Nu är vi hemma igen.

2010-01-31, 19:13:11 / Kategori: Allmänt

Vi gick upp halv ett tror jag och då åt vi sen satte vi oss här och lyssnade på musik. :) vid halv fyra drog vi in till stan och skulle möta en som inte kom som vanligt.... så vi hade ganska kul ändå, det var så jävla mycket folk shiit. och snöösnöö vem pallar , när vi gick in ii femman så halkade vi ute haaahaa på isen. Såå vi skrattade xD sen var det segt igen , när vi gick av bussen dansade vi i snön.;)











31/1-2010

2010-01-31, 15:07:46 / Kategori: Allmänt
Hallå? vi har bara degat här vid datorn och nu ska vi in till stan (a) så vi hörs efter tror jag ..



Men vadfaan!

2010-01-31, 02:21:25 / Kategori: Allmänt
Nu är det en eller två stycken som vill sabba mellan mig och en killkompis , alltså ååååh jag blir så jääävla galen på honom ... malle var tillsammans med en kille för ett tagsen och hans kompis ville ha mitt nummer sen började han gilla mig och bla. Men hennes "kille" sa att jag var söt eller något men jag sa nej för att jag visste att han ljög , sen gick dagarna . När vi var på bioo skickade hans kompis som gillade mig och skrev lite saker , när vi skulle träffa honom i stan för första gången så vågade dom inte. allt var helt knass  , då började jag undra lite vad det var som hände ... igår såg vi hans kompis i stan då sprang jag fram till honom och tog tag i honom , han sa att han inte hatade oss och bara tittade på miig men nu skrev han att hans kompis hatar mig och inte vill vara min vän , alltså den killen som gillar mig .. så jag fattar inte, jag snackade med honom 4minuter innan hans cepe kompis skrev allt..:s och så säger han massa om att han ska slå mig om han ser miig i stan bara för att jag sa att hans kompis är min vän hur jävla mycket han vill , hallå eller?:s Det är något fel på den killen tro mig han är verkligen cepe , ofta man ska lägga sig i så jäävla mycket? neee ..




Shoosho.:)

2010-01-30, 22:35:17 / Kategori: Allmänt
Vi gick upp vid halv ett och åt lite , efter det skulle vi på någon fest men vi visste inte om vi ville/orkade. Så vi satte oss här vid datorn en stund men efter ett tag sa vi båda att vi ville , det var ingen mening att vara hemma och dega. Så vi bytte om och sminkade oss sen drog till stan för att möta några runt tre. :) När vi kom in till stan var det massa massa gud , sen när vi satt på vagnen så ringde en min kompis och hon ville inte det. det var tydligen en som hade hört oss så han tog hennes mobil och sa " du ring inte henne jag är hennes kille fattar du" då skrattade alla på vagnen hahahah. När vi gick av och skulle hem till henne sa en kille att vi gick långsamt värsta sjuk. =/ hennes mamma var så jääävla rolig hahah , vi hade ingentiing att göra så vi hade på musik , men hennes mamma snackade med sig själv hahah sån damp vi fick. jag bara " men gud" hahah , när vvi hade på musik tog tjejen som bodde där en sak för dörren så att hennes mamma inte skulle komma in men när hon gjorde det så blev tjejen as rädd och sprack ett glas hahahha.:o Lite senare fick vi tacos, Maten var inte så god jag gilllade den inte :O men det sa jag ju inte , fyy jag vet inte varför plus tårtan var hårt och chipsen hm :O hahah. sen tårta och chips med massa godis med dricka.:D då hade vi med massa kul. Mot slutet tittade vi på tvv och hennes mamma var så rolig fast att hon snackade med sig själv. :P Så nu är vi hemma . :)




























Nu har man hjälpt vissa.

2010-01-30, 00:36:11 / Kategori: Allmänt
Jag försökte hjälpa några förut , det gick väl sådär men kul att man ändå kan hjälpa till. Efter det chattade vi mer och tog massa godis , det kanske blir stan sen.




24/1-2010 - 29/1-2010

2010-01-29, 17:06:03 / Kategori: Allmänt
Söndag ; Fyfan den dagen blä då spydde jag vid typ fyra på morgonen , det hände tre gånger så sen åkte jag hem när jag inte kunde sova mer. Det var så vidrigt, men när jag hade vilat hemma så blev jag lite bättre.



Måndag ; då var jag hemma från skolan , jag trodde att jag skulle kunna sova ut då men nej så blev det inte , jag vaknade typ elva och satte på tvn men det fanns inget så direkt. Sen städade jag och efter det somnade jag lite på dagen sen somnade jag massa på kvällen hahah.



Tisdag; Mötte jag killen och köpte en tröja till honom , vi träffades inte alls länge. :( jag vill alltid vara med honom och jag vill alltid träffa honom  , nu har man känt sig tom dom senaste dagarna igen.:( menmen ...



Onsdag; Var jag hemma och vilade bara typ , det var skönt.



Torsdag; Hmm , då åkte jag och två andra in till stan och skulle möta en men han kom inte , vi väntade och väntade men kom inte. Och han svarade typ aldrig , efter 4timmar åkte vi hem.





Måndag.
Måndag.
Tisdag,till killen från mig.
Du&Jag!
jagälskardig.<3
tisdag.
Onsdag.
Torsdag.
Fredag.


Jag stör mig vissa kommentarer va!!!!

2010-01-23, 22:38:26 / Kategori: Allmänt
Jag vill inte ha "dumma" kommentarer men jag ber inte om något heller , ni som kommenterar att man är ful och blabla sluta ens titta då .. =/ jag har inte sagt att jag är "fin" .. men aja nu har vi dansat typ 2timmar eller något det var kul , så nu vilar vi med chips och cola.(a)





23/1-2010

2010-01-23, 18:46:59 / Kategori: Allmänt
Vi vaknade runt tolv men jag pallade inte gå upp , till slut gick vi ner och åt satte vi oss här igen. Vid halv fem åkte vi in till stan , tittade runt lite sen kom min storasyster med sin kille och kompisar.:) Vi köpte med lite godis hem , nu är vi här igen och det är mat typ nu. Jag är så jääävla sur och arg va. Undra när fan detta blir bra och när jag kan vara glad som förr..... man orkar inte hålla på med sånthär allvar , du vet fan att det är dig jag älskar Mackan så geee dig snälla någon ... :(



Haha malle nyvaken.
ochjag..
Nästan klar.
hon klar.
Vid bussen.



Vad händer vad händer?

2010-01-22, 23:50:30 / Kategori: Allmänt

Jag vet inte vad jag gör för fel hela tiden , nu är jag med malle igen ju och då när mackan märkte det blev han jag vet inte vvad.. :( men han blev inte så glad och så säger han att vi nappt kan träffas för att han ska på gym . :'( jag vet vad det handlar om eller så ska han det men ååh jag blir så ledsen .. :( Jag vill verkligen göra det bästa som jag har sagt och skrivit innan men nej då jag gör bara fel med allt. :( jag vet inte vad jag ska göra alltså .... nu går jag ner lite på botten igen ... :'( aja!!!




20/1-2010 - 22/1-2010

2010-01-22, 21:35:31 / Kategori: Allmänt
Onsdag ( 20/1-2010) ; Gick jag på bio med älskligen , först var jag i stan med massa roliga :) då åt vi mc och snackade massa skit, ;D efter det mötte jag älskling som skulle skrämma mig men dom såg honom hahaha , så gick vi mot vagnen till bion vi hade inte några i tid sen till slut hittade vi en 17:45, den tog vi då hade vi typ 2timmar på oss att göra annat. vi drog hem till honom och vilade i sängen sen var det dax att åka tillbaka , det var sån jääävla lång köö va :O jag gick på toa och när jag kom tillbaka till kön kramade älskling mig en stund , så sött. När filmen var pussades vi och hade mys , jag tog hans hand typ hela tiden och vi delade på det mesta.:) det var en lyckad kväll tyycker jag. <333



Torsdag ( 21/1-2010) Ville jag verkligen träffa killen men han blev tydligen sjuk så det gick inte ne. :( fan jag vill det :( så jagg barra var sur haha , men när vi slutade skolan hade alla vi roligt i stan igen. Jag och två andra åt mc igen hahah tjockar ;D men sen kom en till kompis då gick vi och köpte , chips,godis och stor cola. :) det tog vi med till en typ fritidsgård. där var det film med det , det var vi och en kille sen tre vuxna , gud vad den killen tjata shiit hahah :O vi hade mys iallafall.:)



Fredag ; aa nu är jag här med lillen igen. vi var i stan flera timmar shit och hade ont var trötta kissenödiga och daah haha :O så vi har ätit kyckling nu är det chips för oss.:)


onsdag.
onsdag , äääälsk <3
bio med älskk.<3




tisdag.
tisdag.






Idag:$

19/1-2010

2010-01-19, 19:36:02 / Kategori: Allmänt
När jag åkte till skolan var det inte så kul , jag var sur och trött men senare typ på sluten av dagen var det ganska bra ändå. Jag höll på med ett linne , sen åkte jag hit till malle efter skolan. Jag hatar den jävla killen som säger att jag är " otrogen " om det ska sabba för oss nu när det fan är 1år så vet jag inte vad jag gör. Men jag vet ju att jag verkligen inte kommer palla med sånt , så man är alltså "otrogen" om man har en bra killkompis som man knappt känner och träffade en stund? =/ Jag fattar fan inte. =/ Jag har ju sagt till min kille hur det ligger till så varför ska den idioten lägga sig i , som tur var sa min lärare att jag ska ligga lågt. men också hur jag skulle se i det om min kille hade en nära tjejkompis då fattade jag direkt. vi är lika svartsjuka när det gäller sånt. men detta fixar vi. <33






17/1-2010 - 19/1-2010

2010-01-19, 17:51:59 / Kategori: Allmänt
Söndag ; var det 1år och en månad för mig och killen. (; så jaag åkte hem till honom ddå (a) vi låg mest i sängen och myste sen kom hans mamma hem och lagade ma, älskling hjälpte till,tacos då va . :) när vi satt och åt snackade vi om en lägenhet till oss , hon ska köa för oss. :O så jäävla bäst va , jag kommer blii så glad om han får den och om jag får flytta med då. :O shiit då kommer jag bara tänka att jagg är fri från hela min familj.:D:D , HOPPASHOPPAS! jag älskar han mest på denna jord. <33




Måndag; var jag tvungen att åka hem och städa , JIPPII. Jag kom inte så långt hahah jag tog lite kläder och diskade sen gick ut med sopoorna .. duktigt. :P



Tisdag; Jag träffade så klart på killen i bamba då fick han puss :) men så retade han upp mig gud , det räcker att en ful jäävel i klassen kallar mig otrogen bara för att en annan kille gillar mig. :o men guud liksom , man får väl för fan ha killkompisar om killen får veta vilka det är bara? :s jag stör mig på sånt, om du kommer sabba detta så jävlar , tur att läraren är på min sida. idag har vi jobbat med kläder typ , jagg gör en egen pyjamas som jag sprang runt med i skolan hahha alla tyckte att det var sött. :$ imorgon blir det biio med älsk. :)





älsk laga mat :)
Taco :)
Jagälskardig.



Yeye!

2010-01-16, 23:29:14 / Kategori: Allmänt
Vi åkte till stan vid två typ och där träffade vi verkligen folk :O shiit , först såg man sitt ex där fyra gånger med han kompis sen malles ex kompisar och sen min kompis kille med hans kompis hahah shit säger jag (: men det var ändå kul , så vi hade det ganska kul . Sen vi var tvugna att springa på toaletten mycket , SOM VANLIGT men fan det behöver man ju. =/ Vi hade lite snöbolls krig igen hehe också kul , malle var så trött i bena så hon var arg hahahhha vi satt och vilade lite då  . Jag käkade chips :P när vi kom hem fick vi tacos , så nu har vi bara suttit här vid datorn och käkat godis . imorgon ska man träffa älskling!!!


 Jag ser full ut.

16/1 - 2010

2010-01-16, 13:23:19 / Kategori: Allmänt
Yeey nu har vi bara tagit det lungt sen vi vaknade det var runt tolv , vi ska bara hem till migo ch byta om nu sen dra in till stan (: imorgon blir det älskling , hoppashoppas.<3




ååh trötttrött.

2010-01-15, 23:25:32 / Kategori: Allmänt
Vi hade as kul idag hahahah , vi träffa då grabbar aa malles ex kompisar typ. sen såg vi honom fyffan vi skulle efter för att snacka med honom men då var han borta. :O sen när vi träffade dom andra så stog vi på varsin sida hahah. Efter en stund började vi snacka med dom och skratta tillsammans sen mot slutet hade vi snöbollskriig hahahha kulkul :D jag kaste på båda och båda på mig, den ena fick i munnen hihihi (: men innan det var jag med kompisar i stan tills malle kom (a) Jag har varit så trött hela veckan fy , och så har jag vaknat tidigt. idag vaknade jag fem på morgon och trodde att jag hade försovit mig. :o sen när klockan ringde blev jag skit rädd. menmen , nu har vi bara tittat på lite filmer med godis (a) vi ska snart sova.



12/1-2010 - 15/1 - 2010

2010-01-15, 21:19:43 / Kategori: Allmänt
Tisdag ; ja jag hann skriva lite innan jag åkte hem , jag mådde inte så jätte bra kan jag säga. Jag var mest ledsen och jag vet inte om allt har fixat sig än.:(



Onsdag ; Då väntade Mackan på mig i skolan (a) jag blev så ledsen på lektionen men jag grät inte , fast vissa såg det. =/ det blir så när man älskar en groft mycket. Jag bryr mig inte längre om folk ser mig ledsen , det är bara jobbigt om man tjatar om det. Jag menar man berättar när man orkar? Aja när vi slutade gick jag med honom , när vi skulle till bussen hade han snöbolls krig med oss , fy jag fick lite damp hhahaha. :o han ska alltid kasta på mig det blir kallt juu.:( när vi kom hem till honom ville han köpa med lite chips och sånt då väntade jag där hemma. sen hade vi det i sängen och myste , snacka lite om saker. ^^ senare dax att åka hem . :(




Torsdag ;Vi åkte skridskor i skolan hahahah så kul det var , alla skämdes för sina hjälmar men i slutet vågade vi mer. en killle körde mig på isen hahah och massa andra plus han smiskade på min rööv fyfan vad ont jag ficl. :O, Åkte älsk med oss till ett ställe där vi skulle se film , först åt vi lite korv med bröd sen skulle vi se film då fick vi chips (: han pussade mig massa hehe och så kramade jag honom mycket när jag väl fick det. När vi tittade på film låg jag i hans famn då pussade han mig ganska mycket , jag kramade om. mysmyys <3 Jag hoppas att det fixar sig nu ...



Tisdag.
Onsdag , älskii <3
Onsdag.
mys,torsdag.
skridskor i skolan , torsdag.
älsk, jag och alle. torsdag med.
Jagälskardiiig<33


nu ska man hem -

2010-01-12, 20:16:44 / Kategori: Allmänt
och kanske städa , sen nanaaaaaaa!



Vilken daag!

2010-01-12, 18:59:18 / Kategori: Allmänt
Aa vilken dag , som jag skrev innan. Men nu skickade vi lite till varandra han är lika sur/arg och jag sa att jag ska försöka fixa ihop grejer för oss (a) att vi ska börja göra mer tillsammans för det ska vi vi måste fan det .. (a) Jag älskar han från hela mitt hjärta , vi ska lösa grejer vadfan vi ska bete oss som vuxna eller. :( men jag är glad över att mina vänner lyssna iallafall . :) <3


11/1-2010 - 12/1-2010

2010-01-12, 17:31:50 / Kategori: Allmänt
Måndag 11/1-2010 , Igår var det fan västa dagen shiit abow , det började med att min kille var arg över något som jag fan inte vet vad det är allvar. :o han har bara sagt att jag tar mina vänner före honom och att jag älskar min kompis mer än honom som fan inte stämmer , okej jag är med henne ofta som ni ser på bilder men jag är med honom också. Jag försöker fisa ihop allt så bra som det går , dom hatar varandra så jag kan inte träffa dom samtidigt som jag vill. Jag fattar inte varför han inte har sagt detta innan. Jag  var så jääävla ledsen när jag skulle möta honom herregud , han ville inte träffa mig för att han skrev " men du får tänka med din skalle , vi ses" sen så lägger han allt på mig han sa med " buuhu tänker du ens ..." sån stil vadfan.. :O det är som att bara jag har gjort så att detta har startat men det vettefan. :( Jag stog och väntade på honom i 1timme i det iskalla jag frös frös frös sönder , han frågade om jag väntade på honom då skrev jag ja. då svarande han " hopp hoppas att du trivs där" Jag blev så chockad och ännu mer ledsen. Men jag snackade med en killkompis då så jag höll inne , till slut kom han då var jag typ is.. Han lyssnade på musik som han alltid gör när vi har bråkad gud , så han lyssnade knappt på mig. Sen är jag försökte snacka så ignorerade han mig :O när jag försökte pilla honom så fick jag fan inte det. :O Då kunde jag verkligen verkligen inte hålla inne mina tårar , jag började gråta det är la för att jag älskar honom så kraftigt.. :'( han gjorde ingenting , han härmade mig. Han härmade mig med allt , hur jag stog hur jag snackade hur jag gick och blaaa.. :O Jag fattar inte det , när jag frågade om vi kunde gå in för att jag var så kall så lyssnade han inte heller sen gick vi in då. Då var mina ögon typ sönder, när vi satte oss var vi bara tysta. Jag försökte fråga honom varför han inte hade sagt detta innan men jag fick fan inget svar , är jag pillade honom igen så fick jag inte då heller. Han ryckte bort mig ..:O:O :'( fyfan vad jag grät , han bara tittade snet på mig då det har han aldrig gjort . :O fyfan alltså , så jag satt där och grät i typ 2timmar , han märkte mig och tittade tror jag men nejnej han sket i det .:O jag fick bara blickar som om jag var dum i huvudet. När han gick ifrån mig så gick jag , när han gick ut gick jag ut. då började allt rinna mer , folk tittade fan på mig och tänkte komma fram. :( sen gick jag fram till honom då tittade han men brydde sig inte, när vi var inne i femman så pekade han på allt och sa att det var billit för en snoob som malle. För att hon får allt hon vill ha och då älskar hon sina föräldrar annars skriker hon och säger din fitta. sen massa annat varje dag. så han verkligen pillade på allt och sa om henne , han sa att jag borde vara med henne för då får jag allt och att han är fattig.. fyfan som om jag är med henne för pengarna då eller :S alltså det sårade :( och så säger han att jag älskar hans kompis när jag STOOOOR HATAR honom mest av fucking allt och det vet han förfan .. :'( men efter en stund tog han min kalla hand och höll som han brukar då stog vi stilla , jag kände allt hur tårara började komma. :'( Det måste vara för att jag älskar honom så stooort , mitt hjärta började liksom dunka mer. :'( Han fattar förfan inte mina känslor , jag vill hjälpa honom med allt jag finns för honom ävern om han inte tror det det är ju för att det är han. Annars fattar jag nte varför jag är tillsammans med honom hmm? :'( Jag vill förlova mig med honom , bo med honom,skaffa barn med honom, gifta mig med honom o.s.v. Okej man ska ta ett steg i taget och det gör vi , bara att bråken börjar igen. :( jag kan ens inte med att säga sånt om honom som han har sagt. Som när jag frågade om vi kunde träffas på rasterna så sa han" JIIIIIPPPPIIIIIIII"! att man kan med att säga så hallå? Det låter kanske fel av mig att jag har kvar honom men jag tänker fan inte släppa honom , om man verkligen älskar en ska man hålla fast sig i den (a) Man kan ju undra om han ens vet sånt? Han har aldrig haft en tjej såhär länge så aa och hans ex var cepe enligt honom. Jag är hans andra tjej , det är ju därför jag vill hjälpa honom. Det är bara att han är så jääävla skuum .:'(Man vågar ju knappt säga något. Aja nu sa han att han inte har lämnat mig det hoppas jag på .. om han släpper mig , jag som har hjälpt till och tjötat så mycket så vet jag inte vad jag kommer göra. jag kommer inte kunna leva bra iallafall .. Men nu är han knäpp igen , ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH PALLA DETTA!!! Jag känner på mig att han snart kommer släppa mig snälla låt det inte hända. :'( 







Tisdag ; Idag hade jag det ganska bra i skolan , jag berättade för mina kompisar hur jag kände och dom fattade det. Men jag grät fan nästan då med. :'(  På rasten var jag med dom , sen skulle vi åka på något som man skulle göra om glas . Det var ganska kul , efter vi hade hittat det satt vi och snackade, sen fikade vi efter skolan åkte jag in med några till stan och nu är jag här. :(  Jag måår verkligen piss, har tårar i ögonen hela tiden för detta!! Han typ tycker att jag är töntig då även har han sagt att om jag inte gråter framför honom så älskar jag inte honom sen när det händer är jag tööntig...:S Han grät innan framför mig men nu är det bara skrik och så tittar han snet.. 




 Måndag. 
 igår.                                                                      

10/1-2010

2010-01-10, 18:37:26 / Kategori: Allmänt
När vi vaknade så ville jag bara vara kvar i sängen men jag gick upp och såg typ inget . :O sen har vi bara varit inne på datorn och drog till stan men dom töntarna kom inte så åkte hem igen .. jag ska snart hem (a)




 

9/1-2010

2010-01-09, 23:09:13 / Kategori: Allmänt
Idag vaknade vi vid tolv och åt sen åkte vi in till stan runt två , då skulle vi träffa malles ex och kompis men det tog hundra år. När dom väl kom så spelade dom dumma och sprang runt hela stan fan :O vi sprang efter hela tiden sen när dom var ganska nära sa dom hej när vi stog på varsin sida  hahah :O hallå? sen fortsatte det så hela kvällen sjukt , innan vi åkte hem så såg jag en gaisare då sa jag" ITE GAAAIIIS" shiiit han hörde mig och kom fram , då sa han" vaaa men vad har du här på dig" HAHAHHA jag blev så rädd fan shiiit så jag sa " ee ee en tröja tror jag" en han var fan schysst ju :O frågade om vi ville med på GGGAAAIS FEEST!!!! Jag menar BLÄÄÄÄÄ..  :D




8/1-2010

2010-01-08, 21:03:12 / Kategori: Allmänt
NU är jag med lillen (a) vi kom hit typ hm tre? då satte vi oss vid datorn men jag var med några kompisar i stan innan sen kom malle och vi tog mc (: nu sitter vi och nöödar med cam med lite folk hahaha så jääävla kul :D plus vi köpte massa godis innan vi åkte hem och imorgon ska vi till stan och möta en . (a) :D höörs sen .





6/1-2010

2010-01-06, 16:17:28 / Kategori: Allmänt
Igår fick jag en kamera av pappa och en tröja (a) och så sa han att vi ska fixa på mitt rum :o EFTER HUNDRA ÅR FAAAN!!! Jag blev så glad och frågade jag om jag kunde få en dubbelsäng som jag har sätt , vi måste kolla priset först . så hoppashoppas, idag vaknade jag runt två ahaha det är ju fan sista dagen innan skolan palla skolan imorgon. (not) nu är jag med lillen .







5/1-2010

2010-01-05, 18:57:59 / Kategori: Allmänt
Vi gick upp runt ett och åt lite  , efter det åkte vi hem till mig och hämtade mitt allumkort och drog oss till allum . Fyfan vad fattigt det är där då hahaha nej men allså Bikdok är inte som här ..:S Jag hittade nästan ingenting =/men det fick bli en bh och en tröja , när vi kom hem hit igen så åt vi tacos och cooola :D så om någon timme ska jag hem igen för att det är skola på torsdag ... fuuuck =/ har jy sovit här sen nyår :(


 innan vi åkte hem.
 Det köpte jag.(:

nu måste man snart sova :(

2010-01-04, 23:18:31 / Kategori: Allmänt
Så nu tittar vi bara på 17again och nyss åt vi macka. men filmen är ganska bra (: imorgon ska vi till allum och handla lite sen hem hit igen tror jag . sovgott.



3/1-2010 - 4/11210

2010-01-04, 21:54:13 / Kategori: Allmänt
Filmen igår var skit bra ,det var 2012 (: den var så bra och spännande va , jag kunde inte sms:a alla som skickade för spänningen. ^^ man fick tårar då och då. :( alla borde se den . och förut var jag med älsk hos honom :)








3/1-2010

2010-01-03, 16:54:45 / Kategori: Allmänt
yeye nu ska vi på bio , nyss åt mig mat sen har vi bara slappat igen . (: det är skönt nu dom sisat dagarna innan skolan , fyfan. palla den :( men hade gött.




Riverside!

2010-01-02, 23:47:21 / Kategori: Allmänt
Riverside hela dagen/kvällen men snart måste man sova och imorgon blir det bio med ; 2012 (: Jag tror att den är bra , och nu har malle en kille igen :O som vi tydligen ska träffa på måndag ;O Snart vill jag träffa min kille igen. Sovgott alla.




2/1-2010

2010-01-02, 19:52:04 / Kategori: Allmänt
Idag gick vi upp runt tolv och åt sen satte vi hos här vid datorerna igen (a) nu har vi suttit här sen vi vaknade hahah , och nu webbar vi med mitt ex , det är så jävla kul för att han vill bara göra saker som man inte vill. Jag har Mackan som jag aldrig aldrig kommer lämna jag svär på allt hur mycket han än skulle tjata eller någon annan så kommer det inte hända. Han gillar typ malle hhahahah och jag har fan kvar min mackan. (: sen ska vi nog kolla på film.



snart sovis.

2010-01-01, 23:25:01 / Kategori: Allmänt

Nu är jag med skiten igen haha , vi har bara ätit och suttit vid datorerna. sen ätit igen , och lyssnat på massa musik plus film. :)






1/1-2010

2010-01-01, 16:20:17 / Kategori: Allmänt
Vi gick upp runt två igen , det var skönt fan tycker jag. :) då åt vi spagetti och köttfärs haha efter det gick vi upp och satte oss här vid datorn. då chattade vi lite och satte på en film , nyss fikade vi lite (a) nu ska vi bara ta det lugnt. Och hoppas på ett bra år (:



GOTTNYYYYYTTT 2010!!!

2010-01-01, 00:52:44 / Kategori: Allmänt
Nytt år , nya uppleverser och nya tag! :) Detta ser man ju fram emot.