30/11-2o1o

2010-11-30, 23:05:28 / Kategori: Allmänt
Skolan gick bra , sen efter åkte jag hem.. ville vara för mig sjääälv ....



DESSA fittor som snackar SKIT det saknar mod , fyyyfan vad jag haatar er .... så ni förstööööööööööööööööör
...

29/11-2o10

2010-11-29, 23:01:03 / Kategori: Allmänt
Vad ska man säga om idag?? jag va ledsen inatt så kunde inte somna därför kom jag sent till skolan , det sket jag i .. allt fick bra sen , men mot slutet fyyyyfan vad jag DAMPA!!! jag hade fått fucking 7sms när min mobil laddade snacka om att jag skreeeeek" neeej du JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLAR" kolla på dessa , nu ska jag fan ta tag i detta .. josse som vi hade i bild hon blev då inte glad och lärarna hahah jag ska polisanmäla vet inte när och skit. Fan vad bra att jag har mina vänner med mig då , detta RÄCKER!!! NU jääävlar ska detta sluta , jag snackade med lärarna med bild läraren och kuratorn sen massa andra ... jag orkar inte, jag har inte tid för att tänka på det eller??? Jag tänker på massa annat , mitt huvud min mage ååååååååååååh.. det va så jääävla tur att jag tog dig i stan va fyfan vad jag skrek ut dig du visste ens inte vad du skulle säga men alla dina fucking HOT meddelanden .. vad är det med dig??? NU VET DU VAD JAG KÄNNER , DU LÅÅÅÅÅÅÅÅÅTER MIG VARA TILLS EFTER JUL OM INTE MER.... dig ska jag inte träffa , se , snacka med ,smsa eller något då ska du få se ... INATT MÅDDE JAG SÅ DÅLIGT ATT JAG HADE EN KNIV MOT HJÄRTAT , men jag höll aldrig i ... :( aja sen såg jag alle&nicco igen , vi va med dom jag åkte med dom hem . det va kul att laga mat hahah det gick la sådär , nicco skulle bara dansa hehe (: jag va inte på det humöret mådde illa som nu , en spydde ju i skolan :O:O BLÄÄÄÄ, när vi väl började äta skulle nicco hålla på mer hahah ååååh alle fick damp =D han dansade med oss jag pallade inte för denna dagen . vi hade kul , då vi skulle åka så glömde dom såklart glöggen HAHHAHAH så vi åkte tillbaka guud. Jag väntade där nere , vi hade tur vagnen kom precis. Vi och en till va hos memmelie , så sööööööööt hon är jag har saknat dig . vi kramades och snacka om MASSA , fixade ihop massa glögg wiiiiie (: det va GOTT , jaaam så vi tog .. vi tog 2flasker :O ahahha , sen kom Iza aa go tjej , då snackade alla med tända ljus så myyyyys va det allvar , jag tog massa bilder. :) så mysigt , memmelie satte på massa musik och dansa, nicco snackade med tobbe och vi tjejer bestämde då som ska ta ut mig på något sätt, vi ska sova där och ha massa mys. gå ut på kvällen och bada på kvällen med ljus och tjejsnack ÅÅÅÅÅÅh kan inte den dagen komma? hihi ^^ iza gillar jag , när dom 2 skulle röka satte alla sig i köket och snackade om ännu mer plus tog datan , vi satte på mer glögg hahah GALNA. men gott ^^ denna kvällen va så bra och mysig , jag och alle åkte hem tillsammans nyss. :) tack <33








Varit med malle och hennes kompis ..

2010-11-28, 22:27:38 / Kategori: Allmänt
Jag vaknade ganska sent igen för jag la mig sent och åt pizza inatt :) Malle mötte mig och hjälpte mig med en sak sen drog vi till mölndal för att vänta på Tessan det var KALLLT..  vi kollade på kläder , när hon väl kom fick jag en kram wiie ^^ vi gick runt innan vi visste vad vi skulle göra. Alla cafer var stängda snacka om att mölndal är FATTIG?? så vi tog 19 till stan , massa bilder på bussen och snack. vi snackade verkligen alla , jag fick flipp PÅ MIN MOBIIIIL ALLA SMS!!!!! då vi kom fram kollade dom i affärer jag dampa på mobilen , vi stack och fika , jaaaam det var mysigt jag va inte på bästa humöret bara . :( malle skulle såklart fisa HAHAH , efter det gick vi runt lite mer.. så mötte vi upp en och snackade men det gick då fan inte bra . du ska få din jäääävla jacka och vi ska ha hennes kläder ... :@ där va vi med dom ett bra tag , innan vi skulle åka träffade jag på massa som vi snackade med . det kom folk helatiden som jag kände mm , så började det snöa mer , vi drog tillbaka till mölndal då gick vi en LÅNG promenad. det var ändå skönt , med musik och ni hoppade runt. jag va då inte på humör, och det blev kallt kan jag lova. NI ville verkligen ta massa bilder jag visste inte hur vi skulle ta dom bara , jag är ledsen över att jag inte snackade så mycket , och va mer åt sidan .. :( ni vet varför plus det va första gången som jag träffade dig Tessan :o vi hade ändå kul , du snackade med mig mer än vad jag trodde :) klart att vi ska ha mys en kväll som ni ville , jag vill med så jag KOMMER IFRÅÅÅÅN!!!!!!!!!!!!!!

















 ny ring i örat yeeah ..

Kom & sov med mig ..

2010-11-28, 04:31:42 / Kategori: Allmänt
 



I LOOVE U!!! <3

28/11-2010

2010-11-28, 03:40:21 / Kategori: Allmänt
Igår ; gick det bra i skolan men jag va seg kom försent igen , jag brydde mig faktiskt inte jag sket i det. :o lull mötte mig i stan och köpte en sak till mig , tack . Lärarna blev ju inte så glada direkt dom frågade lite men och? sista lektionen gick vi till ica för att handla julsmust , jag hade köpt peppakaka och några köpte annat , fan vad KALLT. det var jag , lull och ubii som stack fyyfan , vi hade kul ändå hahah så vi snackade . våra munnar gick verkligen BLAABLAABLA du vet BLABLABLA hehe. ^^ när vi kom in kollade vi på allt och när vi kom tillbaka till klassen spelade alla och hade jätte kul , vi satte oss vid datan såklart. (: och värmde oss , det var fett mys att fika kan jag lova, jag drack fan 4glas så mätt jag va sen.. vi satt och snackade alla , så underbart sen skrattade vi ihop. snacka om att alla har saknat det ALLA!!! =D alle var flum hahah och vissa andra medans jag satt där OKEj ;p sen flumma jag med . när vi slutade stack vi till stan och hade ännu mer kul , faaaaaaan vad folk säger jag bara shiiit , jag va skit varm och trött ville bara hem. efter 2timmar gick vi alla jag stack till mackan iwiiie (: hade lite mys och avlsappning så trötta som vi va . <3 efter honom mötte jag upp lull i stan och åt lite , vi snackade om massa.





Idag ; jag gick upp 2 hehe , då kom precis pappa hem och sa " jasså är du vaken nu jag ska ut igen " han skulle på fest JAAAAAAAAAAA! =D jag va så seg , låg med denna skit länge så runt halv 5 mötte Malle mig på bussen galen som alltid shiit. :o vi snackade om allt som gick  , när vi kom till stan skulle jag till mackans syster jag lovade henne en stund malle va ändå i stan och kollade på Idol sak. vi hade kul hahah , när jag kom mötte hon mig med en STOOOOOR kram jag skojar inte . :o jag fick verkligen stå på tå , vi båda va blyga i början senare snackade vi som fan allt mellan himmel och jord. (: hon snackade om folk som va dumma och en som hon gillade .. :@ det var 1årssen vi träffade shiit vi ska allt mer. .O jag lovar , du är typ som en syster för du är hans syster haha , det är bra att vi kan snacka såhär innan gillade du inte mig då gillade inte jag dig heller .. .P jag tänkte efter och baara nää detta kommer inte funka , det var kul när vi åkte och köpte godis du ba säg mer ta det och det .. jag baa ja vääänta haha, fyyfan mina fötter det gjorde ont av kylan fyyyfan säger jag ,  vi hade mys i svalen hehe , så vi skrattade mot slutet hah (: och när vi skulle ta bilder , detta är ändå ett litet minne, eran pappa då " så det är Jennie , nååå kolla gulligull så får du en puss aw! hahaha så pinsamt .. :$ men det var kul att träffa er alla igen , jag vet inte när det händer igen .. :( jag åkte till stan igen , du väntade med mig och höll om mig sen fick jag en stooor hård kram igen .:O aww , malle kom till mig i stan vi skulle ha julmust men fick gömma oss för en .....ååååååååååh så jobbigt det va , då jag kom hem köpte jag pizza ... fyfan det har varit bråk flera timmar nu .... jag har snackat i mobilen som fan jag orkar ingenting därför jag har slutat äta igen .. ingen kan tvinga mig äta , jag får fuuuucking hoooootmeddelanden heeeelatiden nu ... :@ åååååååååååh!!! pappa har iallfall haft kul hahah , jag skrattade baara nu är han hemma och LAGAR MAT!!! :O full?





Igår .....














Idag ;
















K-Ä-R-L-E-K till er , fuck resten ... <3


För mycket tid att tänka på dig ...

2010-11-28, 02:07:16 / Kategori: Allmänt
Hur orkar alla ... att ens lägga ner energi på mig som inte angår er .. ni snackar men inte till den som det angår , men till andra . dra jag vet att ni ALDRIG har funnit där , jag klarar mig skit bra utan era åsikter .. jag har tillräckligt med mina problem ,och snacka skit om en som redan är på botten,är inte att hjälpa den upp.. snarare ännu hellre att dra ner , jag hoppas att ni vet att ni har lyckats. hoppas att ni är nöjda nu ..

DRA ÅÅÅT HELVETE!!!!!

2010-11-27, 23:57:07 / Kategori: Allmänt
hemma ensam nu FAN VAD GÖTT!!!! pappa festar loss =D

FÖRSVINN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-11-27, 01:00:44 / Kategori: Allmänt
Tårarna rinner ner , jag försöker torka bort men det är ingen ide. Varför ska jag torka bort dom när det kommer tusen till? :'( SITTER & FUNDERAR PÅ ALLT OCH INGET!!! , :'( inutii är jag bränd och utanpååå förstöööööörd . :'(





 

Vilket liv du har ...

2010-11-26, 22:55:18 / Kategori: Allmänt

                                                          E!!!!!!!!!


Detta funkar inte för oss och jag bryr mig inte om dig alls , usch ... kan du bara sluta skicka till mig innan jag blir galen?? du märker själv att jag inte SVARAR eller ser du fel? Jag vet inte hur länge jag kommer skita i dig men jag vet att jag är proffs på att dissa folk så länge jag vill och tycker , plus jag har inte tid att slösa all min tid för ett FUCKINS sms ... puuh.


Fuck you and diiie ....

2010-11-25, 22:40:29 / Kategori: Allmänt
Skolan idag ja , först gick det lite sådär jag gillar inte den mer .. vi hade ändå ganska kul på lektionen jag och ubii , hon tog hand om mig. Sista lektionen innan dansen eem den va ganska seg vi satt mest och snackade jag jobbade knappt. Är inte för det nu .. Då vi kom till dansen skulle så klart Ella hoppa på mig åååååååååh , och ta på mig men när vi började så va det bara att ge gänget fan. kaaaarin är så söööt och bra , allt gick fintfint. Dom sista 20mintrarna snackade vi massa massa massa om kläder , karin visade sina som JAG VILL HA.. och så ska hon ta med mig nästa gåååång ååååh jag längtar redan , hon gillade min tröja med (a) vi alla åkte tillsammans till stan ella ååh hahah , hon va med oss på Mc tog min mat aa "ovanligt" hon va med på allt menar jag , jag köpte lite julklappar . snacka om att man hade ont i fötterna , jag och ubbii satte oss ner . Kände sig som gammal höö , ubii tog mitt godis men det gör inget hon fixar ändå nya låtar till min Ipood fan :) innan jag skulle hem hängde dom med mig en bit , på tåget mötte jag min BEEECKA! :)















 en fin snökväll :)


25/11-2010

2010-11-25, 20:50:16 / Kategori: Allmänt
Just nu behöver jag en andledning till att glömma .. tårarna tar aldrig slut klumpen i magen växer & kroppen órkar inte mer .. :( alla frågor som " hur mår du" jag orkar inte .. jag pallar inte känna själv hur jag mår då är tårarna inte långt ifrån :'( ärligt talat jag är trött på detta , det är bara nedförsbackar .... :'(






24/11-2010

2010-11-24, 22:11:35 / Kategori: Allmänt
Idag va jag hemma , orkade inte åka och hade ont. det var så jäääävla skönt att somna om sen va man bombad i mobilen ja ... jag gick upp typ 2 tror jag  , tog en macka och oboy efter det började jag plocka lite på mitt rum med kläder och skit. jag kollade på film samtidigt så det gick lite segt. Mot kvällen slängde jag lite saker , stack till affären och sen duscha. nu kollade jag på en grym film , sån skön dag utan problem men IMORGON börja dom igen ....









mkt tankar nu

En hemma dag idag ...

2010-11-24, 17:13:39 / Kategori: Allmänt
Yes varit hemma från skolan , riktigt skönt att sova ut så utan massa tjööööööt & problem för en dag ...




23/11-2o1o

2010-11-23, 23:23:56 / Kategori: Allmänt

Fyyyfan vilken jäääävla piss dag. morgonen började med att jag var grymt trött men va i skolan , sen näst sista lektionen... jag skojar inte fyyfan vad det blev bråk e började fan bråka med mig igen. jag vet inte vad detta är, jag orkar inte FATTA jag orkar inte.. jag hinner inte ta luft & andas ut innan ett jävla till bråk ska komma .. :( det mesta du kom med va falsk , du tänker inte på vad du säger , jag ville inte kaxa mot mig men du började så klart som fan att jag skulle säga tillbaka. tro inte att bara du kan säga taskiga saker, det sista du sa det var riktigt jäääävla lågt därför jag slutade skicka, jag ville inte bry mig .. jag stack 40min tidigare från lektionen med ubahh jag ville bara komma ifrån skiten .. så yeees , vi gick i stan fast om du hotade att du skulle skicka folk på mig idiot ... :O ubah sa " jennie du har redan massa det räcker , kolla på dig du ska hinna andas ut innan massa ska gå efter dig , du hinner inte mannen jag tycker synd om dig.. först var det dom tre sen nu e, vad är detta? snart kommer du inte komma till skolan alls om alla är såhär mot dig ellerhur"  Snaaacka om att jag fick tårar rinnade på kinden av detta ... jag visade det inte , jag ville inte visa men det kom .. :'( uusch säger jag , samt på tåget hem skickade du massa ceeeep då fick jag med så folk kolla ... du tycker detta är kul , fyyfan för dig .. !!! när jag kom hem jag ville bara soooomna in i min värld det gjorde jag , men när jag vaknade hade jag fucking 6NYA MEDDELANDEN!!!!!!!!! jag ville inte svara så det gjorde jag inte heller. undra hur jag och alle ska göra med detta , hon kramade mig och sa att vi ska fixa detta , jag tror att vi kommer klara det gumman.. jag har alltid haft dig oavsett vad, jag släpper inte dig .. <3 vi bygger upp oss mer nu det gillar vi <3




22/11-2010

2010-11-22, 23:22:47 / Kategori: Allmänt
Jag kom sent till skolan va så trött efter inatt.. vi hade rast när jag kom , alla snackade med mig :) sista lektionen gick bra när vi hade bild, jag försökt mer nu än vanligt. efter skolan åkte vi alla till mc fast sen blev det bara jag,lull,alle och ubii vi hade kul ändå. :) skrattade och åt, en konstig gubbe satt med oss han sa ´massa skumma saker. =/ då vi var klara stacka alle och vi andra drog till blåvitshopen , jag fick med mig en hel del (: sen vidare till att köpa annat. snacka om att jag va trött när jag åkte hem. jag började plocka lite på mitt rum det behövs mer , jag bara älskar mitt lakan aaaafan =D la fram kläder med , jag har degat vid tvvn , sett två skit bra program men aa ....... nu på kvällen började det med bråååååååååååååk igen ... detta räcker innan jag slår dig .... jag älskar vem fan jag vill eller ska någon bestämma vem jag älskar???? det är så jävla töööntigt att dra igång med mitt liv så fort du mår dåligt över något .. sen är det inte mitt fel , du säger inte vad det handlar om så jag gör inte heller det .



















Och nu till den skiten med bråket igen .. jag orkar fan inte hur orkar ens du med detta? om jag nu inte vill säga hela mitt liv till dig nu som du inte vet så MÅSTE inte jag det . du ska inte tvinga mig till något när du själv inte kan säga vad felet är med dig nu ...

21/11-2010

2010-11-21, 23:27:26 / Kategori: Allmänt
Yyeeey jag fick sova ut igen , det var bara jag och lull som va vakna. ellie vaknade fan halv 4 :O:O när jag gick dit när lull mötte upp mig så satt ellie i soffan och åt lite , hon fixade en fett god sak till mig gott ju. :) när vi gick till hennes rum hoppade hon på oss som vanligt kärring =D vi satt och kollade på tvv länge , en ringde och sabbade allt som vanligt .... vi skulle köpa pizza , fyyyfan vad kallt det är ute då uusch, jag frös sönder och det var kallt i ansiktet. Men det var ändå skönt att gå en promenad, det var massa som ringde mig. när vi kom fram så åt vi där , hahahah jag och ellie kastade mat när ingen såg oss wiiiie (: vi hade det mys , men ni bråkar lite för mycket tjejer.. =/ sluta med det nu , då vi var klara stack vi till vagnen det började snööö igen . fyy, såklart så var det något fel på vagnarna igen buhuuu,vi fick gå fråb ullevi norra, usch vad kallt. Vi stack till 4gott direkt , mmmm och bussen kom nästan direkt så skönt fan. jag skulle hem mycket tidigare så jag gjorde tvärtom fan som alla säger hahha. ^^
















usch vad jag har varit arg nu ..... därför jag inte har svarat på mobilen menmen..

Stan med tjejerna igår.

2010-11-21, 15:11:03 / Kategori: Allmänt
Jag orkade inte skriva inatt...





Igår ; jag åkte till stan för att fixa lite sen kom tjejerna till stadium , ellie skrämde mig :$ vi gick till massa affärer sen var jag hungrig ville ta något att äta. Jag hjälpte lull lite mer , vi stack till mc. ellie va sur igen :( det är inte kul då , senare när hon köpte ett par skor blev hon glaaaaad wiiiiiiiiiie (: när vi var klara skulle vi till ellie , vi åkte dit i detta kalla vädret men hennes mamma hade inte kommit hem. vi satt i svalen med en 2l cola och massa kläder , lull snackade med sin kusin as länge sen blev det problem ... PROBLEM, jag tänker inte säga här. till slut kom hon hem vi gick in i det varma jag tog godis och cola hehe. ellie gapade på hennes mamma sen helt plötsligt började vi kasta godis på varandra. :o jag skulle kasta tillbaka då kom den på hennes öga hhahaha hon började gråta :o precis när jag skulle trösta henne ringde någon på mig mobil ........... jag va så dum så jag svarade fyfffan jag bara " EEELIIIIE GUMMAN SKÄRP DIG GÅ UPP, polisen kommer komma" då gick hon upp vi snackade med den saken i mobilen och sa förlåt till varandra ... fyyyfan säger jag bara , hon sa massa om polisen och massa annat .. vi skulle till gamle vid 9 på kvällen , jag tror att jag va räddast ... aja när jag kom hem va jag lite lung men vilken dag ..






















20/11-2010

2010-11-20, 23:58:06 / Kategori: Allmänt
kollar filmer nu , cider med.

dagen med tjejerna. <3

2010-11-20, 01:30:03 / Kategori: Allmänt
vi slutade tidigt sen stack jag och lull till stan , fixade kläder till henne och åt på mc. jag skulle träffa en några timmar (: efter det drog jag till stan igen för att möta upp tjejerna aa. då började det snöa usch :o vi satt på mc en stund lull fick inte plats då sa en kille "du kan få min plats" så sött.. ^^ ellie va så jobbig där ååååååååååååh.. till slut gav jag henne peppakaka hahhaha. vi skulle fixa dricka,och tabletter till mig. ellie tjata gud, men jag hade det bra med den speciella saken . ^^ kom hem lite sent , dom handlade godis här, jag gick hem och duscha direkt för pappa skulle sova tidigt . testade alla kläder, taaack lull :)






















 myyys ju...

senare ska man vara med flickorna igen, ha mys lördag (:

19/11-2010

2010-11-19, 23:58:10 / Kategori: Allmänt
hemma nu , skriver sen . dricker cider nu :D

18/11-2010

2010-11-18, 23:23:13 / Kategori: Allmänt
Fyfaaan vilken kall morgon uuusch blää ... men aa vi hade boowling på idrotten, skiiiit kul .=D jag sa igår att jag kommer vinna och jag gjorde det HAHAH. :D fast fick bara 327 =/  efter åkte vi till bamba och aa vanliga lektioner. men på dansen va det kul som alltid, jag va seeeeeeeeeeeeeeg , dansade i min takt dom stegen gillar jag (: så sa läraren " haha Jennie är du med" jag gick typ in i speglen , jag tror att detta beror på alla som GÅR EFTER MIIIIG ... jag får ingen tid för mig själv, jag får inte gå själv, jag får inte ta på mig själv,jag får inte snacka med någon själv och AHHH. blir galen . :@ när vi slutade skulle jag till ellie , ella hängde med oss till stan hhaha blablaaa där , hon ba " jag gillar din röv" jag ba nehe .. ^^ och snackade om sin kille blaablaa, jag hängde med lull hem och hämtade sin laddare sen till ellie som va sur , när vi va på hennes rum fick vi skit mycket kläder TACK. :O hon skratta, va glad liksom. fast när vi skulle äta va hon helt tyst, hon svarade inte oss. jag som hade fixat peppakakor menmen, jag åkte hem till slut. palla va ovän och ovän med dig... MED DIIIIG :S skumt ...














 =D




Pengarna imorgon , sen vara med en person (:<3

17/11-2010 YEEEY (:

2010-11-17, 23:26:26 / Kategori: Allmänt
Hade samtal i skolan usch, jag va sur ville bara måla som vi skulle men ne fick knappt det .. sista lektionen och engelskan gick bra men jag somnade nästan skojar inte.:o efter åkte jag och lull till hjällbo med ubii , hon va med oss fan. :o vi snackade om allt mellan himmel och jord, vad vi vill förändra & skit. Hahah jag vet vad ni menar med allt ni säger , alla kommer och säger allt till mig. =/ det var skönt att gå en sån promenad fast att det är VINTER , mina fötter och min näsa fyfy... Lull fick damp och kastade mobilen 3gånger på marken så den sprak , alltså du måste vara försiktig jag vet att detta är JOBBIGT men snälla gör inte så mot dig.. :( vi båda har det tufft och vi har varit ovänner länge men jag vill inte att du ska göra så.. :( så du grät och kramade mig igen , det är GAMMLA tider. jag visste inte vad jag skulle göra, den sista gången tappade ni nästan batteriet.. så kan det gå.. då kom mattes syster med sina kompisar precis då lull skrek , shiiiiiiit vad alla blev tysta och tittade på mig , matte blev tyst i örat och dom kollade på mig.. :o så jag började skratta, men sa sluuuuuuta , vilken blick ellie fick hahahahhaa.. helt tyst jag skrek " MEN TA HENNESSSSSSSSSS MOBIL" .. senare blev du allt lugn tack gode gud. matte kom aldrig, han väntade 4min sen stack han jag som brukar vänta 4timmar så sen stack jag .. vi hängde med hans syster hem så hon kom hem då tog hon min mössa och la sitt huvud på min axel wiiie , hon retades med hahah ^^ så kul igen , han kom ner men stack igen för dom så suuur jag blev.. i detta kalla fyyyfan, när vi va i backen sa jag " men det liknar jonas " och DET VA HAN!!!!! matte dissa igen , dom åkte med bussen jonas peka fuck you , vi väntade 1timme så när dom kom tillbaka pekade jag tillbaka.. han skrek käft vi sa samma, han började jaga oss HAHAHHA jag blev så rädd skrek och halka i mina klack HAHHAH.. matte bara skrattade sen kom båda hjääälp vad vi sprang , när vi kom till pakeringen sa jonas " är ni rädda" jag bara JAAAAAAA du skrämmer mig tjockis =D så höll dom på ett tag sen stack dom =/ vi stack till stan, jag kunde knappt gå. =/ men nu är jag ganska varm iallafall.













Mys hos ellie imorgon , fan vinter nu ändå..

16/11-2010

2010-11-16, 23:23:41 / Kategori: Allmänt
Jag gjorde en sak innan skolan så alla trodde att jag var sjuk hahahah , när dom väl såg mig sa dom " meeen heeeeeeej" ... hahah =D i bamba åt vi lite , på rasten va vi ganska sega. Jag& lull låg i soffan med benen på varandra haha men det var skönt fan. ^^ vi skulle typ göra presenter till dom som står oss nära, jag ville vara med på det även om jag hade ont i huvudet så jag tog 2koppar te. Alle hjälpte mig också med sina kramar hah, då vi slutade hängde jag och lull med henne till tåget så stack vi och köpte en macka&dricka till mig , fan vad gott det var.. :o jaaaam, vi kollade i massa affärer och testade höhö. såklart blåvittshopen , ellie kärring kom senare. men jag och lull hade kul ju, vi mötte kärringen på mc jag somnade nästan. så vi stack till stadium och kolla, testade där med. då vi var klara med det ville jag hem, jag orkade knappt mer. jag åt och kollade på house hahah så rolig.. fick kycklingspätt, ris&curry jaaaaaaaam sen bullar. ^^ julmust såklart också.












Städade lite nyss, hann knappt mycket..

15/11-2010

2010-11-15, 23:17:40 / Kategori: Allmänt
Skolan var okej, vi hade kul men jag var trött.. gillar inte måndagar , sista lektonen var bra då hade vi bild yeey (: sista timmen fick vi målade det vi ville , jag försökte skriva "Jenniesh" ska göra det bättre. Efter skolan drog jag, alle & nico till stan lullie kom med, vi kollade present till pappa mm det tog ett litet tag sen köpte jag en sak. Som jag och alle gillade faktiskt (A) Nico skulle såklart testa kläder själv med, vi hade kul. jag var inte på bästa humöret dom hjälpte till, det gulliga va att nico tog mina pengar och gick till kassan för att betaala så jag slapp det. :o det har han aldrig gjort innan..:o aja vi stack till mc dom skulle äta sen hemköp för att köpa Cola&peppakaka , senare kom ellie då stack vi till mc igen hahah och kollade i mer affärer ungefär vid halv 7 va alla trötta så vi åkte hem. ellie&lull var på samma tåg , vi alla gäspa hahah. ^^ när jag kom hem somnade jag en stund såklart.










14/11-2010

2010-11-14, 23:18:08 / Kategori: Allmänt
Jag åkte aldrig på det som jag skulle , jag sov till 2igen istället ååååh så sköönt vaaaaa... =D jag gick upp och åt lite macka sen mötte jag min kompis i stan min kärring änna (: vi kollade mer julklappar ,fan vad alla pengar kommer rulla iväg vaaa :o UUUUUSCH!!!! ingen av oss vet vad vi ska ge eller köpa , svårt sånt. efter en stund satte vi oss på mc jag köpte en dricka och så drog vi mot hjällbo , som alltid .. såklart skulle det börja regna ååååh. vi gick runt där på en promenad , en kille ba " krock" jag fattade inte vad han menade men sen såg vi två bilar som hade krockat. :o såklart var matte där hahahhaha, han såg oss inte , jag skulle hoppa över en sak & tappade byxorna duktig Jennie ^^ efter 20min gick han , så vi mötte han och hans knäppa kompis, hans kompis höll på med ellie hahahahh och matte snackade i mobilen , han bara kollade på mig sen stack han. då var vi med den knäppa kompisen , han va rolig hahahahh men jag gillar honom inte kan jag säga.. det känns konstigt ibland , aja till slut släppte matte in oss. vi va på olika ställen , han gav mig en kram och sa kärring som alltid. ellie och hans kompis var roliga , hahahha han började dansa till WAKAWAKA HAHAHHAH!! så jag skratta , dom viskade ihop saker när matte fick äkta damp på ellie och skreeeek slääääääääääääääääääääääääääck.:O sshiiiiit vad jag blev rädd , han skrek i mitt öra .. när vi kom till stan träffade vi på några, och när jag kom hem duschade jag sen åt lite.







sooova nu!!!

2010-11-14, 03:09:36 / Kategori: Allmänt
jag är inte så trött men ska kanske upp 10 då måste jag orka , jag tvekar men men ...

orkari nte skriva ...

2010-11-14, 02:01:19 / Kategori: Allmänt
Jag orkar inte skriva alls , aja jag vaknde runt 2 :o då gick jag upp och tog det lungt tills jag skulle åka och möta ellie . vi snackade hela vägen & innan hon kom gick jag på toa. vi kollade på parfym sen stack vi till 4gott för att möta Malle aa ^^ då köpte vi godis JAAAM . :) vi kollade på kläder till jul och julklappar , jag vet ganska mycket som jag vill köpa om jag kan. vi åkte till hjällbo gick runt där lite , satte oss på några gunger då kom matte frn ingenstan :o snacka om att vi blev rädda och sprang , sen stog han aaas nära waaa vad jag skrek. till slut gick jag fram till honom då ville han gå men han stannade , vi snackade lite det kändes fel&musko =/ hmm , ändå snackade vi nästan 1timme, han var skit glad konstigt ju =/ efter en stund skulle han med sin pappa fyyfan vad det började regna , jag va med honom då palla stå i det. snackade lite minnen & skit , alltid kul kanske`? när han stack gjorde vi det , va i stan och så kom jag hem tio typ. :o men vi hade kul.  fick bara veta en sak som gjorde mig ledsen .... :(














13/11-2010

2010-11-13, 23:45:57 / Kategori: Allmänt
Nu är jag hemma , jag har haft en bra dag fan kan jag säga även om det regna och uuusch. :) men jag hade bra , skriver om en stund med bilder.

Soova nuu!!!

2010-11-13, 02:37:52 / Kategori: Allmänt
jääääävlar jag kom nästan inte in , jag kommer inte ihåg mitt lösen det står här fan fan fan fan jag måste skriva upp men huuur`??? aja jag har snackat med matte tills nu :O... och ellie , plus malle hon kom hem nu jääävla unge :O

12/11-2010

2010-11-12, 23:53:46 / Kategori: Allmänt
i skolan åt vi buffe det var indisk jaaaam :) efter åkte vi till hjällbo för att träffa kärringen men hon kom inte dumma. vi stack och köpte dricka efter det var hon framme i stan , så vi åkte dit. men då åkte hon till oss HAHAH så hon fick komma till stan där var vi ett tag , trodde hon hade pengar men nej. hon fick åka hem igen hahah vi väntade på Mc 1timme . :o uusch vad trött och seg man blev , jag la mig på en stol med rumpan på en annan hehe. (: när hon kom hade hon itne jäääävka kärring , vi gick bara runt lite innan vi åkte hem . då köpte jag chips&cider... städade lite , såg en sjuk bra film nu ^^












11/11-2010

2010-11-11, 23:16:42 / Kategori: Allmänt
Måste bara säga ; KALLLLT.. imorse försov jag mig men jag brydde mig inte så jag åkte i min takt (A) när jag kom till skolan kom precis alla från idrotten wiie (: då stack vi till bamba hela högen , jaaaaaaaaaaaaaam tacos det var gött vi hade kul som alltid. lite innan vi skulle gå kom en och jag blev glad :) jag kan säga allt jag blev rädd där ute , några vet vad jag menar. Sista lektionen hade vi DAAAAAAAAAAAAANs lika kul som alltid jag hade saknat det som fan.. köpte min flaska men den försvann :o jag fattar inte fan vad aaarg jag är .. jääävla skit säger jag :@ aja vi stack till stan för att byta till vagnen sen bussen , vi åkte till en vän för att kolla hur hon mådde. det var kul med hennes kille&kompisar men KALLT jag frös sönder skojar inte. han ena killen lekte med sin moppe shit och en annan va knass men aa :) lullie hängde med mig till mölndal =/ efter åkte jag till beckabeck då fixade hon maaat aaaaew.:O vi snackade om ALLT igen , myyyysmyyyys. <3 hennes killkomppis kom när jag skulle hem typ, han var rolig.














Kvällen slutade för bra ... <3

10/11-2010

2010-11-10, 23:57:47 / Kategori: Allmänt
Skolan va la kul  , jag tog inte så många bilder det är inte så kul med typ likadana.. :( men jag var med dom vanliga, på första rasten var jag trött så vilade då fixade malle lite käk till mig (:  på andra rasten snackade jag med en speciell sak =D och den sista inte så mycket , ubii retade mig igen när jag drack mitt faavvoote :( skiit unge. Du ska få tjejen :P , ne men vi hade roligt vi hämtade mjölk&socker sen gick vi på toa och så snackade vi fett på lektionen  så dom sa till oss massa hahah. (: det är kul att vi alla är tillbaka igen , jag och alle ska fixa en sak så fort som möjligt fan wiiiiiiiiie. =D<3 efter skolan hängde alla med på bussen men inte alle :( ubii&luljeta hängde med till vagnen sen stack jag med aa (: somnade en stund och vi åt macka :) när jag kom hem har jag bara snackat i mobilen och städa litelitelite :O , nu laddas den .




 denna älskar jag wiiiiiiie ... <33












WAAAA , jag orkar seriöst inte med mer bråååk... jag tar inte åt mig mer men vem fan pallar BRÅÅÅÅÅk efter en hel månads tystnad?? då man bara har mått bra ..

9/11-2010 , viiilken skoldag wa..

2010-11-09, 23:32:09 / Kategori: Allmänt
Jag är så jääävla trött varje dag nu , har sömnproblem och problem med maten . jag snackade med lärarna och alle om detta dom är ju inte så glada. jag måste äta ofta men lite ..... kuuuuul... på rasten satt jag med alla då skrattade dom såklart åt mina skämt, på lunch rasten hade vi fan kul. alla skrattade tillsammans (: jag drog nog lite där med sen satte alle sig i mitt knä då skrattade alla för hon drog i mitt hår penilla med .o dom höll på som fan sa skrek jag aaaj dom började sjunga scccchhh hahahha , alle satte upp toffsar& skit jag fick ont kan jag säga. shiiit vad alla kolla och garva , efter sa dom " neej guuuud vad söööööt" alle la sig i mitt knä , jag smiska höhöö.. ^^ efter skolan gick jag och ubii i stan lite, efter åkte vi till angered i 2timmar. :o vi hade kul men SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!! jag hjälpte henne handla (: du sa att du vill göra om detta :) egentligen skulle jag vara med ellie , men hon är sjuk..:(









8/11-2010

2010-11-08, 23:59:46 / Kategori: Allmänt
När jag skulle till skolan mådde jag illa igen, jag visste inte om jag skulle stanna hemma eller inte .. usch min mage och vad trött man kan vara ha? jag halv sov i skolan , när vi hade bild ville jag verkligen vara med men nae jag var så trött. :odet var kul att se alla igen, att få så många kramar (:Så på ett sätt är det nog bra att vara ifrån varandra ett tag . (a) vi hade verkligen kul på bilden iallfall , alla skrattade och målade för fullt. ^^ efter skolan drog jag , virre , malle & ubii till stan . kollade på böcker, kläder och så. vi hade kul , vi bestämde att vi ska shoppa tillsammans nästa vecka och gå på jul lisse och äta , ååååååh vad mys snacka om att man LÄNGTAR!!! =D vi har snackat massa om det och snart kommer den dagen wiiiiiiiiie (: som på fredag ska jag och malle sova hos ellie , på kvällen ska vi med massa folk och ha myskväll (: iallafall, efter stan åkte vi alla hem och målade hahahha , jag somnade fan 1timme igen :o det var fan skönt kan jag lova, sen har jag bara degat , hoppas inte att jag är lika trött imorgon , nejtack jag&malle ska till ellie då och ha mys :)







 MIN VIRRIIS!! <33

 en tröttis..



Fyy vilken slappdag , men det är nog alltid skönt :)

JAG HATAR LÖÖÖÖGNARE!!!

2010-11-08, 02:13:20 / Kategori: Allmänt
Jag nämer inga namn men åååååååååååååh .... man ska inte få kunna sova eller något för att sånt här ska komm upp igen .. och så klart dagen innan skolan börjar igen, vad är detta egentligen? tro inte att jag tror på era ord för det tar fan inte i mig längre som innan jag bara läser sen lägger ner mobilen i fickan igen. Tss orden är som skräp , jag vet redan hur allt är . ÄKTA vänner gör inte så som er , ni passa grymt bra tillsammans..

7/11-2010 , underbar helg ..

2010-11-08, 00:00:05 / Kategori: Allmänt
När vi vaknade åkte jag hem , jag mådde så illa ville inte stanna kvar och så var jag inte så glad heller. men jag messade ellie&malle , dom hade det bra. (: när jag kom hem la jag mig en stund ååååh så skönt somnade nästan  men nene jag skulle åka och kolla en sak. då somnade jag nästan igen haha, det tog en stund när jag kom hem igen skulle jag äta lite och efter det somnade jag hahah :$ det var nog för magen , jag tål nog inte kyckling jag trodde inte så om kyckling :S men aa när jag vaknade kom pappa precis hem , då fick jag städa lite ... men jag ville träffa min beckabeck så jag gick till henne fyyyyfan vad kallt. :o vi gick upp till henne direkt , då poppade hon popcorn jaaam och blåbärssoppa till mig hahah det tog vi till hennes rum. helt plötsligt tog hon fram två påsar ed kläder , så sööööööt... snacka om att jag ville ha allt (: det fick jag med hahahha , efter det snacka vi om hennes helg HAHAHAH rolig ju hon skämdes hahah sen om mig helg. och så hängde hon med mig när jag skulle köpa pizza (: vi hade så kul gumman även om det var piss kallt , jääävla VINTER!!!! tack för denna helg&kväll. <33














Söndagsmys med beckii (:<3

6/11-2010

2010-11-06, 22:48:43 / Kategori: Allmänt
idag skulle vi till hjällbo igen men vi tveka ,så när vi hade ätit drog vi in till stan fyyyyfan vad kallt.. sen skulle vi köpa dricka då hörde vi OLA snacka om att tjejerna blev galna , ellie filmade och var tårögd hahahha. (: där var vi ett tag , efter till hjällbo det var för jääävla kallt så vi gick runt massa, kunde inte sitta still.. det är så kallt faaaaan , jag la mig på min favvooo gunga igen och hade skönt , kollade upp på stjärnorna . malle och ellie försökte tända en brasa hahahha det var fettt kul , det gick inte så bra uuuusch vad kallt. dom satte på musik med , till slut åkte vi till stan och mötte två tjejer. :) hahahh vi gick uut och dom rökte , efter gick vi in och snackade typ alla behövde gå på toa. och så satte vi oss började ha musik så alla dansade hahhahahah vad kul säger jag , dom dansade som fan äkta sexigt och sånt hhahah ^^ massa kolla, ena tjejen ( Jonna) ville ha pengar för det HAHAHHAh hon fick 3kkr så jag skrattade och ellie skrek hahhaha töööönt .. ^^ men snacka om att kvällen blev ägd ändå, (: detta ska göras om!!...
















tack för denna roliga kväll hahah , nu blir det film med tjejerna (:


ellie&malle..

2010-11-05, 22:37:43 / Kategori: Allmänt

sen åkte vi för att hämta ellie , fan vad kallt. vi gick runt lite i stan . efter åkte vi till hjällbo det var så jääävla kkallt så vi smuggla in i en svale hahahha. dom skrämde oss lite men vi var kvar ett tag. ellie kom och mötte oss , vi var på våran plats igen, lekte typ hahhha och gunga llite. det var så äckligt i mörktet snacka om att vi skrek , ellie hahhahah. jagg låg ass skönt i min gunga men sen blev det för kallt fan så gick runt helatiden eller dansa, jag fröööss fyfan hatar sånt. jag var så gnälliig , malle bara feeeees hahahha. =D ellie ropad och skrek massa men vi fick inget svar  , några tog våran plats fan dumma.:@ till slut åkte vi för det blev så kallt , när vi kom till stan var våran kompis där fan (: vi snackade med henne och hade chips hahah , malles bror kom och hämtade oss =D vi hade kul i bilen hahahahha , ellie skrek.. ^^ nu har vi nyss ätit tacoos och lite godiis nu (:
























 mys med tjejerna nu <3


hos malle ...

2010-11-05, 16:18:12 / Kategori: Allmänt
men nu ska vi till stan och möta ellie ^^

sova nu ..

2010-11-05, 05:15:28 / Kategori: Allmänt
nu har jag snackat med en läääänge, la på nyss. så är lite trött får se om jag somnar

4/11-2010

2010-11-04, 23:59:47 / Kategori: Allmänt
Vilken dag :o... det började med att jag vaknade typ 2 och skulle möta ellie i stan , så det gjorde jag fick en kram. (: vi drog till hjällbo och skulle köpa pizza åååååh så god den var men för mycket kebab. :p vi tog lite stak såååås menar stark fan shiit. där satt vi ett bra tack och tjötade med maten , när vi var mätta och skulle gå kom en rolig gubbe hahhaha. han frågade vad vi "skrika" för men vi skrattade HAHAH. :D när han gick började han sjunga hehe ^^ vi skulle köpa cider, där kom vi in på allvarliga samtal igen. vi snackade om massa som man bara blev arg för uuuuusch jag ville skrika ut men det gjorde jag aldrig , vi toooog verkligen en låååång promenad och snackade massa. Det blev för kallt jag ville hem , men nehe hon ville till Bälse.... så det gick vi hahahah vad kul alltså. hon blev rädd för alla ljud som hördes så hon skrek till då skrek jag och sa sluuuta skrämma mig kärring, så gick vi lite till då skrek hon igen ååååååååh ... och lite till ännu mer , till slut skulle m komma då skreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek hon när han stog en bit ifrån i mörket hahahhaah .... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad jag skrek med satt på marken tillslut och gapskratta , fyyyfan:$ hahah , han kom bara för att hon hade ÄCKLIG snaps uuuuuuuuuuuuuuuuush... hon och han va lite fulla men roliga. ^^ han kom för den :S så fittig stil , jag bara ok .. han lekte på lekplastsen och allt, tog mina chips och cider. ellie hängde med mig hem hit till affären sen duschade jag och åt (: jag tycker ändå att denna dagen var lyckad. ^^







Becka&ellie.

2010-11-03, 23:56:48 / Kategori: Allmänt
jag gick hem och la mig som jag skrev , så somnade en stund . när jag vaknade åkte jag till hjälle för att möta ellie , fyyyfan vilket helvete jag hade ... UUUUUSCH.. jag verkligen frös sönder, jag var arg och gnällig för att jag var så kall fy.. när hon kom åkte vi till stan åååååååh värme tänkte jag. så vi var där ett bra tag , träffade en sööt bloggare där med hennes kille urgulliga :O jag tänkte åka hem men så blev det inte, vi satte oss på tåget då spelade jag lite gitarr sen åkte jag till becka. <3 HAHHAHA hon blev så rädd när jag stog där nere då hon kom med hunden hahahahha så rolig, vi gick runt med den en stund. och upp till henne i värmen då fick jag dricka direkt myys (: satte oss i sängen och snackade om MINNEN , vi hade kul fan. . =D HAHAHAH om massa MINNEn , sen blev det killar, känslor, minnen, knull & massa annat. =D snacka om att vi kom in på andra saker, när det ännu roligare kom skulle jag gå :( har sån huvudvärk och typ halvsov, bara för att jag gick upp 8 uuuusch... en bra dag ändå . <3






















Sen till dessa minnen med denna goa tjej som jag älskar , vi har känt varandra 8år nu ååhfan..:O grattis till oss.. <3

vaken nu .O

2010-11-03, 08:46:14 / Kategori: Allmänt
hur orkar jag? ska bara iväg sen hem och lägga mig igen , aa

2/11-2010

2010-11-02, 23:28:53 / Kategori: Allmänt
Åkte till stan för att möta ellie kärringen , i detta skit vädret usch.. jag hann kolla i en affären och något mer innan hon kom. då hon kom gick vi runt sen åkte vi till hjällbo och kollade lite där , dansade som vi brukade eller aa det var mest jag fan . (a) lika cp som alltid , hon tog nästan all mitt chips kärring .. :o Vi gjorde inte så mycket idag faktiskt , hoppas på mer imorgon (A)







1/11-2010 :O

2010-11-01, 23:56:17 / Kategori: Allmänt
Herregud redan NOVEMBER shiit .. :o idag var jag med en speciell sak japp, lite jobbig va du som alltid shiiiiit men jag klarade mig. :p innan jag skulle till stan mådde jag illa ååååååååååååh... =/ och så hann jag träffa din lilla kusin gud så sööt , hon gick gulligt med hahah . ^^ vi hann kolla på massa på tv&snacka, (: efter åkte jag till stan för att möta Ellie , ja min kärring .. snacka om jobbig hon med , jag orkar inte mer er.. :p jag köpte mat och hon kom med en cider till mig tack (: vi satte oss i femman , det var musik där vissa sa hej till mig. en kille som jag ser ofta huum`när dom stängde stack vi till tåget , båda var trötta typ. , nu städar jag lite till sen film . ^^














Jag har nog varit med dig 1vecka nu om inte mer :o så du är min kärring fan , jag berättar verkligen allt för dig. vi planerar saker tillsammans och allt , om du vet vad . jag vill bara snacka med dig om det & Malle,alle det är er som jag alltid säger till om såna saker. jag vill verkligen få detta fixat sen SKITER jag i vilka som vill vara med mig & inte. Jag gör vadfan jag vill med mitt liv , alle lär mig allt detta hahah  ^^

Filmmys ..

2010-11-01, 03:36:46 / Kategori: Allmänt
jag städade typ en timme tror jag , sen satte jag på en film med ljus och godis (: senare ska jag träffa en person .. <3