28/11-11

2011-11-28, 23:54:57 / Kategori: Allmänt
Lördag & söndag var jag med killen , när jag kom dit köpte jag lite mat och han köpte chips sen gick vi upp till dom igen (A jag åt lite han satt med mig .. vi hade inte så mycket att göra han SPELADE!!!!! och jag var inne på msn i mobilen sen mot kvällen då kollade vi massa filmer , busa och hade det bra (A) såg la 4filmer som allt och dom va roliga det blåste ju så mycket så snaacka om skönt att få ligga och krama om sin älskade när man nästan hör hur allt flyger runt..:o när vi vakna åt vi lite och kollade tvv , när jag kom hem vilade jag lite.
>Och idag va det skola.. jag har målat ganska mycket det var det ända jag ville såå sen åkte jag hem och vilade.. mådde så illa fy.. jaha nu hör man hur det blåååser ute igen ..


21/11-11

2011-11-21, 23:07:31 / Kategori: Allmänt
idag har man varit hemma inte känt mig så bra inte nu heller direkt . min maage spökar alltid och jag orkar inte kolla vad det är (a) tog bara lite luft förut sen när jag fick från affären kom pappa :S så jag hänge med han in igen haha. när vi kom hem åt vi , jag har duschat med men min mage tar över allt får väl sova snart då. För imorgon efter skolan ska man gymma med malle haha ^^ kommer skratta somfan ..


saknar baby ska till han på löördag!! :)

20/11-11

2011-11-20, 23:31:33 / Kategori: Allmänt
igår var jag med älskling vi åt ute det var skit mysigt :) och massa gott. efter körde hans mamma oss till allum för att köpa hem godis mummmumm ^^ när vi kom hem till dom tog vi alla cola och godis , kollade runt på massa reser tills om 2år och kollade en film . jag och älskling somnade efter det i 1timme :o haha myys <3

Idag var jag med alle gumman  , vi gick ner och handlade sen gick vi hem till dom och åt. tog massa bilder snackade om massa som alltid och bara skratta för vi är lite trötta ^^ det tog tid att få bra bilder det är tydligen så ibland dessa blev riktigt bra (a) när jag skulle hem blev det en promenad .. :)
18/11-11

2011-11-18, 23:50:56 / Kategori: Allmänt
Månaderna bara rullar iväg..:o igår hade jag och älsklingen 2år&11månader!!! :)
jag var med ubii efter skolan en stund vi satt i centralen och snackade oom mitt liv och massa om hennes som jag knappt visste liksom att föräldrar är så stränga ... puuh... jag har gapat på min pappa 2dagar nu jag ska fan visa vem jag är jag ska säga vad jag tycker och hur jag vill ha det (a) det är bråk om att jag inte får bo hos killen så jag är helt flippad... jag vill han vill hans mamma vill , det är bara min pappa!!! han kan inte släppa mig känns det som. Men herregud jag är 21 om 4månader så jag har mer än rätt att flytta jag kan göra emot om jag vill hon tar ändå hem mig dit men aa., jag sa till pappa att nehe då ska jag sova hos honom när jag vill vardag som helg det gick han fan med på bara jag säger att jag gör det .. =/ sjukt!! det är jag glad för , han bara snackar om att jag ska bo här tills jag är klar med skolan som är om 6månader så daaah ... ;) iallafall efter skolan idag va virre med oss vi kriga för min mobiiiil som jag köpte!!! så dyyyyyyyr , 5800 :O men den är nice! + imorgon ska jag käka med baby ute (A) !! denna gillas...(A) med min nya mobil!!


 HIHI!!!!

^^

2011-11-11, 23:02:08 / Kategori: Allmänt
11/11-11 klockan 11 hihihi

5/11-11

2011-11-05, 04:31:23 / Kategori: Allmänt
Jag kom la hem vid 00.50 , när jag vakna panta jag flasker sen bytte jag om för att dra till alle. då städade hon för fullt det var då chockande :o haha efter vi hade ätit åkte vi + jonte till emelie och massa annat folk det var ju fullt hus där :) hög musik och massa gap hihi emelie gav oss alla en groogg :) den var då stark fyyfan jag blev lite snurr snurr ;D jonte mådde dåligt efter hahah usch och alle va sådär , men vi alla drack och snackade om vad som händer nu till jul (A) även om emelie va så full igen :O menmen hon fyllde ju år liksom!! så när jag åkte ifrån dom så åkte dom vidare sen när jag kom hem ringde dom och sa att hon är för full dom va tvungna att hjälpa henne hem ..... ¨nu är dom fast i CENTRALEN!!! så kan det gå liksom ... :O men jag vet inte om jag kan sova nu då ..Dom lär vara hemma om 2timmar .... =/ jag kan inte somna nu för det och sen ska jag träffa älskling,

3/11-11

2011-11-03, 04:18:34 / Kategori: Allmänt
herregud , Ny månad , nya tag och massa nya möjligheter nu innan JUL!!! asså det går för fort tycker jag eller alla tycker ju det men hallå det var SOMMAR nyss..:O men ajja förut var jag med min lilla tjej alle , vi åkte till frölunda och köpte lite mer kläder som ví ville ha (a) sen åkte vi hem till henne för att käka då stack hennes föräldrar ut haha ;D så vi tände ljus och snackade en massa efter gick jag upp och testade kläder så spelade hon piano och vi rensade ut hennes kläder jag tog några :) att det ens passar som är S :o hon är smalare än mig men dom passar mig :o huuh :S jag är bara glad att hon kan ge mig kläder HON!!! :o jag som alltid gav henne :P vi snackade massa om våra kärlekar med (: innan jag skulle hem snackade vi om att jag ska med dom på fest (A)

 en av bilderna hehe ^^


Vi alla hoppas att vi kan gå ut på fredag emelie fyller fan år liksom .. men aa jag ska träffa älsklingen sen (::