24/6-11

2011-06-24, 03:55:19 / Kategori: Allmänt
Då har jag glömt att skriva igen , det är ju sommar nu men det kan man inte troo .. måndag och tisdag var jag på lisse med becka tills halv 12 på natten och igår var det match jag fick panik att jag skulle få stå själv alla kom förut dom jag ville ha där senare kom då och då var dom fulla .. :o natta hade kines ögon och alex var helt konstig hahah deras kompis var inte sån hon sa till dom som mig , natta var under mig jag fattade noll och alex var under stolen hahah knass dom :D När matchen började skrek dom och ville ha öl jag köpte en sen ville dom ha massa , jag sa neeeej massa .. deras kompis blev arg på dom och stack mot andra halvlek det fattar jag , så jag stog med dom andra wille och någon mer sen två tjejer :) mot slutet fick vi 1mål så 1-1 sluuutade det SÅ DÅÅÅÅLIGT!!!!!!!

jag och alex ^^









 ( förut)
Var jag med killen vi kollade på film och han höll på som alltid så jag passade på att snacka med hans mamma om allt med lägenhet och massa annat det var skönt att få ut :) hon är så sööööööt hon kommer hjälpa oss med allt , fixa så vi kommer få på något sätt och allt som man ska ha (A) så sööööt , men han var då sur eller skiiit , vill knappt göra något nu i sommar medans jag vill massa...:( Jag vill att vi ska ha roligt igen älskling , jag vill umgås som förrr jag vill att vi ska vara dom två igen som älskar ...:(

Kollar film nu :)

2011-06-21, 04:30:44 / Kategori: Allmänt
och ja igår var det bråk kan jag säga .... jääävla elisabeth ska alltid gå på mig utan att jag har sagt något... ska alltid skicka bara så eller vadfan som helst... gav tillbaka henne hennes jäääävla kläder mmmh så nu ska jag ha mina pengar tillbaka innan jag gör något .... becka var med och skrek på henne ändå skickar du fast du inte skulle !!!! snart tar jag tag i detta på något annat sätt , vi ska fan inte ha mer kontakt du är ute ur mitt liv inse .... samma som du säger , säger jag om dig hahah...


Och idag var jag med becka , vi åkte till frölunda och köpte massa kläder igen haha alltid lika roligt och dyrt (A) massa snygga shit blev galen .. :o hon köpte över 1000:P efter åt vi pasta och drack cider :) hon mådde lite illa så vi åkte men då hamna vi på lisse ^^ hennes jääävla mobil ringde massa , alla ringde och gapa på henne för någon sak så hon grät hela kvällen jag sa till putte att komma .. mitt ex.

20/6-11

2011-06-20, 23:51:54 / Kategori: Allmänt
igår var det bråk fårr skriva om det sen ,kom nyss från lisse.

18/6-11

2011-06-18, 14:59:38 / Kategori: Allmänt
NU ÄR JAG AAARG!!!!!!!!!!! nu funkar inte den jäääävla msnen igen .... :@ så jag skiter i att kolla massa jag orkar inte mer höll på hela morgonen och nu ... jag åker nu istället , ska vara med lite folk och köpa ny DVD!!!!

17/6-11

2011-06-17, 23:23:40 / Kategori: Allmänt
Igår gick jag med ubii och lull ute (A) vi var i hjälle igen med dom vi alltid är med , busade som vi alltid gör med.



men idag var jag med lull vi åt buffe och köpte massa kläder, godis och cider JAAAM! :) vi har verkligen gått runt och runt och runt , så bytte jag min tungpiercing till en minder efter det köpte vi godis sen åkte vi till hjälle en stund det var då inte länge kan jag säga nu. när jag kom hem köpte jag en film sen har jag snackat massa med pappa om att flytta det tycker han att jag ska göra när jag tar studenten så att jag och älskling kan köpa allt man ska ha där , soffan och allt liksom .. det var bra , så berättade jag om att jag har kontaktat mina kusiner det fick jag :) jag vill träffa dom sa jag till han det får jag men inte mamma hahahha så visade jag en FUL bild på henne för honom han sa som mig "FYYYFAAAAAAAAAAN" HAHAHAH... vi snackade massa om pengar också , att jag ska spara till saker nu i sommar :) det ska jag fan , man ska ha roligt nu! det om att flytta det är ändå sant , jag ska lägga undan massa till det nu , data ,tv,säng,reser,el,soffa,vatten m.mm ....






nu blir det bad igen?:)

2011-06-16, 14:32:47 / Kategori: Allmänt
Jag vaknade av jääävla telefonen som ringde , så kollade lite på tvv sen satt ute i solen en stund så nu har jag hittat kläder jag kan ha :) det var svårt som alltid , har diskat lite med plus packat väskan , dax att åka (A)

16/6-11

2011-06-16, 02:11:09 / Kategori: Allmänt
Då har man glömt skriva igen för nu är det SOMMARLOV!! men det märker man inte på vädret ändå har det gått 1 hel vecka nu ...:o jag ahr gjort mycket men idag gick jag först till tandläkaren sen stan , och badade med malle haha hon var i längre än mig det var för fan SVINkallt.. :o har blåst och blää , jag frös så jag hoppa i fort sen gick jag upp igen och käkade chips :) när vi hade suttit en stund med hon elisabeth så åkte vi till hjälle , då kom ubii när vi köpte mat (A) :D skit gott , vi gick till mathias gård så kom hans syter igen och massa jobbiga saker .. dom gick efter , ubii kom och var rolig hahah så vi snackade massa skit , tog bilder och så ^^ kom hem vid 23 något , har snackat med alle tills nu! :)










 så sött :) snart skåne för henne!

12/6-11

2011-06-12, 23:45:06 / Kategori: Allmänt
Igår fyllde min kusin 8år lilla emil ;D så vi åkte dit och fira , när vi kom dit var alla där dom grillade gottgott . .) jag satt med pappa , emils pappa och några till som spelade fotboll haha så dom skratta för pappa va dålig ;D han drack öl jag tog lite , när maten var klar sprang alla in för att ta hamburgare och sallad , cider tog vi med ;D jag gick runt när jag var mätt hoppade vi lite på stuttsmattan då kom lilla emma och min ena kusin , det mysigaste var när alla satt i solen ute och snackade med alla , jag satt med farmor kusinerna och några andra ^^ vi snackade skit mycket om massa olika , när det blev glass , tårta , cider och godis sprang typ alla runt haha och efter satt vi mer i soloen det var så mysigt jag fick en skön filt i solen :) sen kom MYGG!!!



 hennes hand<3



Idag träffade jag lulli vi åkte till mathias för att snacka , han vill ha henne eller något .... :O jag trror att jag skrattade sönder mig HAHAHHA han höll på med båda och jag lurade dom helatiden för att se om dom vågade , men näää när vi gick in i garaget och det var mörkt så pussades dom!!!!!!!:o och han sa " älskar dig vettu" :S jag vet inte vad dom 2håller på med , man får försöka med allt för att se vilka som är äkta och inte .. =/  shiiit vad han höll på med henne också.. tog på henne , pussa henne och allt.

10/6-11 SOOOOOMARLOOOOV!!!

2011-06-10, 23:55:09 / Kategori: Allmänt
Kom försent till skolan alla va samlade och sa " så fin du är jennie" så satt bara jag och gäspa hahah ;d efter alla hade kollat på bilder och bajs gick vi upp till alla klassser och käkade jordgubbar det var la sådär (A) vi gick runt och runt till alla , sen satt vi med dom roliga. efter 1timme fick vi gå då gick lullie skiiiiiit fort :o malle åkte med oss till stan  ,sen åkte hon hem då började vi skälla på elisabeth igen HAHAH :D bråk igeen ... hon hängde med oss sen ingen visste vad vi skulle göra jag åkte till mackan och åt mat vi busade men jag vet inte om alla ord va BUS!!! :o runt 8 mötte jag henne igen vi ville bada , då var det för kallt så hon åkte med mig med bussen jag kom hem halv 11 , så sega va vi höhö ^^ nu är jag mega trött..






9/6-11

2011-06-09, 23:51:40 / Kategori: Allmänt
Idag kom man försent till idrotten.. fyyfan vad det var varmt där , jag var med lite snackade mest med alla (A) sen fick vi tårta och dricka där busade jag mer.. när vi skulle äta satt vi med stort bord, efter rasten stack vi till stan och alla åkte det GÖTEBORGSHJULET FYYFAAAN ingen får lura upp mig igen ... i detta regnet och vara så långt upp... jag och ubii blev rädda våran lärare med hihi , sen var det skönare när man bra rulla runt jag busade med emme och alla dom HAHHAHA det var då roligt , vinka somfan till dom (: vi slutade efter då åkte jag hem vid 1 somnade åkte till stan igen 5 , då träffade jag sanna från bb så snäll hon var , hon var sig lik .. när jag kom hem duschade jag och har packat badkläder för imorgon .



8/6-11

2011-06-08, 23:49:18 / Kategori: Allmänt
Skolan idag ... jag har inte gjort så mycket när jag kom dit städade vi massa sen åt vi och var med några .. efter rasten skulle det bli film men vissa ville inte vi ville måla det blev istället att jag satt och snackade med ANNA igen .... min bäääästa lärare , jag har snackat om massa min familj , killen , och aa det som kommer hända .. hon sa att det går uppåt för oss :) vi drack te och bara tjööööta tills vi sluta , efter skolan åkte vi till hjällbo ett tag det var bra i början men seeeeeeeeeeeeeeeen när vi satt med mathias syster så kom han och tog min dricka ..:S så skratta han åt allt igen , han är så knass. jag blev rädd var fan inte bredd , så ville han ha pengar igen ,tog på mig .. innan vi åkte fick vi skäll av dom för vi var i svalen ooch hjälpte en ...:S såååååååååå sjuk familj fan .. jag kliade i mitt ÖÖÖGA nu är jag röd somfan ,det kliar ... gör ont , vill bara klia mer ju!!!:(



7/6-11

2011-06-07, 14:34:38 / Kategori: Allmänt
Kom hem halv 12 igår så hann inte skriva och var inte på bästa humöret ... var på festival med becka det var så segt i början hon sprang bara runt till alla och jag satt själv ... när mitt ex började spela lyssnade jag på det , efter gick hon runt igen guuuud vad jobbigt ... =/ det var vääääärsta rock fyyyfan mitt huvud , så hittade hon några killar hon dansade med och satt på deras axlar ... (A) mitt ex gick runt lite jag snackade bara lite med honom , när jag stog där skrämde han mig då snackade vi mer om henne , så kom hon där då .. mot slutet vilel hon bara till honom helatiden jag baaa , men haallååå...=/

6/6-11

2011-06-06, 03:22:45 / Kategori: Allmänt
MIN MOOOOOORGOOOON SÖÖÖÖÖÖÖÖG!!!!!! åkte gråtandes till stan .... alla kollade på mig , när lull kom köpte vi mat drog till mölndal och satt där i solen ett tag (A) kom folk lite då och då som jag kände , till slut kom becka då köpte vi mer dricka och satt med lull tills det börja man kunde inte sitta i värmen vi alla gick runt lite. alla sjung när man hörde något , så spelade vi träffade andra och blev med i tidningen :) snaaaaacka om varmt jag ville ham er och mer dricka men vi hade inte ..... sååååååå äckligt varmt ... då dom kom som vi kan låtarna med så sprang vi fram och dansa då såg vi dansgoooolv snacka om att DANSA!!!! vi dansade på i solen , jag harfått massa färg..becka fick en raaag och mitt ex kom , så dansade jag och lull lite sen jag och becka och alla 3..det var mest i slutet alla dansade på dansgolvet vi alla hade kul jag tänkte inte på att vara ledsen men nu nu på natten känner jag ... :'( detta kommer inte funka...





Badade :)

2011-06-05, 03:01:34 / Kategori: Allmänt
Då jag kom till becka lagade hon mat och fixade sig , vi mötte upp lull och åkte för att bada . där blåste det fan mycket usch var kallt .. :S vi solade sen åt chips och badade , jag frös i vattnet fyy becka och lull badade lite jag frös sönder :S när vi gick upp var det skönt och kallt igen så vi köpte lite satt i solen när jag tyckte att det var för kallt åkte vi hem hahah :) jag åkte med becka , vi åt lite och lekte med hennes söta möss ^^








Älsklingen sa om vi har tur kommer vi flytta 1JULI!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D::D:D

4/6-11

2011-06-04, 14:05:59 / Kategori: Allmänt
Vaknade runt 1 då började jag packa för att bada men ingen är vaken .... jag väckte becka nu taaack... blir galen av att vara inne i denna värmen , jag satt ute lite och fick fääääärg :) men nu ska jag dra mig mot henne :D


STEEEKT i soolen :)

2011-06-03, 23:47:00 / Kategori: Allmänt
Japp när jag vaknade vid 11 fan vad vaaaarmt .... ÄKTA SOMMAR!!! :o så jag ba näää jag ska ut , men jag visste inte vad man skulle göra. åkte till stan ville ha cider men nä gick inte då köpte vi i hemköp men nä man kunde inte där heller..:S så vi köpte mat och satte oss i soolen snacka om att STEKA ;D efter åkte vi till hjällbo , köpte goooo cider där med chips :) så kom mathias syster , hon var med oss massa vi satt i solen 1timme , köpte mat och satte oss där igen sen ville vi till stan och satt där hahah :)



3/6-11

2011-06-03, 01:39:40 / Kategori: Allmänt
1/6 onsdag tog älskling studenten .... :( jag åkte till stan mötte upp lullie vi köpa en ros och åkte till dom , man såg alla man kände där (A) så kom hans syster och alla vi satt med kompisarna , när dom sprang ut tog alla bilder och vi skålade med honom han sa att det var mycket sprit i hahah ^^ där var vi alla samlade bilder hit och dit , jag kramade han mycket och gick med honom .. efter ett tag gick vi till resturangen för att äta shit mina fötter jag kunde inte gå mer efter halva vägen med mina klackskor .. fyy vad ont så när vi kom fram tog jag av mig dom fötterna började ju skaka . det var god mat vi var 8per , jag gillar den familjen :) alla smakade av alla det kunde inte bli bättre .. :) men mackan var inte på bästa humör det kanske var för kompisarna eller något , vi kramade mycket där med , mot slutet fick jag tårarna ... :( jag vill inte att han ska sluta detta kommer bli tufft fyy har gått med han i 3år..:( nu är han borta , jag kan inte krama han i skolan eller något , han kramade om mig och sa " stumpan då" efter maten sa hans pappa att jag ska komma när dom grillar och på roliga saker det vill jag verkligen ;d han var snäll. dom åkte hem och jag var med lull vi drog till hjällbo en stund sen var det kallt mot kvällen .