8-11

2011-08-30, 01:55:30 / Kategori: Allmänt
skolan gick segt jag var trött , hade ont i magen och skit. när vi slutade åkte vi till hjällbo men det sög såå vi åkte tilll angered och handlade det ubii skulle ha . sen när vi stog i kassan kände jag igen en där , MY FUCKING GAAAD!!! min MORMOR!! jag sa till ubii att fråga vad hon hette såklart hette hon ingriid alltså mitt hjärta gick i hundra ...:O hon frågade vad jag ville jag vågade ingenting .. efter typ 10min kom hon fram och sa " är det verkligen du Jennifer" då sa ubii JA JAA det är hon.. shiit säger jag bara vi kramades , hon grät och jag fattade ingenting jag fick inte träffa henne men nu har jag gjort det.. :O alltsåå hon känner min mormor hon handlar av henne helatiden :o shiiitshiit .. vi skulle tillbaka på henens rast , då frågade hon massa och jag lite. hon sa om mamma med UUUSCh och att hon har saknat mig så mycket , har försökt hitta mig och allt.:( men nu nu efter 13ÅÅÅR SÅÅÅ :O hon sa gumman till mig iiiiw :) att vi ska träffas mer utan att pappa vet hahah såklart. så sa hon ; men gumman du är så stor nu du tog hand om din syster så väl redan som liten gumman då . jag blev glad där :) klart att jag gjorde det jag kommer ihåg allt , jag var alltid med henne och min faster alltid dom det sa hon med. jag kan inte förklara denna känsla , helt UNDERBAR som med mina kusiner efter alla år. man känner all saknad och lyckka :D jag ska bygga om detta med dom jag ska det .. vi hann inte så mycket mer , hoppas vi ses snart bara (a)

29/8-11

2011-08-29, 00:21:34 / Kategori: Allmänt
denna helgen gick då fort kan jag säga..:o  i fredags var jag i stan med ubii vi ååt mat sen åkte till hjällbo så kom jessie till oss , vi käkade massa godis i solen och tjöta som alltid. vi var så trötta och hon var jobbig hahah  , sen så kom matte full och vit igen fyyfan men han har tydligen tjej nu så han bara gick.. =/ när vi skulle hem åkte vi till stan och köpte kläder istället haha , vi hade roligt :) när jag kom hem fick jag mer godis fyy ;d .. - lördag ; sov jag ganska länge och så var jag hemma med , städade lite och massa data såklart. sen på natten ringde matte även om han sa att han inte skulle , då drack han mer öl och sa massa ord sen adda hans bror mig :o vi snackade länge som fan.. (idag) var jag med hemma för alle toog en annan att vara med ...... så jag sov länge , slängde skräp och har plockat undan lite på rummet..  

25/8-11

2011-08-25, 23:29:37 / Kategori: Allmänt
Helvete vad arg jag var , bussen var as sen sen när jag kom till skolan fick jag ännu mer flipp för två st ska kolla allt jag gör , vara där jag är , lyssna på det jag säger , kolla när jag äter och allt waaa... jag får sån daaaaamp är det ingen mer än ubii som fattar eller ... ubii och camilla säger iallafall tiill mig " vi kan byta till ett annat bord" för ingen ska kolla när jag äter vadfann är det för cp??? man vill la äta själv elle?? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!! så skönt att detta är mitt sista år , jag klarar inte nu börjar jag må illa igen och skit för detta SUUUUUUGER!!! seriöst , jag ska kunna snacka med folk utan att andra ska lyyssna jag ska kunna äta och må bra utan att andra ska GLOOOO jag ska kunna bara leva mitt liv .. jääävla skitskola jag lär komma sent nu igen det skiter jag i jag är så trött varje gång jag kommer dit och får alltid flipp .. detta tar på KRAFT!!!
1skoldagen klar (a)

2011-08-23, 23:38:18 / Kategori: Allmänt
fyyy vad trött jag var , typ alla var där när lärarna bara babbbla så satt jag och gäspa hahah ^^ jag var så trött sen snackade typ vi alla lite . jag och alle gick med virris ner efter stack vi till banken jag åkte hem och somnade efter. på kvällen plockade jag undan lite kläder , ssova snart.

23/8-11

2011-08-23, 00:04:25 / Kategori: Allmänt

Jahapp ja skola idag bLÖÖÖÖ!!!! ingen vill dit alla är trötta iingen kan sova nu för man har vänt på allt.. alla vi är vakna nu hahah jag , malle , alle , lullie och många mer.. men jag var på matchen med alle + många andra från klacken det var ju roligt ändå :) SNAAAckka om hes nu .. innan det kom alle hit så åkte vi till NEWYOKEr för att köpa masssa nya kläder då menar jag NYA!! ;D aaas nöjda är vi , så köpte båda mat sen åkte in till stan direkt och när jag kom hem åt jag lite . ska snart sova börjar ju 10.


22/8-11

2011-08-22, 03:10:37 / Kategori: Allmänt
Näst sista natten innan skolan fyyfan...:O SKOLA!!!:o vart försvann dessa månader?? men jaja , i helgen sov jag hos mackan . i fredags åkte vi och köpte godis (a) sen åkte vi hem ochh vila , på kvällen bakade på äppelpaaj snacka om goood jamjjam.. :) på natten tränade vi tillsammans tjötade massa och kollade SIID haha plus tog lite godis sen senare vid 5 på morgonen mådde jag så illa fyyyyyyyyyyyfan jag gick runt och runt och runt trodde jag skulle spy men jag klarade mig . jag väckte hans mamma.:( hon blev bara orolig och ville med jag sa neej lägg dig igen , så gick jag ut så var jag så nääära att spy jag ulka fyyyyfan när jag gick upp igen gick solen upp vid halv 7 jag sa att jag ville hem och soova hon sa ; men vännen jag kan hämta en hink vi är familj man får vara sjuk här. jag blev så glad och lättnad av det hon är så snäll jag måste köpa något till henne hon är för snäll .... så honn körde hem mig der behövdes inte men jag var aaaaas trött. kom hem 7 på morgnen då somnade jag och vaknade 4 =/ jag var ganska bra sen på kvällen åååååååh..:( så jag försökte sova , söndag (idag) åkte jag till dom igen hans kusin fyllde år hahahah vad jobbig bror waa och lilla linnea skrek massa vi allla bara satt där i soffan medans dom skrek och bråkade :o åt lite tårta och fika sen åkte jag hem , somnade en stund snart ska jag sova igen . match sen :D17/8-11 2år & 8månader med mackan!

2011-08-17, 04:11:28 / Kategori: Allmänt
JÄÄÄÄVLA BRÅÅK hit och dit.. jag pallar inte.. att jag nu ska få höra denna tid att jag är en fitta , en hora , är ful och att jag vet inte vad ... jag vet att jag är FUUUUUL och jag kanske vet att jag är hora nu efter allt detta?? men snälla sluta säga allt detta , är du/ni min vän? det känns inte så , så stick ur mitt liv.. sist var det såhär med men nu var det ett jävla bra tagsen .. :@ JAG FÅR RIKTIG DAMP på dig snart... om det är så att jag kommer ta åt mig mer av detta så kommer jag en vacker dag ta självmord!!! Vemfan orkar detta? vem vill bli nertryckt ha??? jag kommer alltid vara FUL thats it!!!!

15/8-11

2011-08-15, 05:56:05 / Kategori: Allmänt
Ligger här och hör regnet.. (A) ska snart sova , förut var jag med malle , lullie och matte. alla vi busade somfan mann hörde oss verkligen haha , busade , skrattade ,hoppade på varandra , små bråkade och aa :D sånt är alltid lika roligt med matte , det bara regnar nu ju så vi var inne. jag satt mest med matte snackade om lite , sen ville dom hem (a)


 hahah malle (a)
 hahha långis..
När jag fick ett mess ståg det från mackan ooch så såg jag " godnatt älsklingen min <3 jag är hos mamma nu så du vet , jag älskar dig :)" SÅ CHOOOCKAD jag blev , shiiit jag blev så glad och helt jag vet inte vad .... så sött och allt :D

13/8-11

2011-08-13, 03:54:35 / Kategori: Allmänt
Tur att man har denna för att skriva av sig , herregud vad jobbigt det är med detta "KÄRLEK" ibland känns det som om jag är fucking trött på det.. att jag verkligen är trött på  " KÄÄÄÄÄR" jag är inte det egentligen så jag vet inte vad detta är .. jag och mackan snackar knappt , vi träffas knappt och skit kanske därför det är så jag är mest ute med alle , vi går ju på pub och så.. jag har nog förändrats visst så vill jag ha ett förhållande som är bra och som man kan träffas och skit , vi har inte det lika bra som innan.. allting har sitt slut jag vet.. (a) så finns det vissa som man inte träffar längre , jag skiter i vilket bara jag har det bra eller hur man ska säga.. efter att becka som stått mig nära säger " du är lite falsk har gått bakom ryggen det märkte man förlängesen".. Suuuure-.

7/8-11

2011-08-07, 16:33:40 / Kategori: Allmänt
Igår var jag bara hemma , snart ska jag till lisse med alle så har bytt lakan , diskat lite och bytt kläder. hoppas vi får det bra igen (A) bara vi nu (:

6/8-11

2011-08-06, 04:02:12 / Kategori: Allmänt
Igår ; det skulle jag möta folk i stan men igen kom ... jag mådde illa jag var varm trött och allt samtiidigt.. efter någon timme mötte jag pappa på fiket vi snackade om att jag och alle ska till tyskland & chile :O .... så jäääääävla roligt , efter satte jag mig i hamnen en stund i solen fyyyfan vad varmt , till slut kom två kompisar som jag fick möta i hemköp så stack vi till några andra och sen kom resten. :) vi stack till parken, as mycket folk , massa öl flasker över allt shiiit. man fick iallafall nya kompisar där ;d runt 6 skulle vi börja gång men vi drog massa ramsor innan hihi det var såååååååååååå SVETTIGt jag filmade massa dom blev sådär .. (A) man fick typ inte plats.. då vi började gå kom poliserna efter oss , jag kastade in min öl i busken haha :$ alla gapa och kastade såna röda boomb saker eller vad det är jag hoppade till varje gång haha och alla trampade på mig fyyy..:o vi sprang på alla , alla var på alla och alla gapa ^^ när vi skulle in såg man alla som väntade på oss :o det tog tid jag som skulle möt min kompis man kunde inte hitta någon så mycket folk var det.. köpte vatten direkt och tog plats sen kom inte en enda in till , FULLT!! jag var mellan killar , på första halvlek kom jag med på tv det ville jag inte... sen andra gången märkte jag inte hih :$ jag ville bara ta av tröjan så vaaarmt , och killarna bredvid mig skäämde mig . VI VAANN 3-1!!!!! :D:D EN RÅTTA SVART EN RÅTTA GUL FYYFAN vAD HAN ÄR FUUUL!!!! :D efter skulle vissa äta och jag hitttade mina kompisar efter alla timmar (A)
VI ÄR IIIIIFK & VI HATAR AAAIK VI ÄR IIIFK OCH VI HATAR AAAIIIK!!!! :D:D

Idag ; ringde min klocka vid 9.. jaag kunde knappt titta då , var så trött och ville sova precis då messade alle att vi kunde ta halv 3tåget :d jag somnade om vaknade 12 typ och fixade mig sen mötte jag henne på tåget till stan . vi köpte dricka sen satte oss på tåget fyyfan det var typ bara vi där vi tyckte det var sååå jäävla tråkigt ,när vi kom mot bollebyggd kom två killar och en bebis fyyy vad söööt. dom snackade med oss vi sa bara lite sen till slut fick vi hålla han lilla han var så söööt och pappan var såå snäll , han snackade svenska och engelska . :) dom satt med oss hela vägen dit och gick en bit med oss , när vi kom tiill alles mormor så kom dom ihåg mig :o inte jag , vi fick smörgås och fika jaaam :) man åt och åt , så sa dom att vi ska dit mer , sova där och så :) dom snackade mest minnen med alle (a) efter ett tag stack vi ner till Ica i tulle för att möta jonas, mitt ex sååklart skulle det spöööregna :o sså kom han med yoshii det blev så dålig stämning så sa han att vi skulle hem till honom, då jag skulle sätta mig i sängen så kom han närmare och närmare ochh närmare .. då flyttade jag för varje steg hahah , så stack alle på toa då ropade jag hjälp hoon ba " jagg kommer " HHAHA :D han kramades mycket , vi flumma så trötta som vi var han sa bara knäppa , och knuffa mig.:P då knuffa jag , så knuffa alle ;d mot slutet började han kikla henne , jag bara ok .. =/ han började gilla henne ändå snackade hann om mig som liten , jag hade sagt att jag älskar borås och blaahblaah nu gör jag inte det , så vill han att jag sover däär....:O NÄÄÄÄÄ! dom är 3 killar och inte fint.. jag vågar inte det än vadfan , vi har träffats skit lite så naaa.. han hängde med oss till bussen , så kramade han om mig hårt försökte ta min hand.. på tåget hem igen var dom killarna där hihi så jag höll bebisen igen wiiiie :) dom sa också att vi ska träffas mer ,att man kan träffa folk så bara på vägen till något.:) vi ska dit mer , då jag har pengar sa vi...:) så lär se jonas mycket..4/8-11

2011-08-04, 04:01:49 / Kategori: Allmänt

Åkte direkt till alle som jag skrev , hjälpte hennes mamma med sallad :) efter tog jag och alle dricka + nötter (: så satte vi oss i soffan klart att i somna då eller alle somnade hahha. Jag försökte att inte sova heller , efter 1timme vaknade hon så sa hon " måste kissa" haha , så låg vi och snackade om min familj mina kusiner som jag ska träffa mer :) vi fick grillat till mat , det blev så sent så efter vi hade ätit skulle vi baka fort hahahha så roligt vi hann göra rulltårta men den blev så TJOCk och FEt hahahah ;d hennes mamma skrattade som sattan vi hade verkligen roligt av att stressa ;d


solen :)

2011-08-03, 16:29:00 / Kategori: Allmänt
suttit lite i solen nu , det blir för varmt men blåser lite :) så tog jag tvätten snart ska jag till alle :)3/8-11

2011-08-03, 04:11:54 / Kategori: Allmänt
snart ska man sova , idag vaknade man typ 1 av en JÄÄÄÄVVLA grässklippare snacka om att jag blev AARGG!!!! jag skrek och skit , den var sååå jääävla jobbig så det inte var sant...:@ så jag åkte till stan mötte lullie där åt mat , köpte lite nytt och godis efter satte vi oss i hamnen i solen. :) shiit vad varmt det var , det var så skööönt tunt 27grader :o jag blev röd och skit vaaarm , efter 1timme åkte vii till hjällbo då kom matte och jonas. man kände att det kändes fel bara vi ville inte till slut gick vi fram jag gav dom 1öl vi satt i solen , matte var bara så konstig tog på mig igen och Jonas var lika jobbig. .. helvete att matte tog på mig jag blev så arg.. han fick bara en kram dom tog typ allt vårat godis det skrek vi med på .. idioter, matte var knäpp snackade om rumpah senare ville han köpa öl jag tog av honom med då (a) jonas snackade om sitt liv och matte bara satt där med ölen , rökte med. dom stack hem efter så satt vi i solen ett tag innan vi åkte hem , köpte glass med JAAAM!! ^^


2/8-11

2011-08-02, 04:33:20 / Kategori: Allmänt
jag trodde att vi skulle på lisse men jag vaknade sent så jobbade alle med deras hus , så jag satte mig i solen en stund åt lite det blev för varmt tog lite coola med :) jag hade det skönt, skulle städa men uusch vad varmt . innan jag åkte till henne tog jag lite skräp och slängde , jag snackade med lullie hela vägen dit om allt vi ska ses sen ^^ alle sa att jag var fin som alltid hennes mamma med , jag satte mig ii solen då jag kom dit så kom allle med vi snackade om allt mellan hiimmel och jord, mackan + allt annat i framtiden typ.. (a) hon låg i sin hängmatta medans vi snackade så satt jag i solen , sen ville jag äta lite då snackade vi inne och väntade på cola. hennes mamma handlade , när hon kom åt vi glass tog dricka & hällde i Jäger hahah ;D gott men surt , det drack vi medans vi låg i hennes säng. helt trötta , ville baka men det blir en annan dag :)1/8-11

2011-08-01, 03:33:59 / Kategori: Allmänt
förut skulle jag träffa alle men fick inte tag i henne så jag städade lite bara sen satte jag mig i solen en stund (a) fyy vad det brändes. runt 7 ringde hon så tog vi samma buss , åkte hem till henne kollade hennes kläder så fick jag 2linnen hehe :) jag låg i sängen medans hon testade lite olika , vi hämtade nötter med guud så gott :) vi snackade om mackan med och vad vi ska hinna nu innan skolan .. fyy , tyvärr hann jag inte ta bilder.